Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

från ledsen till glad


Igår var jag ledsen och besviken för att vi inte fick någon plats på babysimmet. Då man bor i en liten stad så finns det i princip bara ett ställe att välja på och när första anmälningsdagen var igår ringde jag vid lunch och då hade båda grupperna precis blivit fulla. Jag blev så ledsen så, jag som hade sett fram emot detta så mycket.

I förmiddags ringde S som jobbar på simhallen och berättade att en hade hoppat av så om vi ville så fanns där plats för oss. Gissa om jag blev glad. Så nästa söndag ska vi på babysim. Wehooo!
När älsklingens semester är över ska vi sätta igång att socialisera på allvar.. Har vänner som jag inte längre umgås med som går hemma med barn som jag sagt till i evigheter att nu ska vi träffas, så se upp, snart kommer jag och benji och våldgästar er! Ska även börja gå på öppna förskolan hade jag tänkt. Fick dessutom hem papper idag från svenska kyrkan om babycafé och annat mysigt. Kanske ska testa det med.
Nu har min lille älskling sovit en lång stund och jag hoppas snart att han vaknar så att jag kan få till det med matningarna nu innan jag ska till stallet. Måste öva på flaskan med nu när jag lyckas pumpa ur så att jag slipper stressa i stallet. Kan vara skönt att köra dit och veta att om han skulle bli akut jättehungrig så finns det mat hemma i frysen som älsklingen kan ge honom. För övrigt hoppas jag även på att han ska börja äta lite mer sällan snart, han äter fortfarande helst varannan timme, fast när jag tänker efter, så var det 3 timmar sedan han åt sist! Framsteg!
Åh, nu hör jag honom knorra i vagnen, älskade plutt, nu kommer mamma!

han är så fin i sin geggamoja mössa, dock glömde jag den i kyrkan efter kören i lördags, saknar den!!! men på torsdag får vi tillbaka den och då ska den fortsätta att slitas på..





Annika
08 August, kl. 16:53 | Blogg;

Annika
08 August, kl. 16:54 | Blogg; http://avantgirl.blogg.se/

ojsan, lite snabb på tangenterna ;)

hittade hit via graafs blogg. mysig blogg du har.

och så söt liten kille =)

har själv 2 barn, en på 4 och en nyss fyllda 1 så det är full rulle hela tiden hehe.

ha det bra!

Anonym
08 August, kl. 21:38 | Blogg; http://jennysabina.blogspot.com

Ni får gärna komma och våldgästa mig och Ellen :) Va kul att ni fick plats på babysimmet. Det gick vi med Ellen med och hon gillade det jättemycket! Kramar

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback