Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Semestern from hell!

Tänkte sammanfatta vår underbara semester!
Allt börjar med att flygplanet rullar tillbaka till gaten för att undersökas av tekniker, när vi efter en dryg timme går beskedet att vi ska gå av har båda barnen somnat. Båda barnen har dessutom feber och hosta. Efter ytterligare drygt 5 timmars väntan får vi kliva ombord och åka mot värmen!

Det var iaf vad vi trodde, kallaste vintern
på över 20 år väntade oss. Och storm.
Fortsatt feber för båda barnen som dessutom hostade som bara den och var trötta mest hela tiden. Efter några dagar släppte febern men hostan blev värre och Benjamin var trött, slö och utan aptit. En tur till Apoteket fick det bli och rejäla grejer fick vi tag i för hostan försvann i princip omedelbart. Men säg den glädje sim varar. Jag behöver kjäkas säger Benjamin och gör sedan så. En engångsförereelse hoppades vi på, tills vi drygt ett dygn senare kräktes ikapp på toan, Andreas och jag. Dagen efter var barnen pigga och vi utslagna. Kul, verkligen! Där emellan fick vi även till ett dyrt och kanske såhär med facit i hand ganska onödigt läkarbesök , men alltid bättre att ta det säkra först när det gäller barnen...

Efter ett par dagar av återhämtning var det Lis tur. Lite kräk och ihållande diarré, den fjärde dagen blev hon sämre igen och ville inte äta och vällingen vi tillslut fick i henne kom upp och vi åkte till doktorn som skickade henne vidare till sjukhuset i Las Palmas, dropp och probiorisk dryck och en natt senare fick hon komma hem.
Ja, och dagen efter var det dags för hemfärd.

Glömde tillägga att Andreas visakort blev stulet, det fortsatte storma i princip varje dag i två veckor, poolen som
skulle vara uppvärmd var så kall att inte ens Benjamin badade...

Härlig semester, javisst!!!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback