Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Tävling på Caprifolen 091011


Igår var det för övrigt tävling på caprifolen. En låååång dag. Vi åkte dit med hela 5 hästar. Anton och Bengan gick med varsitt skrittlag, de var alla väldigt duktiga! Lag 2 tävlade på Miró och lag 1 på vanzetto. Sara och Louise gjorde pas de deux på bengan och dessutom testade vi Chico. Det var en dag då vi hade fullt upp.

Vanzetto gick riktigt kanon i grunden, lät honom gå med ganska långa inspänningar så att han kan komma igång och jobba med bakbenen, inte bara dra dem bakom sig som han gjort sista tiden. Och han gick så lugnt och fint och avslappna hela tiden. Är stolt över honom!! Küren däremot gick lite sämre, belysning inne i ridhuset var under ALL krititk och när det dessutom började mörkna var det som två stora spotlights på tävlingsbanan och däremellan var det väldigt mörkt. Detta gjorde att mycket skarpa skuggor bildades. Stackars Vanzetto blev så rädd för sin egen skugga att han tvärstannade pch ställde sig på bakbenen tre (!!!) gånger. Stackarn som blev så rädd. Däremellan gick han lugnt och avslappnat. Tjejerna fick tyvärr inte gjort så mycket av küren men det viktigaste var att de fick fortsätta och att ingen skadade sig allvarligt.

Chico gick väl sådär, ska egentligen inte ha så stora förväntningar på honom med tanke på att vi inte ens haft honom i tre veckor. han grävde ner sig en del och gick in lite på volten och ökade (där det var läktare och även skugga) men slutade med att gå ganska jämt i både tempo och storlek på volt. Så jag är nöjd.

Ännu en tävlingsdag till enda, tack och lov. Var inte tillbaka i stallet förrän klockan nästan var sju. Att vi var trötta
kanske jag inte behöver berätta...







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback