Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Anna Skipper - i love!


Jag älskar programmet "Du är vad du äter". Jag tycker att Anna Skipper är helt underbar! Jag gillar speciellt de programmen där de inte har så stora problem. Som dagens, jan Bylund är ju inte direkt tjock. Men det är ju faktsikt farligt att behandla kroppen illa även om man inte går upp en massa i vikt av det.
jag tror för övrigt att Anna Skipper är en underbar människa och jag skulle gärna ha henne i hasorna lite då och då. Även jag har dålig karaktär.. (Ska unna mig lite lite glass nu, he he)

Bilden lånad från www.annaskipper.se


malin
04 April, kl. 22:12 | Blogg; http://difmalins.blogg.se/

Jag förstår inte det, jag missar alltid "du är vad du äter"... Det enda program på teven som jag vill se. Hon hade för övrigt gärna fått hälsa på här för min del :)

Maria
04 April, kl. 08:05 | Blogg; http://majalotta.blogg.se/

Hörrödu Malin! Du kan ju inte länka till din blogg när jag inte kan läsa den eftersom du lösenordskyddat den. Jag blir ju nyfiken! Puss!

malin
04 April, kl. 11:38 | Blogg; http://difmalins.blogg.se/

Haha! Det är bara för att jag inte har skrivit någonting ändå och sen så har jag klickat i sån "kom ihåg mig" här och då länkar den till den. Men jag ska orka fixa designen på den någon dag så ska jag ta bort lösenordskyddet och börja skriva. Haha!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback