Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Med Arrival i Myanmar del 2

Så, nu kommer vidare info om vår otroliga resa!
 
Nu var det alltså dags för det som vi åkt dit för, show!!
Resan till showen var nog det mest minnesvärda, våra lifeguards var sjukt noga med hur bilarna skulle köras, de stackars inhemska chafförerna körde efter deras uppmaningar - chase up ochblock the car var tysligen favoritfraser, vi åkte i tre bilar, i konvoj och inget fick komma in emellan. Varningsblinkers på genom hela färden!
 
Trots att vi var sena till showen fick vi vänta en stund, först i bilarna men sedan i greenroom, där vi fick en sista chans att snygga till sminket (som visserligen skulle rinna av i värmen...)
Hampus och Mike innan avfärd
Jag och Madeleine i Greenroom
En sista genomgång..
strike a pose!
Vicky och jag
In action!
 
Efter showen var det snabb presskonferens, vi fick några minuter för uppfräschning (kan säga att det behövdes, jisses SÅ svettigt!!!) 
Hampus och Lalle 
Hej hej filmteamet!
Med några av våra lifeguards!
Efter all fotografering blev det slutligen hemfärd, trötta och hungriga. Beställde en stek på hotellet (klockan 02.00) åt, duschade och somnade sedan som en stock!
 
Nästa morgon var det tidig uppstigning för frukost, utcheckning och seightseing på stan!
Vi började med att resa till Schwedangon pagoda
såå vackra byggnader
Ett riktigt sagoland
Ett av alla tempel
Hela gänget!
 
Efter en timme runt Pagodan åkte vi vidare downtown, till en stor marknad. Här fick vi öva på våra prut-skills (jag är sämst på att pruta!!!). Det fanns mängder av smycken, tyger, väskor, buddha-figurer och massa annat. Fick köpt något, och lyckades pruta! Halva gänget gick med Geri, från Malaysia, för att köpa ädelerstenar och smycken. Hon är tydligen expert på att se om de är äkta och på att pruta. De som gick med henne fick köpt smycken med äkta rubiner och andra ädelstenar för knappt en tiondel av priset hemma.
 
Vi andra gick rundor och kollade på allt och åt en supergod lunch!
De bygger riktigt schyssta byggnadsställningar i Yangon.
Jästa plommon verkade vara populärt
Fruitmarket
Dags för lunch!
Färskpressad passionsfruktsjuice. Mums!
Hampus och Mautitz väljer mat
Åt Dumplings, såå goda!
Det går super med pinnarna!
 
Sen for vi till hotellet för att hämta våra väskor, sedan raka vägen till flygplatsen. Vi kom till flygplatsen 15.00 och satt i VIP loungen 15.10. Där träffade vi inrikesministern och åt lite smått och gott. 15.45 ringde de från planet och hälsade att vi kunde komma nu. När vi sedan skulle igenom passkontrollen gick vi i "only dipomats"-kön, helt sjukt! På planet och 16.00 lyfte vi! Snacka om snabba ryck!
 
Har det fint i VIP loungen.
Kuala lumpur from above!
Intressant toalettskylt på flygplatsen i Kuala lumpur. 
 
I K.L. hade vi några timmar som vi tänkte spendera på taxfreeshopping, men det var hiskeligt dyrt så det blev inget med det. Sedan flög vi drygt 12 timmar till Amsterdam där billigare taxfree kunde inhandlas och sedan en timmes flight hem till Sverige och Göteborg.
 
Sammanfattning av denna resa blir något i stil med:
En jäkla massa timmar i luften, VIP-behandling, livvakter, underbart land, härliga "kollegor", ljuvlig mat, great show, värme, guld och mera VIP! Typ....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback