Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Torsdag


Tiden rusar iväg och det är alltså redan torsdag. Suck. Och just nu känns det som om sommaren redan är över. Är det inte konstigt, vid midsommar (alltså egentligen mitt i sommaren) känns det som om sommaren inte ens börjat och bara typ 2 veckor senare känns det som om sommaren nästan är över, och just nu som att sommaren faktiskt är slut. Suck. Fast egentligen borde vi ha många sköna kvällar och härliga soltimmar kvar.

Idag har lilleman träffat doktorn på BVC, han var så frisk och kry så. han hade dessutom lagt på sig ytterligare en del och vägde nu 6400 g och var 63 cm lång, mammas stora kille! han var dessutom på sitt bästa huör och log mest hela tiden då doktorn kollade och klämde på hela hans lilla kropp! Snuttepojken min!

Just nu sover han så gott i pappas knä och det börjar så smått bli dags för mat, något som faktiskt går ganska bra nu.. Han får ersättning max en gpng om dagen och oftast inte ens det. Känns helt fantastiskt att vi fått det att fungera så bra och jag tror absolut att vi har akupuntkuren att tacka för det.

  
Sover gott hos pappa efter en stunds hysteriskt skrik!

Somnade i famnen på mig tidigare ikväll...

Nu är det matdags!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback