Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

...

Nån som kan förklara för mig hur bilder skickade från mobilen hamnar på rätt håll?? Å nää... det hjälper inte att jag vänder dem i mobilen, already tried that...

Har verkligen haft bloggotorka sista tiden, ingen lust och ingen ork.. men nu är den tillbaka, åtminstånde denna veckan
Benjamin har börjat på dagis igen, han har haft sommarlov i sex veckor och gissa om han blev glad över att vara tillbaka, än har han inte förstått att många av hans dagiskamrater nu har flyttat över till katthult och att en massa nya barn ska skolas in. Jag har varit lite oroad av att alla pojkarna flyttats över och Benjamin blev ensam pojke kvar i sin ålder men just nu skolas två pojkar in, den ena är bara några veckor ynge än benjamin och den andra några månader. Om någon vecka börjar även en annan pojke som föddes ungefär samtidigt som Benji så det kopmmer bli sååå bra så!

Ett annat orosmoment är Li och hennes matvanor. Hon äter INGET som inte kommer ifrån mig, varken välling, ersättning, bröstmjölk på flaska, puréer eller gröt. Det enda som intresserar är mat i bitar som hon får äta med själv men det mesta tuggas på och åker ut igen.  Hon klöks om hon får något för långt in i munnen. Dessutom går hon knappt upp i vikt, drygt 100 gram på en månad, hon har börjat kräkas igen och sover dåååligt om nätterna!
Men som sagt hon tuggar på all mat man ger henne och visar verkligen intresse. Idag kanske hon fått i sig lite rån, lite bönor och vattenmelon, hon var i full extas och tuggade som en galning på vattenmelonbitarna..












Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback