Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Bentota - ett annat Sri Lanka

De två sista nätterna på Sri Lanka hade vi bokat in på ett lite mer lyxigare hotell i området Bentota på västkusten. 
Bentota är inte alls som övriga Sri Lanka, vägarna är i ordning, det är rent och lyxresorterna radar upp sig utmed kustremsan. Inga strandrestauranger så långt ögat kan nå och heller inga läskiga varaner, ormar eller spännande apor. Tryggt, och kanske lite tråkigt. 
Hotellet är fint, som en klassiska gran Canaria resort och vi hade turen att uppgraderas till en svit då rummet vi bokat blivit fullt. Klagade inte. 
Smakfullt inrett, fantastisk toalett, två balkonger, en jäääättesäng och till barnens stora glädje - två tv! Med Cartoon nerwork! 

Härligt poolområde, solstolar med mjuka madrasser och 20 meter till stranden som de två första dagarna var riktigt härlig! Bufferestaurang och 3 gånger så dyra priser som på övriga orter vi besökt. Men, ett perfekt sätt att avsluta semestern på, känna sig riktigt ren, sova gott under riktigt räcke och t o m lite mascara på fransarna! 


Hotellet ligger med floden på ena sidan och havet på andra och vi åkte båt ut





Vakter som vaktade de solande turisterna 


Konstig mat åt jag här också, ris och en massa konstigheter i bananblad, papadam med nån konstig boll och ett friterat kokt ägg..
Galen tös 








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback