Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Alligatorer och shopping

Igår styrde vi bilen mot en liten minigolfbana med alligatorer kring. Dessa fick vi mata vilket såklart uppskattades av barnen. Minigolfen uppskattades också, åtminstone av mig eftersom jag vann! 
Efter detta åt vi lunch på tgi fridays :) Och sedan körde vi mot en outlet. Där shoppade jag och Malin loss lite på Victoria secret, fick tag i en riktigt snygg bikini till vrakpris! Li ville också ha bikini vilket var svårt att hitta där så på vägen tillbaka till hotellet körde vi inom walmart som ligger 2 min från hotellet och där hittade vi en Baddräkt med Frosttryck, som vi sedan testade i poolen. Poolerna är uppvärmda. spapoolen är ca 40 grader, så där satt vi å götta oss igårkväll, helt ensamma.
Hade det inte varit för alla människor vid frukosten på morgonen hade jag varit rätt säker på att vi är ensamma här. De enda man ser till är de som är anställda här. 

Tror att detta är en riktigt bra period att åka hit, just pga lågsäsongen. Visst i outletbutikerna är det fullt med folk men i övrigt känns här lugnt. Inte mycket folk varken på minigolfen eller Tgi Fridays. 
Vädret är lagom varmt, 24 grader igår, något svalare i tisdags men solen värmde gott vid poolen.  Idag regnar det dock, blir nog ett besök på Florida Mall :) Imorgon planerar vi för Disney world och på lördag fyller lilloppan år och hon vill bada vid poolen så det ska bli! 

Här bor vi! Calypso cay resort and villas.  Lägenheten har två sovrum, kök, tvättstuga, balkong, tv-rum, 2 gigantiska toaletter och 2 stora klädkammare. Vi klagar inte! 


Ensamma vid poolen :)

Bubbelpoolen som är riktigt varm! 


Rutschkanor 

Malin njuter av solen 

Minigolf 


Trött kille! 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback