Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Vilka underbara hästar!

Vilka helt fantastiska hästar vi har!
Chico blev behandlad i tordags, laser, massage och lite knäckning och stretchning av den stora kroppen! Där var en låsning i ländryggen som lossnade och hela stelheten verkar ha försvunnit, helt fantastiskt. Tack Caroline! Jag longerade honom i lördags och han gick så fint, han var så oerhört lyhörd och gick som om han aldrig gjort annat. Igår red jag honom en snabbis på kvällen, han var väldigt lätt i kroppen och känndes superfin. Tror verkligen att Carolines behandling gjorde underverk. Ska bli spännande med voltigeträning ikväll.

Och den andra hjälten. Hjälte, det är precis vad han är. Underbara Tornado, min hjälte. Igår var vi till Göteborg och Alleby ridklubb med delar av laget och hade upvisning på deras luciashow. Eftersom Vazze har lite vintervila fick den gamle mannen ställa upp. Tjejerna gjorde lite tvåkür och ett 3-block och han bara accepterade läget. Tyckte att det var lite tungt och läskigt att gå med tre men kämpade på så försiktigt han bara kunde. Dessutom gick han för första gången med strålkastarbeslysning, alltsdå en sån som bara följer honom. Ganska coolt. Tänk så mycket han får vara med om på gamla dagar.




jag och Bengan innan uppvisningen

Den ständiga följeslagaren Benji kommer troligtvis bli tjejernas största fan såsmåningom, fast här är han faktiskt mer intresserad av "gammelmosters" hund Russel.

Är han inte fantastisk? Snart 23 år gammal och bara sååå fin!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback