Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Melissa Horn


 Underbara Melissa Horn har gjort det igen - köp hennes skiva bums!




Fredag


Fredag idag, om det nu skulle vara någon skillnad mot tisdag eller söndag.. Ja det är ju faktsikt det. Man vet om att älsklingen kommer hem oich inte ska jobba på ett par dagar, det blir fredagsmyyys helt enkelt. Och så vet man att söndagen närmar sig. Med babysim. Jag gillar att ha något att se fram emot. Vem gör inte det. Fast fakstiskt gillar jag att ha en massa saker att se bakåt åt. Att minnas. Vackra dagar och oförglömliga stunder. Men även hårda tider och ledsna dagar. För det är ju de som gör att det vackra blir vackrare och det glada gladare. Livets upp och nedgångar. Livets årstider, mörka dagar, kalla nätter och regniga veckor. Många gånger tjatar man om att man skulle bo i ett varmare land, men skulle man då uppskatta våren när den knappt märks? Jag är nöjd som det är. Jag finner mig i detta och ser ljusglimtar även i de mörkaste av stunder. För jag vet att de är det mörka som gör det ljusa ljusare. Hur konstigt det än må vara så har även hösten sin charm..




Träning i dagarna tre


Idag kommer Gero Meyer och tränar tjejerna. Så även imorgon och lördag. Idag blir det bara träning på bengan för i eftermiddag ska smålagen ha träningsläger. sen fortsätter vi med fler hästar imorgon och på lördag.. 5 hästar ska det tränas på. Inte illa. vi är starka nu.




Dunderklumpen


Ligger i soffan och myser med lilleman och kollar på Dunderklumpen! Jag älskar barnfilmer! Men visst är det en helt underbar film. Jag bara älskar Beppe Wolgers, han är min stora idol.. Och vilka underbara karaktärer sen. mmm... kärlek!

Efter lunch ska jag bege mig hem till Sara och de underbara kidsen. Vi ska rita kök. Alltid spännande på en onsdag. Sen blir det stallet, skulle egentligen inte det idag, men mamma är sjuk så jag får upp och rida iaf =)
har ju normalt sett träning på onsdagar, men inte idag dock. Ska ha träningsläger torsdag - lördag med Gero Meyer från Tyskland. Ska bli kul och förhoppningsvis riktigt lärorikt för tjejerna.
Nähä, nu somnar lilleman, ska också ta mig en nap tror jag. En knasig natt bakom mig... igen.


badrum!


Åh, va svårt det är med badrum... både kakel och inredning. Hur mycket jag än letar så är det fortfarande det vi har idag som är det snyggaste. Var och tittade på kakel i lördags och vi letade och letade och hittade lite som vi tyckte var riktigt snyggt. Och det var precis just sådant vi har i badrummet idag. Tror att vårt badrum i nya huset kommer se ut, i princip, som det vi har idag. Omväxling förnöjer.. eller kanske inte ändå.


valnöt från aspen -  det gillar jag!

dansani har också snygga möbler i valnöt

gillade kaklet här

Fint kakel, trist bara att ha samma på väggar och golv.

älskar känslan i detta badrum

men inte i detta - skräckfilmsvarning!




Gåstolen


benjamins gåstol som han fick av Morbror Markus och Anna i doppresent är nu invigd. han är hellycklig i den men fattar inte att han kan ta sig framåt. Däremot backa vet han precis hur man gör. Han blir väl som mig, stackarn, som bara kunde krypa baklänges.

Finaste plutten. Inatt har han vaknat minst varannan timme, någon gång sov han inte mer än 1 timme i taget. Idag är jag en trött mamma som ska försöka vila lite nu när lilleman har somnat i sin vagn. Egentligen vill jag ut och gå i solskenet, men hoppas att han kan vara nöjd med att vara i vagnen sen med så att vi kan ta oss en tur. I eftermiddag vill vi till öppna förskolan, har inte varit där på två veckor. Och dessutom vill morbror markus komma och hälsa på vilket vi gärna vill. Varför händer allt kul på samma dag???

Nää... nu blir det soffan... soooova!




Framsteg!


Idag har lillplutten gjort stora framsteg gällande sin föda. Till lunch åt han nästan en halv burk majspuré och till kvällsmat blev det ungefär lika mycket potatis och palsternackspuré. underbart! Han gapar stort och det mesta går ner i magen. Hoppas, hoppas att det fortsätter såhär!




KÖK


Idag har vi varit på Kvik och kollat kök, igen. Fast jag tycker fortfarande att köket från Ballingslöv är det allra finaste. Suck. Dock tycker jag INTE att det är värt att lägga så mycket pengar på ett kök, när det finns kök som är minst lika bra för typ mindre än hälften av pengarna. Köket vi hittade från ballingslöv var med vita luckor i högglans. Enkla, stilrena och utan handtag. Med ek runt alla luckor. Men som sagt FÖR dyrt. Onödigt dyrt.

Det vi nu hittade på Kvik var likadant, utan ek runtom. Tyvärr.. Med risk att bli för kallt om man väljer högglans. Men det fanns utan högglans. Och med en fin bänkskiva i ek och ett "varmt" kakel tror jag att det kan bli riktigt snyggt. Ska in till Kvik på torsdag och rita och diskutera...


dessa luckor är det. Ska dock inte ha några fyrkantiga utan avlånga lådor överallt. Blir nog bra.




I lördags..


I lördags hade vi familjen Sörman/Thuresson här på middag. En underbart trevlig kväll med mysiga och busiga barn. (lilleman somnade inte förrän 02.00 efter att bara tagit powernaps tidigare, var väl rädd att missa något)

mammorna och alla barnen ;) Benjamin är tydligen trött redan här och ändå somnade han inte på fleeera timmar!

Andreas och Livia

Pappa och son

Thomas, Vilde och Livia

Utmattad av allt bus..

tack för en trevlig kväll, vi hoppas på fler av detta slag!


 



Babysim


Igår var vi på babysim, stora 'lsklingen är lite krasslig så jag och lilleman fick bada själva.

Babysim är verkligen helt underbart och något jag rekommenderar alla med små att gå på.




marabou vinter


Efter tips från Malin inhandlade jag idag marabous nya choklad "vinter" och jag är såld, fast, nerkärad, förälskad.. det var helt enkelt bland det godaste jag någonsin ätit i chokladväg! Mums!

Jag är fast!




Jag längtar...


Just nu längtar jag såå tills lilleman bestämmer sig för att sova bättre om nätterna. Jag vet att det kommer, någongång, men just nu känns det som om viu alltid kommer att ha det såhär. Inatt har jan sovit mellan 2-3 timmar åt gången. Ok ändå, om man jämför med hur han sov för ett par dagar sedan. En natt att glömma.
Men ändå. Tänk att få sova 8 timmar i sträck. Händer det någonsin mig igen? Troligtvis. Och det är till den sagen jag längtar så.

Dessutom är han inte så glad för mat, försöker med det mesta. Men han tittar bara på annat håll och när jag väl får honom att koncentrera sig på väg vägrar han öppna munnen. Provade med lite fruktmos idag men inte heller det verkade vara någon hit. Förhoppningsvis släpper det såsmåningom. Någon som har bra tips annars?
men det känns faktiskt som det går framåt med flaskan, eller nja... har lagt ner flaskan och försöker ge honom med pipmuggen. Han sugen febrilt och tuggar, men spottar ut det mesta som han får i munnen. Dock tror jag att om han är hungrig så sväljer han nog en del. Kan alltid hoppas.

Nu ska jag klä på mig och när liten vaknar ska vi bege oss till maxi för att handla lite mat!




VAPIANO



När vi var i Kiel åt vi på fredagskvällen på en trevlig restaurang vid namn VAPIANO. Hade aldrig tidgare hört om detta ställe men idag hörde jag om det på Malous efter tio.
Jag var ganska imponerad av detta ställe och tyckte att det var en kanonidé och nu är det tydligen så att det finns i Stockholm och de vill expandera i hela sverige. Coolt.


Vapiano i Kiel, bilderna är lånade härifrån






5 månader

Lillskrutten har ju hunnit fylla fem månader!

Namn: Benjamin Mio Albjär
Ålder: 5 månader och 10 dagar
Längd och vikt: 68 cm och ca 7800 g
Sover: Somnar oftast runt halv 9 på kvällen, en bra natt sover han 4-5 timmar innan han vaknar men oftast blir det runt 3 timmar. På dagen sover han fortfarande ganska mycket. Långa sovpass med aktiva vakenpass emellan. Hade kanske varit bättre för nattsömnen att inte sova så mycket på dagen men då är han sååå gnällig.
Äter: mammas bröstmjölk. Har även gett smakportioner nu ett par veckor. Testat gröt, majs, palsternacka, morot, potatis. Tycker att det är sådär.. Fungerar bra ibland, sämre andra dagar. Tänkte börja med frukt om ett par dagar.
Lyssnar på: tvn är ganska populär, men bäst är mamma och pappas sånger
Gillar: Hunden är roligast. Och sången klappa händerna om du är riktigt glad. Busa och bli kittlad är fortfarande en favorit. Gillar att tugga ocvh suga på allt, gärna tidningar och servetter.
Ogillar: Att få kläder på sig, speciellt på armarna.




Redan bättre?


Förhoppningsvis var det ett snabbt övergående tillstånd lilleman hade. Han har under senare delen av dagen varit mycket piggare och verkar inte alls så "påvägattblisjuk" Visst har han varit lite gnällig men vem är inte det efter en sån natt?
Vi somnade en stund på soffan i eftermiddags och det gjorde definitivt att jag orkade med denna dag, lilleman sov i nästan två timmar i min famn, och tillslut hittade jag en position som gjorde att jag kunde slappna av och slumra lite jag med.

Ikväll har jag även varit i stallet, haft träning med Chico och laget. Han sköter sig ganska bra faktiskt. Gjorde lite två-kür idag med. kanon. Han måste bara jobba upp kondisen, han orkar ju ingenting, stackarn...

Jag är sååå sugen på godis idag, helst av allt choklad, men har inget hemma och har ingen ork att ge mig iväg, kanske lika bra det. Ganska häftigt att kroppen blir sugen på "energi" efter en natt med lite sömn. Får bli en kopp te nu istället.. och greys. Lilleman sover nu och jag hoppas han sover en bra stund till.

Mmm... lite milka choklad nu hade inte varit fel!!!




Sjukling?


Jag tror lillskrutten åkt på sin första förkylning. fast han är egentligen inte speciellt förkyld. Han har dock en hel del hosta och nyser ganska mycket. Slem i halsen skulle jag kunna tro. Och lite irriterad i ögat.. Stackarn. Har haft en jobbig natt med lite sömn. Stackarn har gråtit mycket men även varit en solstråle.. men inte trött. Nu sover han i vagnen och jag ska faktsikt göra honom sällskap, fast inte i vagnen.. tyvärr. Hade kanske varit gott. Blir soffan, nu. Bums!

sleepy...


Ledsen och så fruktansvärt arg!


Fick nyss reda på att min gamla arbetsplats (som jag hoppats få återvända till) har brunnit ner inatt. Någon förbannad, jävla idiot (ursäkta ordspråket) har satt fyr på hela huset och i princip inget är kvar. Där pågick för tillfället omfattliga renoveringar för att våra handikappade ungdomar skulle få det så bra som möjligt, något som vi arbetat med mycket under senaste åren. Och nu, precis innan det skulle färdigställas har någon eldat ner det. Jag är så ledsen och så arg och det bara kryper i hela min kropp. Vem är så dum? Vem är så egoistisk? Bara för att några ungdomar i denna kommunen fick möjlighet att få en bättre fritidssysselsättning, måste man då förstöra för dem? Dessa ungdomar, som dagligen sliter med sina psykiska handikapp, som äntligen skulle få det "fritids" som de förtjänar. Jag är så ledsen att det inte finns ord. Jag kan inte annat än att hoppas att ni underbara ungdomar på 33an får ett likvärdigt fritids på annan plats, och inte om 4 år utan nu! Och jag kan inte annat än att hoppas att du/ni som gjorde detta får ert straff.

R.I.P 33an!




Looong time - no seen

Vi har haft en otroligt häftig upplevelse i Kiel, bengan har varit bättre än på länge och visat att han minsann är 22 år UNG! Vi slutade på en fjärde plats av sex startande och är oerhört nöjda med den placeringen i den konkurrensen.
Lilleman har varit underbar hela resan, tror inte att jag kunde fått en bättre son!!!



Sötaste skrutten och jag, precis när vi anlänt till Kiel


Pigg gammelman!


Arenan, som tog in ca 10 000... nice


Arenan ur en annan synvinkel


Mycket dålig bild.. men var tvungen att ha en bild på mamma och världsstjärnan Markus Beerbaum

Ridtältet där det reds och linades innan tävlingen

Tävlinsarenan dagen innan..




På väg in!

Det var allt jag hade att bjuda på denna gång, nu ska jag duscha, sen blir det sömn!



Packar!


Imorgon bär det alltså av till Kiel. För tävling... Ska bli oerhört trevligt att vara med om detta.
Idag har vi packat, tränat och nu håller jag på och packar mina och benjis grejer. Vi åker vid halv 8 - 8 imorgon bitti. Tänk det blir lillemans första utlandsresa!

Vi i stallet innan idag

Måste fortsätta packa, vill se greys med ju!


 



skojigt värre!



hahaha säger jag bara, fantalastiskt!




Tisdag


Tisdag idag och jag har faktiskt sovit ganska bra inatt. Även ryggen är mycket bättre. Trots allt detta känner jag mig sååå trött. Blir en lugn förmiddag.. I eftermiddag tänkte jag ta mig till öppna förskolan en sväng och lite senare kommer Lina och vi ska träna inför helgens tävlingar i Kiel!




Tävling på Caprifolen 091011


Igår var det för övrigt tävling på caprifolen. En låååång dag. Vi åkte dit med hela 5 hästar. Anton och Bengan gick med varsitt skrittlag, de var alla väldigt duktiga! Lag 2 tävlade på Miró och lag 1 på vanzetto. Sara och Louise gjorde pas de deux på bengan och dessutom testade vi Chico. Det var en dag då vi hade fullt upp.

Vanzetto gick riktigt kanon i grunden, lät honom gå med ganska långa inspänningar så att han kan komma igång och jobba med bakbenen, inte bara dra dem bakom sig som han gjort sista tiden. Och han gick så lugnt och fint och avslappna hela tiden. Är stolt över honom!! Küren däremot gick lite sämre, belysning inne i ridhuset var under ALL krititk och när det dessutom började mörkna var det som två stora spotlights på tävlingsbanan och däremellan var det väldigt mörkt. Detta gjorde att mycket skarpa skuggor bildades. Stackars Vanzetto blev så rädd för sin egen skugga att han tvärstannade pch ställde sig på bakbenen tre (!!!) gånger. Stackarn som blev så rädd. Däremellan gick han lugnt och avslappnat. Tjejerna fick tyvärr inte gjort så mycket av küren men det viktigaste var att de fick fortsätta och att ingen skadade sig allvarligt.

Chico gick väl sådär, ska egentligen inte ha så stora förväntningar på honom med tanke på att vi inte ens haft honom i tre veckor. han grävde ner sig en del och gick in lite på volten och ökade (där det var läktare och även skugga) men slutade med att gå ganska jämt i både tempo och storlek på volt. Så jag är nöjd.

Ännu en tävlingsdag till enda, tack och lov. Var inte tillbaka i stallet förrän klockan nästan var sju. Att vi var trötta
kanske jag inte behöver berätta...




Sorry..

.. för dålig uppdatering
Hade fullt upp igår och dagen idag har bara sprungit iväg. Eller rättare sagt haltandes för min del. Inatt hände det något med min rygg, det liksom smällde till när jag lade ner lilleman i sin säng, men det gjorde inte ont så jag la mig och somnade om. Tre timmar senare när jag skulle ta upp Benji för matning kom jag inte upp, Det gjorde sååå ont och benen bar mig helt enkelt inte. Obehagligt. Älskling fick bära upp lilleman till mig men jag kunde inte sitta upp och amma så det blev tillbaka till sängen. Efter en stunds pina (innan panodilen gjorde sitt) kunde jag somna om.

det var inte mycket bättre imorse, men under dagen har det lättat, tack och lov. Åkte hem till pappa och hängde i hans ryggbänk, vilket hjälpte till rejält för just nu gör det bara lite ont.
I förmiddags var jag hos diabetesläkaren (Älskling fick följa med eftersom jag varken kunde bära lilleman eller köra bil) Alla prover såg bra ut, förutom sköldkörtelprovet som inte var helt ok, ska ta nytt prov om några månader, hoppas att det inte är någon konstigt. Och det bästa av allt. Jag hade gått ner mer i vikt. Nu väger jag samma som när jag skrevs in på mödravården när jag blivit gravid. Jaaa! Fast vill ner några kilo till ,men det kommer nog tror jag.

Nu är klockan mycket, igen.. och jag ska passa på att sova.
Sov gott kära du.




Sovmorgon!


Jag har fått en underbar och faktiskt, välförtjänt sovmorgon idag. Såå skönt! Sov till halv 10. Och när jag gick ner så sover lilla älsklingen i vagnen och stora älsklingen i soffan, så jag tassade upp igen och fastnade här.
Igår hade vi en mysig kväll med trevligt besök. min vän Linn och hennes sambo Kim kom hit på hemmagjord pizza och idolkväll. Mysigt.
Nu hör jag hur lilleman pratar nere i vagnen. Dags att gå ner och ge honom en stor puss!


Kommande renovering


I det nya huset ska det renoveras. Allt ska målas, väggen mellan köket och vardagsrummet ska rivas och ett nytt kök ska fixas. Badrummet ska troligtvis breddas en meter och göras om totalt. Det blir mycket fixande, men jag vill fortsätta leva i den husstandard vi har idag och då krävs detta!
Just nu är siktet inställt på kök. Jag har hittat ett från ballingslöv och nu är ALLA andra bleka i jämförelse...

Jag tycker detta är så snyggt! Fast jag vill ha med en bänkskiva i ek. Gillar egentligen inte vita, blanka luckor men detta blir inte så stelt utan mer levande eftersom det är ek mellan varje lucka. Köket kommer alltså från ballingslöv och heter Level Ek, finns i Valnöt med, vilket nästan är ännu snyggare men eftersom vi har mycket i ek, typ köksbord m.m. och golvet kommer vara ek så känns det fel att blanda in valnöt i köket!

Ska nog skapa en ny kategori för detta mewd huset, kommer förmodligen bli en hel del om detta i framtiden. Frågan är vad den ska döpas till. Renovering, inredning och inspiration kanske. Får bli något sådant!




Vi ska flytta!


Det är med både vemod och mycket glädje jag berättar att vi ska flytta. Om ett par timmar åker vi och skriver på papprena för vårt nya hus! I ca en månad har jag varit tyst, har inte velat berätta något förrän allt var klart. Och det är det nu, nästan.. Har imorse varit och besiktigat huset och ska skriva papper efter lunch. Spännande... och skrämmande! Tänk om vi ångrar oss, eller inte trivs. Jag har inte levt med grannar så nära på länge, länge. Det är egentligen inte jag. Men jag vill kunna ge min son en lika underbar uppväxt som jag själv hade. En uppväxt där man har grannar att leka med och jag inte behöver vara livrädd för att lilleman ska ta sig ut på gatan. Här har vi nära till dagis, nära till grannar, nära till naturen. Jag hoppas att det blir lika underbart som jag önskar...
Om ca ett halvår är vi inte längre ahlabor utan lilla tjärbybor...

nya huset

vi byter denna underbara utsikt

mot denna.. bör väl gå bra eller?

nähä, nu ska det ätas lunch och sen iväg! TJO!




Babymassage


Idag har vi varit på den sista omgången av babymassagen. Benji var sådär glad för det idag, han var trött, glad, ledsen, busig, typ allt utom lugn. men lite massage blev det och nu sover han i sin bilstol och jag vågar inte lyfta upp honom då jag tror att han isf kommer vakna, och han behöver sova. Jag med för den delen. Jag är helt slut just nu och förstår inte hur jag ska lyckas vara vaken i flera timmar till, jag år inte helt hundra... Om mindre än 2 timmar börjar kören, men jag tror faktiskt att jag ska stanna hemma från den ikväll. är lite rädd att jag annars kommer sluta i diket.




Träning


Idag har vi hft en kort och intensiv voltigeträning. Eftersom ridhuset numera är upptaget var 4e onsdag så fick vi idag träna i garnnridhuset. Vi hade dock bara en timme på oss så det blev väldans intensivt... Först tränade tjejerna lite på vanzetto som gick jättefint för sin nya linförare caroline. Han såg nöjd och avslappnad ut och det var verkligen trevligt att se honom så nöjd.
Chico gick ganska bra idag med, ska bara få honom att förstå att jag bestämmer när han ska sluta galoppera, just nu saktar han av till trav när någon hoppar upp. Idag fick han dessutom gå ett lång pass, med alla voltigörer, även småtöserna. Skoj!
På söndag är det tävling på caprifolen och Chico ska få följa med och visa upp sig. Dessutom ska jag lina vanzetto för laget, ska bli spännande det med!

Jag och vazze på veterinärbesiktningen I Brno. Fia, jag snodde bilden från din facebook ;)




Grötpremiär!


Igårkväll fick plutten testa gröt för första gången. Hans första smakportion av så kallad fast föda. Gröt. Utspädd med bröstmjölk. Väldigt fast föda. Not. Men ändå. Och jag tror faktiskt att han tyckte om det. Bara första teskeden åkte ut, de andra verkade försvinna ner i magen! Jag hade nog kunnat ge honom ganska mycket, men stoppade efter ett par teskedar.. Hoppas att det fortsätter lika bra, så kanske han blir mättare på kvällen och kan sova ett par timmar till innan han vaknar på natten.
Natten har för övrigt varit bättre. Han sov nästan 4 timmar första vändan, sedan 3, sedan 2. Märkbar förbättring. Må det fortsätta såhär!


detta var kul mamma!




Fortfarande slut


natten till idag blev inte bättre, snarare sämre faktiskt. Kvart i 4 var det tydligen färdigsovit tyckte herr albjär mini. Somnade dock om vid halv 6.. suck. Nu har han somnat för natten hoppas jag och jag ska snart göra detsamma.
har varit en runda på öppna förskolan idag, tycker verkligen att det är supermysigt. Sen blev det lunch på stan med älskling. ja, det är väl typ det som hänt i mitt liv idag. Faktiskt har även en annan stor sak hänt, en ganska jättestor sak. Lovar att berätta mer om det i dagarna. Nu är det dock sängen som gäller, läser för tillfället jens lapidus bok " aldrig fucka upp" så jag lär ju inte somna än på ett bra tag, den är sååå spännande! Har du inte läst den eller "snabba cash" som kom innan, gör det!

Sov så gott!




trött måndag


Oj, nu är jag sådär jättetrött igen. Lilleman har kommit in i några hemska sovrutiner, sover som längst 3 timmar i rad på natten.. och det är oftast bara en gång, inatt vaknade han betydligt oftare än så. Hoppas detta vänder SNART! Jag pallar inte i längden kan jag meddela.
Nu sover han dock i vagnen, kan inte annat än att hoppas att bättre sovstunden på dagen genererar godare sömn på natten, brukar konstigt nog vara så.

I eftermiddag ska jag upp och rida, skönt att jag har hästarna. De ger mycket energi och jag kommer hem som en bättre mamma. Underbart!
Nu ska jag försöka laga lite lunch åt mig innan lillen vaknar.
Hoppas du får en underbar måndag!




Vad ville du?



Inatt, eller kanske rättare sagt igårkväll, vid halv tolv, vaknade lilleman och ville ha mat, som han självklart fick. En stund senare, lägger jag tillbaka honom i sängen och strax därefter hörs ett rejält bank! Som om någon bankar på huset en gång. Jag blir såklart ganska rädd och frågar älsklingen vad det var som lät och varför inte hunden reagerat?! Efter ett par minuter hörs hur någon kör ut på vägen och gasar på (vilket händer minst en gång varje natt pga konstig ny granne) Men vi hör inget mer och somnar om tillslut..

Men något var det? För någon har ansträngt sig att köra in på granntomten och backa ut i åkern, bakom äppelträdet (för att inte synas från vägen kanske?) Sen har någon annan gått på vår tomt, tagit en tung järnstege och ställt emot väggen, precis jämte vårt sovrumsfönster...

Jag är arg, rädd och oerhört ledsen. Ledsen över att jag inte kan känna mig trygg i mitt eget hem!
Hoppas detta får en vettig förklaring snart, hur ska jag annars kunna sova tryggt inatt?


underbar!


Vår nya häst är helt fantastisk! Åh, jag är så glad att vi hittat honom! Idag tränade Dessan och Amanda på honom, tredje gången han går voltige hos oss. Helt ute på linan, fattar galopp och bryter av på kommando, de kan hoppa upp i galopp, göra i princip vad som uppe på honom, det enda som är liiite problematiskt är avhoppen, för då vill han stanna, vilket är helt ok. Nästa helg är det tävling på Caprifolen, då ska vi dit och testa honom! Spännande!




Bästa bilden




Mamma älskar dig!




Bilder från igår

 
Ett av de tre foton jag köpte... Hualigen, det var DYRT!


Eftersom dessa foton var dyra blev det som sagt inte så många, därför väljer jag härmed att bjussa på andra foton från gårdagen, blev dock inte så mycket fotande, eftersom man inte fick (??) ta kort på gallerian som vi var på.. och inte heller inne på the studio. Men lite fick vi till..
 
Anna och Malin i den oerhört futuristiska hissen, visar upp någon av alla de poser de lärt sig... ;)

Väldigt imponerade av turning torso

grymt cool byggnad punkt

Nu vinkar vi hejdå, eller var det "säg hej till publiken"

En trött gullunge