Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

I say a little prayer


Här kommer ett litet klipp från när jag sjunger "i say a little prayer", ingen höjdare på varken ljud eller bild och det hela gick väl sådär... men iaf. varsågod!
 


 



Tröttast!


Idag är jag inte direkt piggast i stan (inte heller på landet för den delen) Inte nog med att jag har någon taskig infektion i kroppen som gör att blodsockret åker berg och dalbana och jag är allmänt seg i kroppen, natten har dessutom varit en av de värsta på länge. Precis när jag hade somnat igårkväll vaknade lilleman och ville ha mat, han ville dessutom umgås och kelas med istället för att läggas tillbaka och sova efter avslutad matning. Vi höll på i nästan två timmar mata, vyssja, gunga, läggas, nappförsök, mata igen osv... Sen sov han inte speciellt länge tills det var dags att upprepa proceduren igen. Jag har till råga på detta fått mjölkstockning och en stor äcklig böld i bröstet som jag inte lyckats få lossat än, aj aj aj! Suck. Så idag stannar jag inomhus, hela dagen. Punkt!

Nu sover han gott


Män som hatar kvinnor


Har precis sett halva filmen "män som hatar kvinnor" och insåg att nä, denna typen av film är ingenting för mig,jag mår bara psykiskt dåligt och känner bara för att kräkas! Visst känner jag en viss nyfikenhet över hur filmen fortskrider men den nyfikenheten står enkelt tillbaka för den äckelkänsla jag känner i hela min kropp!

Nu ska jag leta upp någon gammal skvallerblaska (allt för att bli av med äckelkänslan i kroppen), pussa min son i pannan och sedan sova.

Ingenting för mig




Så har helgen passerat


Åh, va dagarna går fort, bromsa, bromsa, bromsa! kan någon förklara hur bara?! Vi har verkligen haft en trevlig helg, fredagen tillbringade vi hos Sara och Thomas med god mat, trevligt umgänge och busiga barn. sara är en gammal klasskompis som jag umgicks flitigt med tidigare men som jag knappt haft någon kontakt med alls de senaste åren. Just nu är jag så GLAD att vi återfått kontakten och att vi umgåtts ett par gånger, dessutom verkar våra män komma bra överens vilket också är underbart! Jag hoppas det blir många roliga dagar och kvällar tillsammans med er i framtiden!

I går hade vi ett uppträde på Hotel Riviera. Vi är en liten del av kören som övar lite ihop ibland och som sjunger på denna typ av tillställningar. Det var mycket roligt och det gick ganska bra faktiskt. Har filmat lite, kanske kan klippa ihop något och visa dig en dag. 

Hittar inte min vanliga kamera, bara systemkameran. Trist, Så jag har inga bilder från helgen alls. Dock fick älsklingen ta kort på mig och benji när vi kommit hem igår.
Nu har precis lillebra och anna varit här och ätit lite spontan middag, alltid trevligt med spontana besök. Nu är lilleman trött och hungrig så det är väl bäst att jag går ner och matar honom så att vi kan lägga honom, sen blir det filmmys med filmen "män som hatar kvinnor"

Hoppas ni haft en härlig helg!




Fredag


Så var det fredag... igen.
Idag har vi haft en riktigt skön sovmorgon, sov till kvart i tio ungefär vilket verkligen var välbehövligt. Det blev sent igår, var först på kören mellan sju och halv nio, sedan åkte vi ner till Hotell Riviera och sjöng till kvart över elva. Där ska vara någon stor fest på lördag som vi ska sjunga på. Ska bli riktigt trevligt och vi hade så kul igår när vi tränade, blev mycket flams och trams, men även en del skönsång. Lilleman skötte sig exemplariskt under kvällen och visade upp sitt allra bästa humör. underbara älskade.,.

Dock var han nog övertrött när vi kom hem eftersom jag bara fått honom att sova i kbappt en timme på kvällen, han brukar ju somna runt nio nu förtiden, och gjorde även så igår, men vaknade igen vid tio. så när vi kom hem och jag försökte lägga honom skrek han bara som besatt, stackaren, och så fort jag tog upp honom somnade han. Tillslut fick bästaste pappan rycka in och lyckades då få honom att somna.

Ikväll ska vi till Sara, Thomas och barnen på middag, ska bli så roligt att träffa dem igen!
Nu ska vi snart till stallet, träning med Michelle och Amanda inför SM! Weiii!

det råder delade meningar om vem leksakerna är till för...



Kurvig=stora bröst


Jag har tänkt på det här med att vara kurvig, media skriver ibland om kurviga kvinnor. Och jag måste bara fråga, betyder kurvig att man har stora bröst? Många som beskrivs som kurviga av media har just detta, och endast detta. I övrigt är de smala och pinniga, inga höfter, ingen rumpa, ingenting... förutom stora bröst. Absolut inget fel i det, men för mig är det inte att vara kurvig..
Vad tycker du?

Kurvig???



från ledsen till glad


Igår var jag ledsen och besviken för att vi inte fick någon plats på babysimmet. Då man bor i en liten stad så finns det i princip bara ett ställe att välja på och när första anmälningsdagen var igår ringde jag vid lunch och då hade båda grupperna precis blivit fulla. Jag blev så ledsen så, jag som hade sett fram emot detta så mycket.

I förmiddags ringde S som jobbar på simhallen och berättade att en hade hoppat av så om vi ville så fanns där plats för oss. Gissa om jag blev glad. Så nästa söndag ska vi på babysim. Wehooo!
När älsklingens semester är över ska vi sätta igång att socialisera på allvar.. Har vänner som jag inte längre umgås med som går hemma med barn som jag sagt till i evigheter att nu ska vi träffas, så se upp, snart kommer jag och benji och våldgästar er! Ska även börja gå på öppna förskolan hade jag tänkt. Fick dessutom hem papper idag från svenska kyrkan om babycafé och annat mysigt. Kanske ska testa det med.
Nu har min lille älskling sovit en lång stund och jag hoppas snart att han vaknar så att jag kan få till det med matningarna nu innan jag ska till stallet. Måste öva på flaskan med nu när jag lyckas pumpa ur så att jag slipper stressa i stallet. Kan vara skönt att köra dit och veta att om han skulle bli akut jättehungrig så finns det mat hemma i frysen som älsklingen kan ge honom. För övrigt hoppas jag även på att han ska börja äta lite mer sällan snart, han äter fortfarande helst varannan timme, fast när jag tänker efter, så var det 3 timmar sedan han åt sist! Framsteg!
Åh, nu hör jag honom knorra i vagnen, älskade plutt, nu kommer mamma!

han är så fin i sin geggamoja mössa, dock glömde jag den i kyrkan efter kören i lördags, saknar den!!! men på torsdag får vi tillbaka den och då ska den fortsätta att slitas på..


Ny pyjamas


I Stockholm sprang älsklingen på denna pyjamas på HM som självklart köptes direkt. Vår alldeles egna lille superman!



Utan rubrik


Ibland blir man så trött att man somnar mitt i leken





Måndag... gäsp!


Igår firade vi som bekant bomullsbröllopsdag! Vi åt en härlig trerätters meny, lagad och komponerad av älsklingen min. Vi drack lite vin och skålade i champagne.  Dessvärre ville lilleman helt plötsligt inte ta flaskan hemma hos mormor så han kom hem igen efter ett par timmar och var jättehungrig. Jag hade inte en tanke på att han inte skulle ta flaskan eftersom han gjort det så bra innan, men det var ju nästan en månad sedan han fick flasKa sist. Så nu får vi återinföra flaskan igen... Under vår lilla middag, där vi bla läste alla hälsningar till oss (skrivna på festen), satt vi och insåg att det var så lugnt och tyst här hemma, man saknade den lille skrikpellen som alltid vaknar och vill vara med och höras när det vankas middag.
 


I fredes kom Annie och lämnade presenten som vi fick av henne, Maria och Sara förra året men som hon haft i förvar då den skulle öppnas först nu. Det var en pippiväska fylld med presentkort och annat som behövs för en riktig underbar bröllopsdag


Nu har lillplutten precis somnat och jag funderar på att ta en liten nap på soffan, är sååå trött idag!


1-årig bröllopsdag!


Idag firar jag och älsklingen bröllopsdag. Tänk att det redan gått ett år.. helt otroligt. Snart kommer mamma och hämtar lilleman och vi ska äta trerätters här hemma och dricka lite vin innan mamma kommer och lämnar lilleman igen. Har pumpat ut lite mjölk så att vi inte behöver bli stressade över att han ska bli hungrig. Men det är inte helt enkelt det där, jag skulle nog vara en värdelös mjölkkossa!
Nu ska vi bara njuta av varandra och minnet av en underbar dag!









 


Stallet!


Nu ska jag snart till stallet, ska bara mata lilleman först. men precis när det var matdags så somnade han i sin pappas famn. Vilket är bra för då blir det lite längre mellan matningarna, vilket troligtvis gör att jag hinner vara i stallet i mer än 2 timmar. Så troligtvis blir det en härlig uteritt i skogen! detta känner jag att jag verkligen behöver, för idag och igår var mitt humör inte det allra bästa, är trött, ledsen och irriterad, så jag behöver garanterat ut i skogen och inse att livet är underbart ändå, även om vissa planer går i kras!

Nu vaknade det lilla livet, perfekt tajming!



Hos farmor


Tidigare idag var vi som jag tidigare berättat hos farnor och farfar. Benji fick där låna en leksak som var såå rolig. han var helt fascinerad...


Observera överläppen som sticker ut när han blir exalterad...



Bilder


Tillåt er att njuta av dagens bildkavalkad!


På middag hos Maria och Erik

Sov hårt när vi kom därifrån

Kan man vara sötare?

Sittränar hos pappa

Blev lite paff när man hittar denna dekal på en bil parkerad på Kungsholmen

Min underbara och fina man!

Benji i sin nya fina mössa från Geggamoja och den fina pippitröjan som min moster har stickat

Var och kollade fiskar på nåt ställe, jag förundrades över dessa vackra sjöhästar..

Träffade Håkan och hundarna..

Mina finingar

Ser att de flesta bilder är på Benji, inte konstigt, han är det finaste jag vet.



Fullt upp


När älsklingen har semester blir livet fyllt av annat än en massa tid med datorn. Därav kass uppdatering. Har bilder att visa dig men har inte hunnit lägga upp dem, återkommer såsmåningom med dessa.
Idag har vi mest städat och tvättat, hälsat på hos farmor och farfar (benjis alltså) där vi ätit lunch och myst och lekt med en massa skojiga leksaker. Vi har varit i Båstad, ätit glass och älsklingen har köpt någon såg som är bra när man snickrar på uthuset..
Ikväll ska vi äta musslor till kvällsmat och efter att jag läst detta på livsmedelsverkets hemsida ska jag även ta ett glas vin

Alkohol har inga positiva effekter för amningen. Enligt nuvarande forskning innebär det dock inga medicinska risker för barnet om du dricker måttliga mängder alkohol när du ammar, det vill säga 1-2 glas vin eller motsvarande 1-2 gånger i veckan. Den mängd alkohol som barnet kan få i sig med bröstmjölken är mycket liten. 

Nu skriker lilleman och hans far lyckas inte trösta honom, ibland är det bara mamma som duger!
Ha en härlig kväll!




Jag är kär


Det var kärlek vid första ögonkastet när jag sprang på denna underbara jacka. Ska definitivt köpas alt fejkvariant då jag anser att 700 kr är för mycket för en jacka till en liten bebis.. Finns på HM för 300 kr så den får det nog bli. Får bli att köpa en lite större så att han kan ha den till nästa vår. Underbar!

Bild lånad från cheapmonday.com

Denna kommer från MeMini, helt underbar. Kostar dock 1299:- sorgligt.



Stockholm


Vi har redan varit i stockholm i två hela dagar och inte fått gjort något av det jag velat. Visst strosa på stan och gå i affärer stod absolut högt på listan över saker att göra, men jag ville ju även strosa rundor på djurgården, kanske besöka skansen eller gröna lund, fika och sitta på trevliga uteserveringar... men vädret har inte varit det allra bästa, ska kanske inte klaga heller, men det har blåst som bara den igår och idag har det även regnat. Men men, stockholm finns ju kvar sen med. Ikväll ska vi till maria och erik på middag, vi har precis kommit hem från stan och ska nu dricka lite te innan vi ska hydda till oss och bege oss mot tunnelbanan.







En annan rolig sak


Igår när vi kommit fram och lastat av Maria och hennes saker var jag bara tvungen att ta en bild på henes packning. Hon skulle bara ha med sig en bag och någon påse sa hon när jag pratade med henne kvällen innan. Ha ha ha. underbara du!



Premiär!


Imorse premiärsatt vår lille prins i en barnstol, först med pappas hjälp sedan med filt som extra stöd, han var nöjd över att få vara med vid bordet... dags att inhandla!


Min lille plutt börjar bli stor...
Såg en liten bebis söm föddes i tordags när vi var på Åhlens, vilken plutt. Herregud va tiden rusar (obs! klyscha!) men det är ju verkligen så. Plutten är verkligen inte bara ett knyte utan en MÄNNISKA med en egen personlighet. Häftigt...

 


På väg mot Stockholm


Nu sitter vi i bilen på väg mot Stockholm, lilleman har precis vaknat och vi ska snart stanna och mata honom.
Resan har hittills gått bra, vi har stannat en gång vid Brahehus och nu snart då, är mellan Nyköping och Stockholm

Fika med utsikt över Vättern och Visingsö

Lillplutten i pappas knä

En sover och en kör bil
 
Vi datanördar sitter i baksätet

Nu ska vi stanna!



Märkesfreak!


Lille älsklingen i body från Levi´s. Fint ska det vara!


Packa och fixa


Idag försöker jag packa lite inför stockholmsresan som sker imorgon. det är inte lätt det där med att packa, har alltid haft svårt för det och nu ska man dessutom packa till en liten krabat med. Ska även laga lite pastasallad att ha med och äta på vägen upp, bättre än äcklig snabbmat eller baguetter a la statoil.
Ska blir riktigt kul att åka iväg en väng, hoppas bara vädret vill vara fint. Stockholm är en fantastisk sommarstad tycker jag. Vi har ju bara varit uppe under vinterhalvåret de senaste åren så nu tänkte vi passa på..
Nu får jag nog fortsätta med packandet, innan lilleman vaknar!


3 månader



Denna lilla "månadsuppdatering" gör jenny om sin dotter Ellen varje månad, nu snor jag idén från dig, hoppas det är ok!


Namn: Benjamin Mio Albjär
Ålder: 3 månader i förrgår
Längd och vikt: 65.5 cm och 6840 g
Familj: Mamma, pappa och hunden Boss
Utveckling: Vill gärna sitta och stå i knät, dock ostadigt, Börjar bli riktigt stark i nacken men visar det bara på mage när han är på humör, rullar från rygg till sida och nästan till mage
Sover; börjar se lite mer regenlundenhet med sovandet, somnar dock vid olika tid på kvällen men sover då 3-5 timmar innan det är matdags, sen lite kortare till nästa matstund. Sover en längre stund mitt på dagen och sedan någon liten nap under för och eftermiddagen
Äter: Mammas bröstmjölk, har helt slutat med ersättningen och mamma är överlycklig, äter ofta ungefär varannan timme, hellre oftare om han själv får bestämma.
Lyssnar på: Pappas fantastiska sånger, mammas vanliga sånger, speldosan och åsnan
Gillar: Att busa, att ligga på skötbordet och mysa och snacka. Tycker även om att väcka mamma tidigt tidigt på morgonen med bus och skratt. Tycker även om att mysa och att bli buren och vaggad
Ogillar: Att få på tröjan, av är inte heller så populärt...
Nattningsrutin: ja, som sagt rutiner har vi inte så mycket än, men antingen så somnar han i famnen efter att ha ammats eller så läggs han i sängen klarvaken där han snackar en stund innan mamma släcker ljuset då somnar han, han är så duktig som kan somna själv tycker mamma, har de senaste 2 dagarna läst pippi för honom när han ligger i sin säng


Snabbis


Slänger in en snabb uppdatering. Älsklingen har nu äntligen påbörjat sin tre veckor långa semester, efterlängtat!
Har varit i stallet och ridit samtidigt som älsklingarna var i skogen och plocka svamp. Han hittade en väldigt konstig svamp som fanktsit var oerhört god. Nu ska jag slänga mig i bilen, ska på massage =)

Blomkålssvamp, mums!


Framsteg


Igår låg lilleman och busade på sin fårskinnsfäll, jag vände mig om och plötsligt hade han rullat över på sida, vilket han nästan gjort tidigare men då inte fått med höften, men nu låg han helt på sidan och tittade på världen från denna synvinkel, Ett par sekunder senare rullade han vidare över på magen, han hade dock ena armen ivägen, men i övrigt så. Tänk va fantastiskt det är med dessa små framsteg, nästan alla barn gör dem och ändå är vi lika fascinerade av det varje gång.
Jag vet att tiden går fort och att han snart kryper, går, springer, smäller i dörrar och tillslut flyttar hemifrån. jag vill ta vara på all den tid jag kan med honom och njuta av alla hans framsteg, se alla hans framsteg!




Tisdag


Godmorgon!
Benji har ätit varannan timme hela natten så idag är jag lite seg. han har dock ingen feber, varken idag eller igår, men han kanske är lite gnällig efter vaccinationen iaf. Nu sover han dock sött i vagnen, efter bus, dusch och mat.
Om lite drygt en timme ska vi ner till stan för att fotografera lilleman för Laholms tidning, hoppas han tycker det är roligare idag än när vi fotade honom för Hallandsposten förra veckan...

Igår testade vi för första gången att ha lilleman framåt i bärsjalen. Han verkade gilla det, men somnade efter ca 5 minuter, lille plutten , så då fick jag ta ut honom för han "tappade" huvudet.


Idag är jag för övrigt glad! Jag har nästan inte alls ont i svanskotan, vilket jag brukar ha när jag suttit på hästen, testade med en annan sadel igår och det var kanske det som gjorde susen. Tyvärr gjorde det fortfarande ont när jag red, men inte lika mycket. Lycka! För lite ont kan man stå ut med..

Nu ska jag fixa till mig lite. ha en härlig dag och ta hand om dig


Vaccinerad!


han var så duktig så vår lilla älskling, det var garanterat jag som tyckte det var värst. Jag vågade inte ens kolla varken på nålarna eller när de satte in dem i låren på honom. han blev först så ledsen att han bara höll andan och blev röd i ansiktet, men så fort jag vände honom mot mig lugnade han sig. mammas lilla älskling!
han har varit lite smågnällig här i eftermiddag, får väl se om det blir mer, just nu sover han... igen. Hoppas bara han sover inatt med för jag är toktrött
Nu ska jag snart till stallet, liten ska dock vakna och få mat först, och stora älsklingen ska komma hem.


Liten ligger och busar på bästa fällen, en dopgåva från mormor och Anders, den kommer garanterat att slitas med hälsan... Den söta bodyn fick han av min morbror med familj när han var ett par veckor gammal, härligt att han nu kan ha den. Den är stl 68 så det är en stor kille jag har..

Nu ska jag förbereda mig genom att byta om till hästkläder!
Tjipp!


BVC idag


Idag ska vi till BVC, det var ett tag sedan sist, får se hur mycket han lagt på sig nu när han inte ätit ersättning utan bara bröstmjölk de senaste veckorna. Dessutom ska ha få sin vaccination som jag bävar så för.. Hoppas hoppas det går bra!
Benjamin fick en så fin present av moster malin igår, en grej som man kan göra handavtryck med, funderar dock på fotavtryck istället då hans underbara små fötter är de finaste jag vet och jag tror att det är enklare att göra fotavtryck faktiskt.
Nu måste jag snart väcka min lille älskling, han har sovit i snart en timme och om en stund måste vi köra! Får dock inte ihop det med amning så det får vi väl göra på BVC.



DOP


Idag har vi alltså haft dop. Vi fick en jättefin dopgudstjänst (det var dock högmässa så lite segt var det men dopdelen var fin) Maria sjöng fantastiskt (Det gåtfulla folket och det är du) Kanske lägger ut det sen om jag får tillstånd av henne. Markus läste en så fin dikt och ja, det hela var verkligen fint och precis som vi ville ha det.

  

Efteråt var det trädgårdskalas här hemma, vi hoppades på vädrets makter och fick fint men ack så varmt väder, det mullrade en hel del under eftermiddagen men det passerade aldrig här över, Min lilla älskling fick massa fina och användbara presenter, hade bett om att slippa en massa minnesgåvor som man inte minns ändå (de hamnar oftast på en hylla ett par år för att sedan stoppas in i en låda på någon vind) han fick sparbössor av olika dess slag, de hoppas väl att han ska få ett bättre ekonomisinne än sin mamma, fler fina nallar till sin växande samling, fonder, böcker, personlig cdskiva, halsband, kläder varav ett par jättefina byxor med hans namn på rumpan, en gåstol, en riktig stol (kommer bils på just denna längre ner) brio tågbana, fårskinnsfäll och annat smått och gott. tack alla nära och kära för allt!
Vi har ätit gott, olika pajer och sedan pannacottapajen som jag skrev om i föregående inlägg
  

 


Finaste stolen fick vi av Pappa och Nettan och Jonna och Jacob, det är för övrigt Nettan som har målat, vilken pysselkvinna! Sött med hans namn och mio min mio, eftersom han heter mio i andranamn

Nu har vi ätit kvällsmat i form av pizza (ush å fy, åt inte ens upp hälften av min barnpizza, det är helt enkelt inte min grej)
Liten har somnat i pappas famn och ska snart ha mat igen innan läggdags sker i sängen.

Mina favoriter, de bästa pojkarna i världen, jag älskar er så!


Fix och don


Idag har vi verkligen varit duktiga, lilleman har sovit och däremellan varit glad, vilket har gjort att vi fått massa tid till att städa, handla och fixa andra to dos.. Hans humör är så mycket bättre nu och vi har inte haft några skrikattacker på flera dagar, underbart!
Imorgon är det alltså dags för dop, vädret ser tyvärr inte ut att bli på vår sida, men det skabli trädgårdskalas i vilket fall. Älskling och svärfar sätter just nu upp tält i trädgården, Malin sitter i soffan och tittar på MTV och jag har precis fått lilleman att slumra lite. Allt är nästan färdigfixat inför morgondagen, jag har idag gjort 5 (!!!) tårtor, eller tårta och tårta, har gjort blåbärspannacottapaj, recept finner ni här, jag har dock bytt ut hallonen mot blåbär, kan ju inte bjuda på rosa tårta på min sons dop, lila känns lite bättre. En snygg tårta (paj eller kaka eller vad man nu ska kalla det, är lite som cheesecake men tusen gånger godare) som kan varieras i det oändliga, det finns ju massor av goda frukter och bär..

Nu ska jag fixa klart det sista, få tag i Maria som idag fyller 25, stort stort grattis till henne. Sen ska det dushas och sen iväg och fira den lille grisen! (födelsedagsgrisen alltså, tydligen inte många som fattar det där)

Bus-Benji hälsar!


igår och i förrgår


Två trevliga dagar har passerat. I onsdags var vi bjudna på kräftskiva, vi fick en underbar kväll med helt otroligt väder, härliga vänner och fantastiska barn. Härligt att umgås med andra som har barn..
Det bjöds på goda pajer och jag hinkade i mig alkoholfri öl, allt för amningen ;)


Igår åkte jag och benji iväg och handlade blommor, äntligen! jag började tjata om blomsterlådor redan förra året men nu, alltså i augusti har vi äntligen planterat och satt upp dem under fönsterna, det blev så fint så!
Under eftermiddagen fick vi besök av Josse, som kom med fina presenter! Tack sötis!

Solen stekte på eftermiddagen och liten var ganska gnällig, han gillar inte riktigt det där med värme, förhoppningsvis blir det bättre i framtiden, det blir såklart enklare när han kan svalka sig i en liten pool eller annat..
På kvällen åkte vi till Annabelle på trubadurafton och där visade han upp ett gott humör, eller rättare sagt han sov den mesta av tiden. Älskade skrutten vår!
När vi kom hem, vaknade han och var hur pigg och glad som helst, snackade och skrattade. dessa stunder är underbara!

Inga dubbelhakor här inte!

Nu ska jag snart köra och hämta min farmor, vi ska köpa doppresent till lilleman. Hon ville så gärna att jag skulle hjälpa henne och det gör jag gärna.
Ha en fantastisk fredag!


Finaste pojken!


Mamma älskar dig så!


mammas älskade plutt!



Godingen har idag haft ont i magen men mellan skrikvarven och knipattackerna har han haft ett strålande humör, vi har övat massvis på att sitta, men att stå är nog ändå favoriten just nu


Nu ligger han och sussar sött i sin säng, hoppas på att han sover ett bra tag till.
Nu ska även jag gå och lägga mig. Natti natt!

För övrigt måste jag även dela med mig av min lycka över att lilleman inte ätit någon ersättning nu på en hel vecka, det känns helt underbart att vi fått amningen att fungera, även om det fortfarande krånglar ibland. Har druckit massa alkoholfri öl den senaste veckan med och det ska tydligen vara bra, tror att det, plus akupunkturbehandlingarna och ett konstant ammande verkligen har gjort susen och jag är sååå glad över att jag fortfarande orkar och att jag som sagt fått det att fungera så bra! Stort grattis till mig!


Malins bilder från EM


Här kommer några av de bilder som underbara syster yster tog på EM


Invigningen bjöd på spex från Kim, Gero och Dån

Finaste, finaste Tornado

Mina älsklingar

Team Sweden - juniorer

Pas de deux - Gero Meyer och Pia Engelberty

Pas de deux - Bamdad Memarian och Laura Passon

Team Sweden

Alla foton tagna av Malin Bengtsson


GRATTIS!!!



Grattis underbara ni till 4e platsen på EM!!!
 Foto: Krister Lindh



Hemma!


Så skönt det är att vara hemma igen. Husvagnsliv är trevligt men det är sååå skönt att komma hem till mer plats igen. jag vill även be så mycket om ursökt för mitt dåliga bloggande de senaste dagarna, tävling, husvagnsliv och bebis tog för mycket av min tid. Men ska försöka ändra på det! Vill även visa er bilder från tävlingarna, det kommer såsmåningom. Idag har vi mest varit trötta, jag vaknade imorse och var tröttare än jag varit på länge, det i kombination med ingen mat i kylskåpet (inte heller i magen) skakande, klängig hund (rädd för åska) och skrikande Benji (troligtvis magont) gjorde att jag ville lägga mig på golvet och bara försvinna, men det bättrade sig så firt jag fick mat i magen tack och lov.

Nu är det matdags för lilleman, återkommer snarligen...