Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Första advent




Nu äntligen börjar nedräkningen på riktigt!
Snart är underbara julen här!





Riktigt härlig helg..



Vi har verkligen haft en härlig helg.
 I går, lördag, var jag i Förslöv och sjöng på barndop, åh.. det är bara så mysigt. Och den lille gossen var sååå söt.
sedan var det middag på kvällen med Jonas och Christine. God mat och härligt sällskap..

Dagen idag, söndag, började med att vi åkte ut till donkan för att köpa med oss lite frukost..
Mer klagomål på detta ställe!
Vi beställde och väntade i över 20 minuter. Då kom stackaren i kassan och sa att de tappat en av grejerna vi ville ha.
Skönt att de gjorde de sp att de inte bara tarupp den och säljer den ändå.
Vi orkar inte vänta på en ny så vi får lite morötter och allt är väl så här långt.
När jag sedan ska äta min Mcmuffin med bacon och ägg, så innehåller den inge ägg.
Jag kör tillbaka, får en ny, öppnar den och näää inge ägg där heller.
Jag får ytterligare en ny, öppnar den och ser till min stora förtjusning att där är ägg i.
Jag börjar äta, nöjd och glad tills jag inser att nähä, inge bacon.
Hade dock fått de andra så jag fick sno bacon från de.
Jag och älskling skrattade så vi grät i bilen.

Sen blev det skogspromenad. och plock av lingonris.
ja.. och sedan fick vi passa barn ett tag.
Älskade Oliver och Alexander.
Vi hade en mysig stund tillsammans.
När de åkt gjorde jag en krans att hänga på ytterdörren. Fint värre blev det.





Vi lyckades för övrigt sätta upp lite tavlor i trappan igår, fint tyckte jag att det blev iaf.
Men där är plats för några till...





Blogg från mobilen

Var bara tvungen att se om det fungerar då jag kom på att jag faktiskt aldrig testat från denna mobil. Sitter just nu uppkrupen i soffan, dricker glögg och kollar på sammandrag från globen. Härligt med hästar på tv. Just nu dock irlandshästar vilket jag tycker är lite trist. Men men. Hästar är hästar!


Tack!



Tack Jennica för den söta presenten.
Nu längtar jag tills magen växer så att jag kan göra mitt eget konstverk av den...







Glad!






jag ringde precis till barnmorskan för att kolla om de fått svaret på mitt HbA1c 

HbA1c, så kallat långtidssockerprov, är ett blodprov som ger ett mått på hur blodsockerhalten har legat två till åtta veckor innan provtagningen. Och det låg på 5.3, så jag är nu nöjd och glad och känner att jag fått lön för det jag kämpat. För mig är detta värde lite som ett kvitto på att mina värden ligger bra och att jag faktiskt jobbat stenhårt med dem!

Grattis till mig!




Vecka 16 - välkommen!



Detta händer vecka 16 enligt familjeliv.se och gravid.se

Ditt barn är 108-116mm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 100g. Nu är barnets armar och ben färdigbildade och lederna fungerar. Skelettet hårdnar i och med att benen förkalkas och denna process kallas ossifikation. Barnet kan nu koordinera sina rörelser då nervsystemet fungerar och musklerna svarar på hjärnans signaler. Det är fullt med aktivitet i livmodern, fostret rullar runt, sparkar och gör volter

Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 1,5 liter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.







Otacksamma jävlar och kass pyntning..



För er som ibland befinner er i Båstad och i Laholm, tänk inte ens på att jämföra dessa två städers julpyntning i form av ljus i träden i staden.
I Båstad kan jag berätta att man omsorgsfullt och stämningsfullt pyntat en massa träd, väldigt väldigt fint. ger härlig mysig julkänsla. I Laholm har man utanför systembolaget slängt i en julslinga i varje träd. Det ser helt patetiskt ut. Det ser lixom ut som om någon kört ovanifrån med helikopter och släppt ner dessa slingor som fastnat lite sådär i träden. FY SKÄMS LAHOLMS KOMMUN!

En anna sak att skämmas över är att vara otacksam!!!
Om just du hade fått en fin julbonus från företaget du jobbar på (vi snackar mer än 500 kr, dock är exakt summa oviktigt)
hade då inte du blivit väldigt tacksam och tackat chefen väldigt mycket för detta? Det kan jag lova att jag hade gjort, vare sig det handlat om tre eller fyrsiffrigt belopp. Jag tycker att en chef som delar ut en julbous ska tackas.. Är det inte viktigt? Att få veta att ens personal blir glad för det man ger dem?  Jag blir helt kall i kroppen när jag hör att ingen överhuvudtaget sagt ett endaste litet tack till chefen.

Oj vilket debbaterande inlägg det blev här, men jag var bara tvungen. Ibland kan man ju fundera på hur andra människor tänker.. Jag har för övrigt haft en bra dag. Men kören som avslutning. Lite knussel i halsen idag, men annars är det ehlt underbart att sjunga igen! För er som kan, missa för allt i värden inte vår julkonsert i Östra Karups kyrka den 21 december klockan 18.00. Man måste nästan gå på en julkonsert för att få julstämning, och få konserter är så underbara som de i kyrkan.
Nu ska jag sova. Sov sött alla ni underbara..




Väggord



Drömmer vidare om vår utbyggnad och har fastnat för väggord
Så vackert och denna skulle jag kunna tänka mig, om jag inte designar något eget.






En tisdag.. jaha



Idag har jag syndat!!!
Jag har köpt pepparkaksdeg, oj oj så gott det är.
Ska försöka baka den innan jag äter upp den men tror mer på det senare alternativet tyvärr..

Idag är jag bara sååå trött. fryser och mår lie allmänt konstigt, inte så trevligt faktiskt, men det går nog över inatt.
Dessutom bor jag just nu med en som är sjuk och lite gnällig(älskling) och en som är heeelt vild och speedad (hunden)
Vet inte vad som händer med honom. Har försökt med promenad och både det ena och andra,
men det verkar inte räcka idag.

Sitter just nu och drömmer och önskar att vi hade ett större hus. Japp, byggas ut ska här ju men herre Gud, innen det överhuvudtaget är påbörjat. Det går ju inte allt för fort framåt här och jag håller på att bli fullkomligt galen!!!!
Men iaf om vi hade haft ett helt eget, tomt och fint rum till liten när h*n kommer så tyckte jag att denna inredning var väldigt fin






Julstämning och glöggmys



Idag har jag inhandlat Peter Jöbacks julskiva, åh.. man blir ju bara så lycklig av den. Efter kvällsmaten blev det glögg och lite pepparkaka, inte för mycket, blodsockret ska hållas i shack.. Men oj så gott det är!
För övrigt, på tal om Jöbacks skiva, så ska vi till Scandinavum och se honom den 12 december. Först blir det jul på liseberg och sedan konsert. Kommer bli helt underbart, jag och älskling och massa julstämning!




Det kommer bli en helt fantastisk dag!



Idag var jag för övrigt på besök hos barnmorskan, inget intressant, skulle sätta upp lite läkartider och så.
 Kolla blodtryck och få remisser så jag kan skicka in mitt HbA1c själv.
Blodtrycket var helt utmärkt vilket känns skönt.
Däremot pendlar jag som en galning i vikt, men det är bara att skylla på de låga blodsockren. Jag får ju trycka i mig så mycket extra socker hela tiden. Konstigt att det kan vara så nu helt plötsligt.

Annars så hände det inte så mycket. Så nu längtar vi såå tills ultraljudet om dryga tre veckor.
Nu är det snart dax för CSI sen blir det sängen!


Den lilla magen, som inte är speciellt liten, växer redan så det knakar..
Nu vill jag snart att du ger dig till känna där inne!







Frost och stor besvikelse



Tänk att naturen har skapat såå många vackra ting som man många gånger bara tar för givet.
Igår när vi var ute på sista kvällsturen med hunden så hade ett tunnt oerhört vackert frostlager lagt sig över gräsmattan.  Oj va det glittrade, det var så vackert att jag blev helt tagen.

sedan kom årets besvikelse. jag ääälskar coca colas julreklam. Härligt återkommande varje år och jag blir bara såå glad av den. vet inte vad det är, jag är ju inte speciellt mycket coca cola fantast precis, men det är något speciellt med just den reklamen. Å.. den va ju helt kass i år. Inte alls samma härliga julkänsla som man brukar få av den.



Idag är det precis 1 månad kvar till Julafton! Åh... om en månad sitter jag tillsammans med hela älskade släkten och kollar på kalle Anka. kan det bli bättre? Jag tror faktiskt inte det! Som jag längtar...




Helgen..



Helgen har varit mycket tevlig..
Fredagen var lugn och jag hade lagat mat till älskling (händer inte speciellt ofta) när han kom hem och hade dukat och tänt ljus och hela grejen, väldigt mysigt. Vi hade en mysig och lugn kväll tittade på idol och åt lite gotte...

Lördagen förderevs delvis i stallet, stooora hopptävlingar i helgen så jag var klart där och tittade en del. Kul men oj så kallt..
På kvällen var vi på överaskningsfest för Christina, min kära väns mamma. Hon fyllde 50 för ett tag sedan och nu skulle hon firas rejält. En mycket trevlig kväll med mycket trevlig folk. Det är ju alltid lika kul och se hur folk beter sig när spriten kommit i kroppen. Speciellt när man själv är nykter och ser allt..
Sedan fick vi hämta lillebror som varit på en fobollsklubbs 75årkalas. Var tydligen totalt kaos och alla skulle slåss med alla. Ush va jag hatar denna typen av våld. Eller, jag hatar all typ av våld! ush ush ush!

Idag, söndag, sov vi riktigt länge, kom nog inte upp ur sängen förrän 11. Helt otroligt. Men sååå gott.
Det blev sedan en tur till Båstad, åt lunch på Centercourten. Gott var det, även om det inte blev favoriten pepparstek idag. Ni som inte ätit deras pepparstek, try it, den är heelt outstanding!
I övrigt har vi även hunnit med en tur på julskyltningen, ingen höjdare, men gott med lite glögg, och kollat i tävlingarna idag med, såå många fina hästar. Nu blir det mys i soffan en stund sen ska jag sova, börjar redan 7 imorgon...



En härlig kvällspromenad med liten vovvis...




Ett par bilder från festen med spex och allt!




Grattis!



Grattis bästa Amanda till stipendiet!







Graviditetsvecka 15



Idag har jag gått in i graviditetsvecka 15. Dvs jag har gått 14 fulla veckor av ca 40.

Så hör skriver sidan gravid.se

Ditt barn är 104-114mm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 50g. Barnets revben, blodkärl och näthinnor syns tydligt genom den lövtunna huden. Huden börjar täckas av lanugohår, mycket fina hårstrån som hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen. Kroppsbehåringen följer mönstret på huden och bildar former som ser ut som fingeravtryck över hela kroppen.

Hörseln fortsätter att utvecklas och i mellanörat börjar ett antal mycket små ben att hårdna. Eftersom hjärnans hörselcentrum inte har bildats än, är barnet inte medvetet om alla ljud. Fostervattnet som finns runt barnet leder dock ljud, så med tiden kommer barnet att börja uppfatta din röst och dina hjärtslag. Både huvudhår och ögonbryn blir grövre hos barnet. Har barnet anlag för mörkt hår börjar pigmentcellerna i hårsäckarna producera svart pigment. Fostrets längd mäts vanligen inklusive ben från vecka 15 av din barnmorska.





Känns som en kommande bra dag!



Vaknade imorse, tittade ut genom fönstret och det var vitt!!! Om än väääldigt lite, men fortfarande vitt.
Det haglade massa igår och det lade sig som ett vitt istäcke över oss i lilla Ahla och nu imorse har det dessutom kommit lite lite lite snöflingor på det. Jag brukar bara bli sur och irriterad av väder som det här, men idag blev jag så lycklig att jag stod och hoppade i köket. Yes, I am a freak.

Nu ska jag åka till chipsen, göra klart det jag inte gjorde igår, sen blir det en härlig ridtur!



Vinter i södra Sverige..





Blandad dag



Ja... dagen har verkligen varit helt upp och ner.
Eller rättare sagt den började ner och slutade upp!!!
Gårdagen bjöd på alldeles för många låga blodsocker och inte blev det bättre inatt. Så, när jag vaknade imorse var jag helt utpumpad. Kanske inte så konstigt, stackars min kropp vad den får utstå. Allt för att liten i magen ska må bra.
När jag väl kämpat mig upp ur sängen och senare även soffan, åkte jag ut till chipsen och jobbade lite.
Ja och efter det var det bara raka vägen hem för en sovstund på soffan.

Å jaaa.. sedan var det ju kören!
Så dagen slutade bara fint. h... det är sååå roligt att sjunga igen.
På vägen hem lyssnade jag på radion då denna låt kom:



fantastiska Michael Bublé, I lööööv him!

Fast detta är nog min Favvo-låt med honom



Bara lyssna och njut!




Bäbis!!!



Nedräkningen har börjat!



Onsdag!



Godmorgon härliga dag!

Jag har haft en strulig natt och det märks på den saknade energin och humöret idag.
Två gånger vaknade jag med lågt blodsocker. Med två timars mellanrum. ja.. och så senare så låg det såklart litelite högt. Då vaknade jag av det. Däremellan har jag dessutom varit uppe en gång till och kissat.

I övrigt är jag en lyckligt lottad människa. Jag har passerat den första delen av graviditeten och mått super.
OM jag inte hade haft diabetes, för den tar slut på energin och ger mig såååå mycket huvudvärk. Men men, lite ska man väl stå ut med.
Igår hade vi föräldramöte på jobbet. Chefen hade bjudit in en barnmorska som jobbar på ungdomsmottagningen för att prata om sexualitet och pubertet och barn och ungdomar med olika handikapp. Oerhört svårt och såå intressant. Dessa ungdomar har ju massor av känslor och självklart även hormoner precis som alla andra.
Det var iaf en lärorik stund för oss alla.

Nu ska jag hoppa i duschen (troligtvis på ett ben) sen blir det till att åka och köpa födelsedagspresent till min lilla svägerska som fyller år..

Tack för övrigt för de fina grattishälsningarna efter förra inlägget. Det värmer. Önskar man kunde få så många kommentarer varje gång man skriver.






Extrem längtan efter julen



Som jag längtar efter julen nu.. Igår kunde jag inte hålla mig, var bara sååå tvungen att dricka lite glögg. jag brukar normalt sett inte äta eller dricka något som har med julen innan 1 december, eller i alla fall första advent. Me i år har det varit totalt omöjligt. Jag har redan ätit pepparkakor och dessutom druckit julmust. Och nu även glögg.. Å det var så gott. Drack vit glögg från blossa, kall.. det är fantastiskt så gott något kan smaka.

Som tur var har jag ju nu börjat i kören igen och får där sjunga julsånger!
Det är nu oerhört nära att jag slänger igång mina favoritjulskivor. Jill Johnson och även Peter Jöback. har så många andra, men juset dessa har en speciell plats i hjärtat. Ska försöka bli färdig att beställa biljetter till Peter Jöbacks julkonsert i Göteborg den 12 december. Jul på Liseberg och sedan jöbacks ljuva stämma. Kan en dag bli bättre?
Ja, kanske självaste julafton då! Men annars är det svårt..

jag har för övrigt köpt mina två första julklappar, en till älskling och en till syster yster..
och så kom jag på värsta bästa grejen till pappa, men ja.. tji fick jag, för det hade Nettan redan köpt.
Tankeverksamheten får fortsätta.

sedan har jag ju självklart funderat på min egen önskelista, förra året var det verkligen "all i want for christmas is you" vilket slutade i min dröm, en förlovning på lilljulafton..

Överst på årets lista står
"Den första sparken"
Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kring juletid ska känna den första sparken.
Att det lilla liv som växer i mig ska göra sig till känna
För tänk, det är ju faktiskt sant, det växer någon i mig, någon som skapats av den allra starkaste kärlek..



Oj, oj... här syns ju en växande mage!!!




Härliga helg och vansinningt underbara



Så var helgen redan på sin sista dag, hur kunde detta gå så fort denna gången med?
Hur lär man sig ta till vara på tiden? Tycker ju att jag inte fått gjort någonting..

I fredes var jag och hälsade på underbara J och hennes två fantastiska barn. Åh... det var så mysigt, man riktigt längtar efter en egen riktig familj, speciellt om man får två så fina barn. Det var så längesedan vi sågs och jag hoppas att det inte dröjer speciellt länge tills nästa gång.

Igår bjöd vi V och I på middag, blev en lugn och härlig kväll med god mat och en massa kortspelande!
Blev förresten helt överlycklig igår när jag var och handlade mat, jag hittade filmen "boys dont cry " bland billighetsfilmerna, en film jag velat se länge, då det var just längesedan jag såg den och jag vet att den var så oerhört bra och gripande!
Oj, va glad man kan bli åt så enkla saker! Så ikväll vet jag precis vad jag ska göra..




gårdagens dukning..




Härligt efterlängtade...


Äntligen är det fredag och eftersom jag är ledig idag så är det helg redan nu!!!
Jag har ju faktiskt jobbat 3 helger i rad nu, först jönköping, sen läger och förra helgen stockholm, så denna helgen är oerhört efterlängtad, bara vara ledig och ta hand om varandra... ja och huset som det känns som om det förfaller, den gamla sängen står kvar på ovanvåningen och ska skyddas och ställas ut i uthuset, ingen idé att slänga ju, kan ju användas som gästsängar i framtiden! Så vi har lite fix att göra med...

Idag hade jag planerat en härlig ridtur med min älskade Tornado.. men det regnar ju. Å han går lixom inte ut i regn. Så jag hoppas på bättre väder i helgen så kanske vi kan ta en tur då istället!

Igår var jag ju som sagt på kören. Det var nog 1 och 1/2 år sedan sist. Och herre min get så roligt det var! Vi sjöng igenom alla luciasånger och andra julsånger och jag var bara lycklig, lycklig, lycklig! jag hade verkligen glömt vilken sann lycka det är att sjunga, och speciellt i kör. jag hade en sådan positiv energi när jag sen kom hem, helt underbart!
Tidigare på kvällen försökte jag lära älskling dansa shottis här hemma, ha ha va kul vi hade! Shottis är ju en extremt töntig dans tycker jag. Sen kan jag ju inte det heller så bra, och då blir det ju ännu roligare..

Nähä, nu ska jag ta mig i kragen och åka till stallet, mocka och kanske rida lite. Får se... fast förresten kom jag ju på att det är dressyrtävlingar så jag måste rida ute då. Om det inte regnar en massa får det väl bli en kort tur då..


Älskade, älskade du...




En helt vanlig dag..



ja, det är det idag.
Har suttit i möte på jobbet hela förmiddagen och slutade sedan vid ett, skönt?? javisst... Men en tråkigt och psykiskt krävande möte!
Igår kom goaste Josse hit och hälsade på. Vi åt musslor och hade det fint värre. Konstigt att man kan bli så kräkmätt på musslor?! Det är ju inte direkt mycket mat?! ja ja, det blev mycket snack och däs i soffan..

Om ett par timmar ska jag till KÖREN!!!
jag har ju inte sjungit i kören sedan förra hösten, alltså på över 1 år. Och nu ska det bli så oerhört roligt att börja sjunga igen. Ska bli roligt att se hur mycket rösten förrändrats sedan rökstopp för över 7 månader sedan! jag känner ju själv att det förändrats men har ju inte direkt pressat den på samma vis då jag inte sjunger så mycket,
Om ett par veckor ska jag troligtvis sjunga på barndop, en kompis bror har fått en liten son och ska döpa honom. Alltid trevligt med dop och bröllop, det händer ju att man sjunger på en del begravningar med, och näää det är inte lika roligt..

Men ikväll ska det bara sjungas för glatta livet! Åh... ska bli så kul. Hoppas bara min förkylda hals pallar med det!






På jobbet..



Jag har precis kommit till jobbet och sitter egentligen här för att leta reda på ett recept på pizzabullar, glömde nämligen mitt hemma och tänkte idag lyxa till det lite här på jobbet så att ungdomarna fpr pizzabullar till fika.
Inte helt illa tycker jag..
Idag är jag seg och frösen. Inte alls på toppenhumör.
Har varit på chipsen och jobbat lite nu i förmiddags och är som sagt nu på mitt "riktiga" jobb.
Imorgon är det en massa möten på förmiddagen och sedan ska jag in till stan och träffa Josse!

Nu är det väl dags att börja göra lite deg så att den är färdigjäst när ungdomarna kommer!




nu e hon hemma!



Idag fick jag äntligen träffa min kära vän Annie!
Vi har ju inte setts på typ 3 veckor, helt sorgligt..
Hon, den lilla lyckosten, har tillbringat två veckor i Singapore och på Bali. Uuundebart...
Å nää.. man blir ju inte det minsta avis. det hade varit precis det jag hade behövt just nu, i denna kalla tradiga vardag.

fast i våra diskussioner kom vi fram till att hemma är bäst. Det är trots allt dessa årstider som gör Sverige så härligt, att man varje vår utbrister: Åh titta det har kommit knoppar på träden, precis som om man ALDRIG sett det förr, och i själva verket har man ju sett det ca 25 gånger. Konstigt.. ja, men oerhört charmigt.
Tittade på bilder från i somras på jobbet förra veckan, när vi var ute i Hjörnered på läger, och vi spelade brännboll och grilade en kväll och vissa inte hade mer än t-shirt och shorts på sig. Idag känns det ofattbart, och väldigt långt borta.
Och kanske är det därför sommaren är lika härlig varje gång den gör sig till känna.

fast just nu längta jag fasligt mycket till julen...






Stockholm...



Så var årets Stockholmsmässa över
Måste faktiskt säga att den varit ganska jobbig.
Har tampats med förkylning och hosta, vilket gör att man blir såå trött, vilket man ändå blir på denna mässa.
Dubbel trötthet alltså.
Men i övrigt har det varit nice..
Mässan var bra och vi sålde som aldrig förr..

Wallmans var supertrevligt, var på Golden Hits tillsammans med Maria och hennes klasskompis Emma, en riktigt härlig tjej från gotland, jaa.. å älskling förstås.
Trevlig kväll, god mat och fantastisk underhållning. Killarna var verkligen grymma!
På fredagkvällen var vi ute och åt med min morbror och hans sambo, även detta mycket nice.

Efter lördagens mässa var vi båda helt slut, för lite sömn, för många timmar på mässan, så vi gick bort till hotellet som ligger precis vid mässan och åt, fint ställe men ingen höjdarmat.

Söndagen kom och vi fick äntligen ta oss hemåt.








Dålig uppdatering



Hemskt va dålig jag nu varit på att uppdatera.
Får väl göra en resumé av vad som hänt de senaste dagarna:

Lördag:
Middag med älskling, mamma och Anders på Centercourten i Båstad. Sedan åkte vi ner till Sand, tog en drink och lyssnade på Malou, trevligt



Söndag:
Blev det en tur till ikea för att bland annat kolla på ny säng. Och ja måste nog medge att det gick bra.Hittade både madrass och ny sängstomme. Nice.. Så i början av nästa vecka blir det en ny tripp till Ikea och då kommer vi hem med en ny säng. Det tycker jag om!
Sedan åkte vi och köpte inredning till garderoben, av elfasystemet. Dyrt, men ack så bra. Kvalitet räknas högst ibland!
Kvällen blev sedan lugn..



Måndag:
Läkarbesök i massor!
Började dagen med tandläkaren. Inte speciellt kul. Skulle eg fixat till en tand men istället fick vi borra upp en hel rotfyllning då jag fått en inflammation längst upp i roten. Ush ush ush, är allt jag har att säga. Det gjorde sååå ont.
Men nu är det gjort å nu ska det bli bra!
Senare på dagen var vi och träffade dietisten på medicinkliniken i Halmstad. Hoppades på att jag skulle få lite trevliga tips och att jag skulle ändra min syn på dietister. Men icke. Torr tant som inte kunde så mycket som hon borde. Ofta kändes det som om jag och älskling hade mycket mer kunskap. Trist, jag som hade hoppats på att få en massa bra råd, men det var ju bara gammalt skräp..
Senare på kvällen var jag dessutom hos sjukgymnasten. Inte heller där var jag nöjd. Vet inte varför.. Men antar att jag saknar min gamla sjukgymnast som var bäst helt enkelt. Får åka till Kungsbacka och bli behandlad i fortsättningen känns det som...

Tisdag:
Idag skulle jag äntligen fått träffa J och hennes underbara barn, men icke. Strax efter lunch ringer chefen och blixtinkallar till krismöte. Inget kul alls.. och det var inget kul hon hade att berätta heller, men eftersom vi har sekretess så är det inget jag kan berätta...

Onsdag:
Var hos doktorn på förmiddagen, höll ju på att hosta sönder mig på natten. Men det var såklart ett jävulskt virus bara så det är bara att vänta ut. Fick åka och handla en massa på apoteket. Oerhört dyrt det där..
Pratade med en tant när jag satt och väntade hos doktorn. Va mysigt det är när man kan sitte och småprata med en totalt främmande person, härligt tycker jag. Hon verkade så go med..
Sedan var det jobb och ja.. nu är klockan över 8 och jag ska upp halv 4 inatt för att köra till Stockholm.
Så nu blir det sängen... kanske för sista gången hihi


Nya sängen... weiii!





Äntligen ledig..



Nu har jag jobbat färdigt för denna helgen och oj oj nu är man lite sliten. Var ju först sugen på att gå ut och dansa massvis idag men nej... är allt för sliten

Det blir en tur till Båstad istället, ska hämta upp mamma och Anders om lite mindre än en timme, så blir det middag på Centercourten, och sedan en tur till Sand, för att kolla in Malou när hon sjunger.

Det har för övrigt varit ett riktigt trevligt dygn att jobba. Igår var det idol och mys i tv soffan och idag har vi varit och spelat laserdome. Så oerhört kul!

Nu börjar jag få lite brottom, sitter ju här i handduk. dags att göra sig iordning.