Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Vågar man?

Vågar man nu tänligen tro att våra hemska nätter kommer att bli ett minne blott? Lillskrutten har äntligen börjat sova lite bättre. Inte konstigt med tanke på hur mycket energi han gör av med om dagarna.. Dock är det fortfarande önskvärt att han sover längre än till fem på morgonen. Tänk att han snart fyller 1, lilla skrutten. Det är verkligen helt ofattbart. Han är verkligen en riktig busunge som bara älskar att göra saker han inte får, som typ att klättra i trappan eller försöka riva ner tavlan som hänger ovanför soffan.. Nu har han tagit en förmiddagslur i vagnen, jag ska ta en dusch och sen hoppas vi kunna åka upp till huset och fixa lite. I eftermiddag blir det jobb och ikväll, äntligen, kör!





Förbenade hantverkarfasoner!

Vad är det egentligen med hantverkare? Jag kommer kanske ikväll, eller imorgon, men allra senast på onsdag. Och när onsdagen är över har fortfarande ingen hantverkare kommit, eller hört av sig. Jag fattar det inte??? Hur svårt ska det vara? Och hur får man egentligen stopp på dessa fasoner? ja, självklart genom att sluta anlita dem, men de behövs ju, jag kopplar ju inte direkt ihop el eller vatten själv.. Grr.. jag är rasande.

Vi borde ha kunnat flyttat in för länge sedan, hela huset står bara stilla och väntar på folk som ska komma och göra ett litet jobb som lovat att det skulle blivit gjort för längesedan.

Om man kanske skulle bli elektriker/rörmokare/plattsättare? Och visa att det går att ha en planering...



Finns det bra hantverkare? Eller är verkligen ALLA likadana?



lättad!

Som jag hoppades så verkade Chico fått nån sträckning eller liknande, kollade honom på volt innan och han gick ganska knackigt i början men blev bättre fort och tillslut kunde jag knappt se något alls. Så skönt. Anja tog honom på en joggingtur senare så förhoppningsvis var det bara detta... Men man blir ju orolig.

Imorgon ska jag jobba, känns som om det var evigheter sedan det inträffade. Brandutbildning på fm och 33an på em, och sen blir det träning med bästaste laget! Nu börjar nedräkningen, om två veckor åker vi till Österrike och Stadl Paura! Men innan dess är det hemmatävling då vi ska för första gången visa upp våra nya dräkter och den nya fantastiska musiken!!! Wohow! Som jag längtar...



Vilken omgång!

Fy va segt det är med denna magsjuka.. Pluttis är bättre men det märks att det tagit på hans krafter. Stackars älskling verkar även han vara på rätt väg. Dessutom får alla vi träffat stå ut med att även de blir sjuka. Förlåt!
Nu vill jag bara att alla ska bli friska, att vädret ska bli bra, att rörmokaren ska göra klart i huset, att vi ska få flytta in! Dessutom är jag farligt sugen på grillat och ett glas rosé, får bli det i helgen.

Nu måste jag upp och väcka min man, för jag måste åka upp till stallet och släppa in hästarna. Min stackars polle är för övrigt halt, inte alls kul. Hoppas så att det bara är någon sträckning. Heja Chico!



Mammas lilla gryn

Mitt lilla gryn har nu också blivit dålig, han hade feber igår och vi hoppades/trodde att det berodde på tanden som verkar vara på ingång. han var nämligen så pigg och busig bara han fick alvedon mot febern, men idag är det inte samma fart i liten, han är ledsen, gnällig, kräks och har diarré PLUS hög feber. Inget kul alls.

Vi försöker samtidigt bo ett ett kaoshem, eftersom vi flyttat de mesta av våra möbler och prylar. Detta kunde inte komma mer lägligt..

Vila hos mamma gör dig frisk mitt älskade allt..


äntligen bättre

Mår bättre idag, tack och lov, ush, man är så liten på jorden när man mår så dåligt som jag gjorde igår.. Har fått sova ganska många timmar inatt, men min kropp protesterar av att behöva ligga stilla så mycket, höfterna och ryggen tar kål på mig.. Och min "lilla" näsa, aj så ont den gör!

Hoppas det var något jag ätit så att Benjamin och andreas slipper det här, benjamin har varit krasslig så det räcker nu tycker jag.

Tur i oturen så är inte huset klart för inflyttning denna helg som vi från början hoppats och blivit lovade.. Rörmokaren har tydlgen något hjärtfel och ligger på sjukhus, stackaren, så vi fick leta reda på någon annan som kunde koppla ihop det sista och han kommer inte förrän på måndag. Så förhoppningsvis och kanske i nästa vecka.

Nu ska jag kolla på gamla så ska det låta avsnitt..


magsjuk och bruten näsa?



svimmade sittandes på toaletten imorse vid femsnåret, landade tydligen på näsan och nu känns den bruten.. sen brakade helvetet löss med x antal toabesök och kräkningar- blööööö!


Duschälskare


Lovade ju att jag skulle återkomma med duschbilderna.. Snacka om överlycklig liten skit.



Älska!

 
Älskade plutten!



Husbilder



Köket börjar bli färdigt..

Soffor på plats, dock ska vi byta klädsel till en ljusare variant..

De fina plattorna är på plats, love them!


Fullt upp

Det känns som om jag verkligen har fullt upp hela tiden.. Det är voltige (mycket voltige i huvudet hela tiden typ) jobb, huset och lillskrutten som tar all min vakna tid, lillskrutten som är den mest underbara lillskutt och som jag älskar så högt! Jag längtar så efter bättre nätter (ja.. han sover SKIT fortfarande!!!) och jag vill flytta in i huset nu! Badrummet har fått kakel på golvet och idag fortsätter de med väggarna, elektikerna ska komma och göra färdigt i veckan och likaså rörmokaren. Jag hoppas så att det blir flytt till helgen! 

Hittade förresten kamerasladden så här kommer lite bilder från de senaste veckorna..


Benjamin kollar in gräset när vi var på caprifolen på tävling förra helgen..

Mitt älskade charmtroll!

Internet är segare än segast så fler bilder får bli en annan gång
Nu blir det powernap på soffan!



Utomhusträning = vår!


Härlig träning utomhus igår och båda hästarna gick verkligen kanon!

Just nu är jag så trött på min hosta och förkylning, detta är inget kul alls! Måtte de ha blivit bättre tills imorgon så att jag pallar med att jobba på lägret. I need the money!



Pizza!

Ikväll har vi gjort pizza. Jag är inget vidare fan av pizza (pizzahut och pizza på en solig terass på solsemestern fungerar dock helt ok) Vi fick en pizzamaker av mamma i typ julklapp för en massa år sedan och den är faktiskt riktigt bra, pizzan bli GOD och bottnen blir knaprig och fin, så ja... det var faktiskt ganska gott med pizza idag. Egentligen skulle vi ätit det i söndags men jag mådde bara skit just då så jag åt fruktsallad och andreas beställde pizza från annabell, eller var det i lördags? Hm... sak samma. Ikväll blev det pizza för oss båda.
Var hos doktorn tiodigare idag, fick penicillin och hostmeducin. Nu ska jag bli frisk. bums!
Lämnade av lillskrutten hos sin farmor och åkte sedan hem och sov i 2 1/2 timme. Har verkligen världens bästa farmor och farfar som passar honom med största glädje, vet inte vem som är gladast, farmor, farfar eller benji?


Älsklingen briljerar med sina pizzatalanger

den blev rätt snygg om jag får säga det själv.. men det var ju inte jag som gjorde den ;)



Min omtänksamme man

Han är söt han, min man. Kommer med en jättebra medicin mot hosta och ont i luftrören. Jag är tacksam. Kollar bäst före datumet. 2003-12. Jag tror jag hoppar över denna medicin, tar en gammal hederlig bisolvon istället, den hjälper sådär, men vem vet vad över 6 år gammal medicin kan göra med dig. Inte vet jag, och jag vågar inte testa!

Nä, konstig meducin ska man låta bli...

Tack ändå älskling, du är finast i hela världen!



Måndag och fortfarande krasslig

Jag blir inte bättre direkt, det känns som om jag rökt fyra paket cigg igår (har ju för f-n inte rökt på över 2 år!!!) Det gör ONT i luftrören och börjar även kännas i lungorna, inte bra alls låter det som. Vill helst slippa doktor och penicillin och sånt där.. 
Är ledig imorgon och ska försöka kurera mig så gott det går, men det är inte helt enkelt med en liten kille som kräver uppmärksamhet och underhållning 24/7, men underbar är han, så det är med största glädje ändå..

 
Världens gladaste badpojke som bara älskar att duscha! Fick såå fina bilder med den andra kameran, men hittar ju inte sladden... grr...


Söndag

Fy bubblan va trist det är att inte må bra! Dessutom visar solen sina allra vackraste strålar och jag orkar knappt njuta av dem genom fönsterrutan. Låt mig bli frisk snabbt!!!

Trots denna hemska förkylning var jag i stallet 06.40 imorse för att förbereda inför dagens lokala voltigetävling på Caprifolen.. Med mycket piller i kroppen gick det ganska bra. Det var dock en mardröm att rida, efter två varv i trav var jag nära bristningsgränsen och jag trodde på allvar att hjärtat skulle hoppa ut ur bröstkorgen, men det gick, allt går om man bara vill.. Även Chico var ganska seg idag och så jäklarns nonchalant, men han gick ändå helt ok, nästa helg ska han gå super...

Om man kanske skulle gå å lägga sig nu? Lite panodil och rinexin så sover jag förhoppningsvis gott i några timmar iaf..


Hittar inte min kamerasladd, i brist på nya bilder fick det bli 2 bilder som är några veckor gamla..



bloggtorka

God afton!

Har ju inte skrivit på precis hur länge som helst... Så jag ville bara titta in och säga hej. En snabbis typ.. För jag har blivit alldeles sjuk och mår precis hur kasst som helst. Så ja, det var allt, men jag har inte glömt dig, jag lovar!
Godnatt!


ja, och så en till

Lägger även upp den sista solosången från igår. Var god!



En låt till

Ett litet klipp till från igår, när jag sjunger You take my breath away



Lite bilder från helgen..



Mys hos morbror Markus


Fina kusin Vincent

Anna hade verkligen lagt ner sin själ i inslagningen av detta paket, vackert så det förslår, inte sant?

Bus med morfar!



The power of love

Bjuder på dagens sång.. en av dem i alla fall. Resten får läggas upp en annan dag



Godafton!

Imorgon lovar jag att lägga in lite nya bilder, har en del från helgen, mest på Benji såklart men ändå..
Så trött jag är, ska alldeles strax ge upp och gå å lägga mig, lillälsklingen sover sen 2 !/2 timme och storälsklingen sover i soffan. Har haft delar av släkten här på lite kakkalas, fy va jag har ätit onyttigt, men vilka himmelsk goda kanelbullar jag gjorde. Känner att detta inlägg inte riktigt hänger ihop. Går å lägger  mig istället.

Imorgon, klockan 11 i Båstad kyrka, har vi en "bröllopskonsert" med exempel på solosånger, psalmer, in och utgångsmarcher, ska bli riktigt trevligt. Hoppas att det kommer mycket folk.
NU- NATTA!


Påskafton

Vi har en härlig men allt annat än lugn påsk här. Idag har vi kört en del möbler till huset och snart kommer älskling hem och då ska jag försöka slänga ihop några pajer inför morgondagen.. Ikväll ska vi på middag hos Lina och Anders, ska bli riktigt trevligt. Helgen fortsätter sedan med fullspäckat schema..


det är så kul att dra ut lådan, ställa sig upp ocfh slänga ut allt mammas smink på toagolvet...

å nej, jag gör ALDRIG något som jag inte får!

smink är gott!



Husupdate!


nu börjar det bli lite mera kök av det hele..


stökigt som fasen dock, men visst kommer det bli fint?


Klinker lagt i hallen...

Den fiiina plattan som vi ska ha i badrummet kommer från Svenska kakel

Snygg som få tycker jag!

Idag är elektikerna där och sätter spotar i kök och badrum och nästa vecka påbörjas kaklet i badrummet!



coolast i skinnjacka

Har letat efter en riktigt nice skinnjacka till lilleman och nästan gett upp hoppet om att finna en billigare än cheap mondays för 600:- så förra veckan hittade jag en på Kappahl, så japp, nu är han coolast i byn!