Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Helgen är förbi!!

Redan söndag. Söndag kväll dessutom. Precis helkommen från en härlig kväll med bästa laget. Har ätit lasange, badat i badtunna och pratat och myst en massa! Innan dess hade var det träning och Chioco gick kanon.

Har sovit som en stock inatt, somnade strax innan 12 och sov till 8, somnade dessutom om sedan och sov till kvart i 9 då jag blev väckt! Helt underbart. Kan absolut tänka mig att jobba helg igen, skönt med "semester"

har även hunnit med att hälsa på Annie och Fredrik i huset, det har hänt en hel del på en vecka!

Muren blev verkligen kanonfin, herrarna diskuterar diskmaskin tror jag.. Fredrik kliar sig i huvudet och undrar nog om det verkligen kan bli bra!!??


Annie testmålar!

Christina hjälper till och fixar "snygga" passbitar

Visst är det nice med riktigt högt i tak, men jobbigt att tapetsera..

Lilleman stökade nog mest till..

Nu ska jag nog krypa ner under täcket och sova!
Imorgon får vi ääääntligen huset!



Freaky Friday!

En ganska bra natt har passerat. Liten vaknade vid 11 och fick välling och sen sov han till 4 (!!!!!) det är i princip 5 timmar, helt underbart! Tyvärr sov jag dåligt inatt så jag fick inte så god sömn de timmarna som jag borde. Sen tyckte han att det var morgon och dags att gå upp klockan 4, det är liiite tidigt tycker jag, men man kan inte få allt på en och samma gång. Hellre bättre nätter och tidiga mornar än helt hysteriskt galna nätter..
Härligt med fredag idag, helgen är på intåg och jag känner positiv anda inför denna helg, konstigt jag som ska jobba i princip hela helgen! Kanske är det just därför, för då försvinner helgen fort och på måndag får vi nycklarna till huset!!!
 
Min sötaste lilla plutt! Han tränar just nu för fullt på att sitta-ställa sig i krypställning-sitta igen. Det går sådär, han hamnar oftast på magen ganska fort, men ibland går det bra. Övning ger färdighet som sagt, snart kryper han väl i full fart och då längtar jag säkert tillbaka till denna tid, då han stannar där man satte honom. 

Njut din fredag! 



Torsdag

I förmiddags var på mysig fika hos familjen Thuresson/Sörman, det blev en snabbis dock, men allt är trevligare än inget. Får se till att det blir snart igen.. Ja, och sedan har det mest jobbats faktiskt. Blir mycket jobb denna veckan. Imorgon ska jag dock försöka få lite helgkänsla och tror faktiskt att jag ska dricka lite vin, utan att behöva vara rädd för att jag snart ska amma. Skönt. Och lite sorgligt..

Imorgon ska jag försöka sova en stund på förmiddagen tillsammans med lillskrutten. Han sover faktiskt liiiiite bättre nu (vågar knappt skriva det eller ens tänka det) fortfarande inte bra men bättre. Och alla framsteg är framsteg. Ikväll somnade han vid 7 och har bara vaknat en gång sedan dess, de flesta kvällar vaknar han typ en gång i halvtimmen, så det är riktigt nice.. Älskling fick ta honom och han somnade om på ca 15 minuter, igår tog det över 1 timme, hoppas vi slipper det ikväll. Håller tummarna för att han ska sova tills han vaknar och är hungrig så att vi bara kan ge honom mat och få honom att somna om snabbt sen. Önska kan man ju, eller hur??


hej kompis!

sötnosarna, Livia har lärt sig göra arga leken typ, men bara nästan på kommando! Sötis!



Slutammat!

Nu har jag inte ammat på 3 dygn och jag tror helt enkelt att det var dags att lägga av nu. Lilleman har inte varit speciellt intresserad och dricker med glädje välling när han är hungrig på natten. Så jag känner att nu har jag gjort mitt. Känns lite ledsamt men samtidigt skönt. Jag har länge undrat hur det ska gå att sluta amma, det har kännts som ett helt omöjligt projekt, men nu har det i princip gått av sig själv..

Igår var vi i stan en sväng, shoppade bla lite basicströjor. Dock hade jag inte tålamod att prova allt så jag behöver tillbaka snart och byta lite grejer, köpte ett par stretchjeans på gina tricot som jag tyckte var för stora (!!!) Vi träffade även Christine och tog en fika, mycket, mycket trevligt



Någon tycker visst att kameran är jättekul! Varje gång jag skulle ta ett kort på honom så gapskrattade han!



Kür

Idag har Chico för första gången gått tre-kür!!! Han har inte ens gått två-kür innan men vi tyckte att det var lika bäst att bara köra på. Gick faktiskt bra, det var såklart jobbigt och jag fick driva en del, men jag tror det kan bli kanon i framtiden! Åh, vill att det ska bli söndag NU så att det kan bli mer voltigeträning!


Jag blev bönhörd!

Loggade in på Internetbanken för att betala mina räkningar nyss och såg att jag fått ett "tröjbidrag", jag blev tårögt överlycklig och skickade ett sms till min man och skrev att han var världens gulligaste.. typ. Men tji fick jag. För det var då INTE han som var såå gullig och bidrog med en slant till min tomma garderob. Vem kan det då har varit, mamma kanske? Evigt TACK i vilket fall!



Blööö

Idag är det bara en sån där riktig blööö-dag! Jag har förstört en tröja som jag knappt använt och det gör mig sååå sur, för kläder, det har jag inte direkt gott om för tillfället. Suck. Dessutom är det extra blö med huset. Eller med kaklet rättare sagt, vi får liksom inte riktigt till det och jag vet inte hur eller på vilket sätt. Känns som om vi är tillbaka på ruta 1 och jag blir så stressad eftersom vi får huset om mindre än en vecka. VILL INTE att flytt ska bli försenat pga att vi krånglat med kaklet. Blö blö å åter blö. Och blö för tröjan med. Måste hitta en sponsor. En sån som kan sponsra mig med fina kläder. Vart gör man det?

Lilleman sover iaf, alltid något bra. Inatt drack han extrema mängder välling varje gång han vaknade. Stackarn, kan han verkligen vara såå hungrig? han blir ju nöjd av det så jag orkar inte bråka. Välling eller skrik i minst två timmar??? Välling vinner. Alla gånger.

Imorgon har jag en hel del kul på schemat, skönt att ha det när man är allmänt blöig. På förmiddagen ska jag in till halmstad en stund, kanske köpa en liten tröja för pengar jag inte har (hallå, vart är su min sponsor???) och sedan blir det en fika med Christine. Mysigt värre. Sedan jobb och efter det voltige. Härligt. NU, en nattmacka, eller iaf ett äpple, blodsockret kräver det. Sedan - godnatt!


Hoppandes

Benjamin är inte det minsta intresserad av att krypa. Kanske ganska skönt, då stannar han ju där man satt honom ;) Nu har han dock börjat hoppa sittandes. Kommer inte så långt utan mest runt, runt. Sött!

Idag gör vi för övrigt inte så mycket. Ska till stallet senare, det är väl allt som är planerat idag. Skönt med slappardagar faktiskt. Ska jobba en del i veckan så jag passar på att vila upp mig lite extra idag.
Nätterna är ungefär som vanligt. fast det går mycket lättare för Andreas att lugna honom än vad det gör för mig. Ganska frustrerande. han tycker väl att amning är enda sättet att få tröst av mig och när han inte får det så blir han bara mer arg. Fick i honom en hel stor flaska välling inatt vid tvåtiden, efter att han slukat den gosade han in huvudet i min tröja och somnade sittandes. Då blir man verkligen lycklig.

Nu börjar det bli dags för en nap för lilleman, jag ska passa på att snygga till mig lite så att vi kan köra å handla sen..

Idag är det förresten bara en vecka kvar tills vi får vårt hus!!!



Världens sötaste!



Min älskade älskling!
de fina bilderna är tagna av syster...



Flyinge

Igår var vi i Flyinge på uppvisning. Chico skötte sig kanon och så gjorde även Amanda och Malin.

Amanda och Chico

Malin och Chico

Lina och Amanda

Eftersom vi inte kunde åka med hela laget så bjöd jag in Pegasus att visa lagkür. De är grymt duktiga, kul!



Ny header

Hej syster!
Tog mig friheten till att ändra din header lite, hade inget bättre för mig.
Fixar det lite bättre en annan dag. Puss!


Fredag kväll

Vi har varit iväg på bio, skönt när man kan gå på bio i Laholm, det tar ju inte sååå lång tid då. För övrigt första gången som vi gått på bio sedan lilleman kom till världen. Det behövs göras något icke föräldraaktigt ibland. Vi såg Snabba cash, lite besviken, fast det blir man ju i princip alltid då man gillat en bok. Men ändå nöjd att ha sett den. Den var inte så brutal, jag behövde typ bara blunda någon enstaka gång.

Nu ska jag snart sova, hoppas sååå på bättre sömn inatt. han verkade ha ont i magen inatt med, så vi har köpt sempers magdroppar igen och gett magmassage. Dessutom har han fått omega 3, får se om det hjälper...

Tack fina, fina ni för era ord, det värmer i hjärtat!



tortyr!

Det här är ren tortyr, vi måste ha hjälp NU! Har ringt BVC och pratat in på deras telefonsvarare och hoppas de ringer upp snart! Mitt älskade pyre sover sååå dåligt och jag ser hur han lider även på dagen. Jag var på kören igår och han hade tydligen varit mer vaken än sovit under de timmarna, jag kom hem vid 11 hade honom gallskrikandes i famnen i två timmar. Sedan sov han 1 1/2 timme och så var det samma visa igen, fast då "bara" i 1 1/2 timme. jag orkar inte längre och börjar faktiskt bli rädd för mig själv. Inatt fick jag dunka huvudet i väggen (igen) för att få fysisk smärta, för den smärta man har i kroppen av detta går inte att ta på och jag blir fullkomligt galen! Sitter nu och läser om Omega 3 på ett forum på familjeliv, kanske får åka iväg och handla det för å se om det hjälper, verkar ju ha hjälpt många... Något måste hända NU!

Förlåt för mitt gnäll, men nu är det riktigt jobbigt ska du veta...



Tack Ipren!

Huvudvärken finns där fortfarande, men jag tackar ipren som verkar hålla den i shack.
Nu ska benji äta lunch och sen ska vi ta en välförtjänt nap!



Aaaahhh... huvudvärk!

Åh, jag som ALDRIG har ont i huvudet. Just nu sitter jag med en enormt tryckande känsla över högra ögat och vidvinkelseendet börjar försvinna på samma öga! Aj aj aj! har "migrän" typ var 4e år och hoppas verkligen inte det blir idag, jag ska ju jobba i eftermiddag! Blööö! Pyret är dessutom trött och gnällig och jag ska försöka underhålla honom i typ 2 timmar till innan han får äta lunch och sedan sova. Då ska jag sova jag med, sova bort det onda! Nu tänker jag i vilket fall inte sitta här mer, för här blir det inte bättre.
Hoppas du mår bättre än jag. Ha en härlig torsdag!


Fina Vanzetto

Satt och kollade igenom en del bilder och fastnade för dessa som syster tog förrförra året på VM i Brno. Är han fin eller?



Finaste Vazze, som du växte i mina ögon den resan, du var helt fantastisk!



Underbar kväll

Igårkväll kändes det som vi var tillbaka på ruta ett igen. De senaste 3-4 dagarna har pyret somnat ammandes eller i famnen på Andreas. Igår var det slut på detta och det blev vilda protester från en liten trött kille som INTE ville somna själv. Tillslut gav jag med mig och tog upp honom i famnen, ingen gungande eller vaggande utan vi satt bara stilla tills han lugnade sig och somnade. Ikväll gick allt kanon. Jag lade bara ner honom, pussade honom och gick sedan ut, och inte ett knyst har hörts sedan dess. Underbart! Andreas är ute i Mellbystrand och kollar in Annie och Fredriks hus som de fick nyckel till igår. Idag ringde förra ägaren till "vårt" hus och berättade att allt var klart och att vi kunde få nyckeln nu om vi ville, imorgon slår vi en pling till mäklaren och ser hur vi gör...

Förresten så läste jag idag om att ett vaccin mot diabetes kan vara på gång, jag hoppas så på detta, tänk om barn kan slippa denna sjukdom! Eller åtminstånde mildra den.. Jag kollade förresten blodsockret på Benjmin härrom dagen, han sover ju sagt dåligt, äter lite sisådär och hade knappt ökat i vikt de två senaste månaderna.. Han förstod nog inte vad som hände, för han reagerade inte alls och då tog jag först i fingret och sen i tån. Tack och lov var värdet bra!
Nu ska jag njuta av min lugna kväll, är sjuuuukt gottesugen, får bli en apelsin tror jag..


Tulpaner!

Färska blommor gör mig GLAD och speciellt underbart är det nu när tulpanerna dyker upp i butikerna. Vita tulpaner på bordet ger mig energi en trött dag!


Idag har vi varit på Öppna förskolan och lekt. Efter det blev det en välbehövd sovstund på soffan för min del, Benji somnade som en stock i bilen på vägen hem, kläddes av och lades i vagnen utan större protester (framsteg!!!)
Imorgon är det jopbb som gäller för mig igen. Så även torsdag, så det var skönt att få sova lite och samla lite energii.. Nu väntar vi på att älskling ska komma hem från jobbet så att vi kan pussa och krama honom!

Kom hem nu pappa, vi vill busa!!



Välkommen Robban!

Voltigen har köpt ny häst, och inte vilken häst som helst utan min favvo Robban! Hade honom ett par veckor sommaren 2008, en helt underbar häst och nu är han alltså vår!!!
Välkommen till oss Robban!
 



Veckoavslut

Nu avslutar jag denna vecka och går och lägger mig. Liten sover katastrofalt så det är lika bra att gå å lägga sig nu. Hoppas du haft en mysig helg. Det har vi. Vi har inte gjort många knop alls faktiskt. Hälsade på familjen Albjär i Båstad en sväng igår, alltid lika mysigt. Ikväll har vi ätit middag hos farmor och farfar och nu sover de flesta i huset. Klockan är nio. ja, det är väl så det är att vara småbarnsförälder. En dag sitter jag väl och ojar mig över att de ALDRIG går och lägger sig. Ja, visst är det festligt. Livets alla skeenden. Just nu känns det dock som att det alltid ska vara såhär med sömnen. Men jag vet att det ordnar sig tillslut. Men samtidigt undrar jag, när är tillslut???

Imorgon är det måndag och jag ska jobba. Kunde i princip fått jobba varje dag denna vecka. Men jag vågar inte riktigt lita på min ork. Och i första hand måste jag orka. Annars går jag in i väggen, eller dörren, eller ramlar på golvet. Det blir i villket fall 3 jobbdagar denna vecka; mån, ons och tors.. Nu ska det sovas, nassinass på dig!



Tandborstning


Den lilla lilla tanden ska såklart borsts redan!



Mormor!



Massa kärlek!



Fredag!

Så var det fredag igen... känner mig pigg och glad idag. Kan bero på att älskling tog hand om lilleman en hel del inatt och att jag har fått sova långt mer än vad jag brukar, underbart!
Nu ska jag snart packa in oss i bilen och åka till farmor, lillemans farmor alltså. Jag ska jobba och Andreas är inte riktigt färdig på jobbet än. Först har jag en del fix och don på stan.



bada!!

Vill bara visa lite bilder från gårdagens bad, var inte helt enkelt att fota då allt bara immade igen..





söt som få..
Han tyckte det var såå kul med badlandet, får bli snart igen..

Idag har han bara sovit en kort middagsnap, får se om det kan bättra sömnen inatt. Man kan ju alltid hoppas!!
Jag har jobbat i eftermiddag och är just nu lite småsliten. Sitter och försöker få ordning på en verksamhetsberättelse från voiltigeåret 2009. Lite jobbigt eftersom jag inte varit speciellt aktiv förrän typ i augusti, så jag har inte järnkoll på allt som hänt, får helt enkelt hoppas det blir bra ändå!



Snabba cash

På fredag har filmen Snabba Cash premiär. Jag älskade boken och vill gärna se filmen, men jag är ju sååå feg. Klarar jag det utan hjärtattack tro? Klarade ju inte av att se "Män som hatar kvinnor". Är denna film lika brutal tro?



Morgonstund har guld i mun..

Benjamin har somnat igen, efter en del gnäll tyvärr, men nu sover han i vilket fall gott i vagnen. Om en stund ska vi bege oss till BVC och sedan även Öppna förskolan. Först får det dock bli frukost och så måste jag hydda till mig lite. Tack gode gud för smink, jag hade skrämt slag på alla i min närhet om det inte funnits. Snacka om att sömn är mitt bästa skönhetstips, jag vet ju hur man blir och ser ut utan sömn iaf..


Hoppas du får en härlig tisdag!



Kakel till badrummet!

Vi har bestämt kakel  till vårt badrum i nya huset! Åhh... det kommer bli sååå snyggt!


vad tror ni? Jag tror det kommer bli skitsnyggt. Vi ska inte kakla hela badrummet utan bara halva, låter suspekt men kommer bli fint värre, typ som bilden ovan, fast ändå inte. Vi kommer ha 1x1 meter stora plattor på golvet och sedan 30x60 cm på väggen. Åh.. det kommer bli kanon. Vill ha huset nu!!!



En dag hos morbror

Idag har vi tillbringat stora delar av dagen hos min bror, alltså Benjamins morbror. Vi körde Malin in till halkan i förmiddags och var där under tiden. Många timmar blev det och det var sååå mysigt. Benji har busat och busat. Stackaren är lite gnällig, verkar ha ganska ont av sin tand. det är väldigt svårt att få i honom mat och endast risgröt verkar fungera.. Men vi kämpar vidare. Inatt fick jag i honom över 200 ml välling, succé!! Natten har varit sådär. han sov först ganska bra, vaknade vid halv 1 och var lite svårsövd men efter ett par försök sov han i en timme och sedan åts det med glädje. Efter det kraschade magen ett par gånger och sedan var det lekdags. Suck! Men efter en timme somnade han om och sov i 3 1/2 timme. Vi hoppas på en minst lika bra natt inatt. Imorgon är det besök på BVC och Öppna förskolan som äntligen öppnat efter juluppehåll!



Bus med morbror

Mera bus...

Man blir sååå trött av allt bus.

Fick väcka mitt lilla pyre ur denna söta sömn för att vi skulle hämta Malin. Hon körde halka i en hel evighet, det blev brottom hem och sedan lite voltigeträning idag med. han gick kanon. Kanon-Chico - my love!
Nu ska jag mysa i soffan en stund.



Underbara Chico

Idag blev det voltigepremiär för Chico för denna termin. Han har blivit lite stel igen (dags att boka Caroline för lite mjukgörande behandling) och gick först som en riktig tok, galopperade för glatta livet i full fart gjorde han. Men fetr att fått springa av sig rejält, jag hade dessutom ridit ett bra tag innan, så gick han verkligen kanon. Lugnt och jämt tempo och tjejerna kunde köra på precis som vanligt. Dessutom så bröt han inte ens av i bytena. Underbara, underbara Chico. I love you!

Dessutom måste jag dela med mig av en sak till. I fredes hoppade jag. Höga kryss minsann! En hel bana, med kombination och allt. Herrejisses! Jag har blivit en riktig dressyrryttare. En sån som tycker det är lite läskigt med hinder. Men det var ju sååå kul med. Måste göras oftare. Chico var även han helt överlycklig. Måste garanterat göras oftare.


Förresten vad tycker ni om denna bild? Den föreställer Joanne Eccles, 2009 års europamästarinna. Jag kan omöjligt förstå hur hon kan hitta balans där. Var lägger hon tyngdpunkten liksom? Grym tjej helt enkelt!



En annorlunda helg!

Vilken annorlunda helg vi har haft. Vi har SOOOOVIT! I två hela nätter har vi fått något som vi längtat sååå efter, sammanhängande sömn i mer än 2 timmar och det var precis så underbart som jag trott.
 Kan inte annat än att vara min underbara mamma evigt tacksam för denna hjälp.
Nu ser vi fram mot en ny vecka med ny härlig energi!


Benjis bästa mormor har dessutom stickat en underbart söt tröja till honom. Dubbelt tack mamma!



Ljuva sömn!!!

Inatt har mamma varit hemma hos oss och tagit hand om Benji, jag och Andreas har sovit hos hans föräldrar. Och som vi sovit sen. För första gången på över 8 månader har jag sovit i mer än 4 timmar i sträck. Jag känner mig som en helare, nyare och framförallt GLADARE människa och mamma!
Om en stund kommer mamma och malin hit igen, det blir middag och mys och sedan flyr vi fältet igen.. Hoppas så att vi med detta kan bryta hans såliga sömnmönster.

Nu är det lillemans middag. Tjing och hej!


Mammas lille plutt!

Som vi längtar efter sömn.. Fortfarande. Jag har räknat ner nätter till denna helg, varje natt då jag vaggat, vyssjat, sjungit och hållt om har jag räknat ner. Snart är helgen här. Idag är helgen här. Inatt kommer mamma hit och vi åker till Andreas föräldrar och försöker sova ut. jag hoppas så att detta hjälper oss.

Pyret har för övrigt fått sin första tand, den har knappt kommit upp ur tandköttet, men den är där och den är syyyylvass! Undrar om detta spökar till det med hans sömn? Fast han har ju sovit dåligt i flera månader så troligtvis är det inte det. Suck.


Vem har förresten bestämt att det ska vara sååå kallt? Vi fryser och fryser och önskar så att vi hade en kamin som jag kunde elda i. Pyret har massa kläder på sig så han håller sig varm, men det är KALLT på golvet så jag vill inte ha honom där för mycket, så det blir en hel del bärande. Nu sover han sin förmiddagslur i vagnen och jag vet inte om jag ska sova eller vad? Eller kanske bara lägga sig i soffan under en varm, go filt. Blir nog nåt i den stilen.



Eftermiddagsvila

Mamma har varit här och hämtat Benji, jag har släpat upp datorn i sängen och ska slänga på en pippifilm. Hittade lite gamla vinägerchips i skafferiet som jag ska mumsa i mig, sen ska jag soooova!

Dessa är de absolut bästa vinägerchipsen. Någon som vet vart man kan hitta dem?



Sova sova sova

Sova är vad jag skulle behöva just nu. Inte bara en stund, utan riktigt länge. Liten sover så kasst, så kasst att det går inte längre. Jag har nattångest och mår riktigt dåligt när det börjar bli mörkt och jag vet att natten närmar sig. Inatt vaknade han ungefär var 15:e minut. Visst, jag vet, det händer många barn, men när man inte har någon som helst sömn i bagaget så är det extremt jobbigt. jag var så trött inatt att tårarna bara rann och det kändes som om jag behövde kräkas. 
jag längtar så tills den dagen då jag kan se tillbaka på denna tid, läsa detta och bara le. Just nu vill jag bara gråta. 



Så minns jag 2009 - en återblick!

januari

Magen började växa i rejäl takt och jag längtade massvis efter vårt lilla mirakel

ha ha, tänk att jag tyckte att jag hade en sååå stor mage här..

Jag och älskling tillbringade en miniweekend i Stockholm, där vi bl.a. tittade på en grym show på Kulturama
 


februari


magen fortsatte växa




mars

Jag blev sjukskriven för att kunna ta hand om min diabetes bättre och ja, magen fortsatte växa


vi tillbringade en skööön helg i Småland,
 där vi dessutom såg ett livs levande lodjur spatsera förbi utanför fönstret


jag fick dessutom äran att sjunga en fantastiskt fin låt tillsammans med Daniel
du kan lyssna på den här

april

Jag gick från att vara stor till att bli GIGANTISK!!!


våren kom och med den första grillkvällen


jag och sis hade fotosession i stallet... har fortfarande inte fått de riktiga bilderna utan bara de mamma tog samtidigt...grr ;)


maj

väntan och åter väntan på att liten skulle behaga sig ut och tillslut, den 12 maj, sen sent på kvällen efter många timmars plåga och slit var han äntligen hos oss, kärlek vid första ögonkastet¨






Så kom du till oss du älskade barn och grep våra hjärtan med kraft
med ens fick allting mera mening, långt mer än det någonsin haft

juni

Syster yster tog studenten och hade bal, hon var snyggast såklart!



vi firade en oerhört trevlig midsommar och var extra glada av att ha annie välbehållen hos oss




benjamin växer så det knakar, vi har oerhört mysiga dagar tillsammans, njuter av solen, vädret och varandra


juli

Juli bjöd på mängder av vackra dagar och mycket grillande på vår altan


Uppladdningen inför EM började och Bengan matchades till hans  sista mästerskap (har vi hört det förut eller???)
I slutet av månaden började EM i Bökeberg, Svedala


augusti

Europamästerskapen fortsatte





Benjamin döptes



Vi var i Stockholm ett par dagar och hälsade på janne, Lisa och magen, njöt av att bara ta det lugnt, shoppade pch träffade goda vänner




september

Vi var i Västerås och tävlade SM och kammade hem en massa medaljer!!!



Vi började på babysim med lilleman



Vi köpte Chico och jag blev väldigt involverad i voltigen igen...



Vi var på The studio




oktober

Vi köpte nytt hus och ska bli Lilla Tjärbybor!



Vi tävlade i Kiel, min häftigaste voltigeupplevelse ever!!!



november

Vi åkte till Stockholm... igen. Denna gången för att jobba på mässa



Benjamin fyllde halvår och lärde sig sitta fint alldeles själv..




december

Vi hade en hel del uppvisningar med laget, gamle Bengan fick rycka in men även Chico fick ut och visa upp sig



Benjamin önskade nära och kära en riktigt god jul o ett gott nytt år!



Gud på McDonalds

God afton.
Söndag och jag har varit i kyrkan. Och sjungit, men det var nära att det inte blev av för jag lyckades inte riktigt hitta dit. Skyller helt och hållet på eniro, grrrr... I vilket fall så handlade gudstjänsten om Jesus på McDonalds, ganska roligt faktiskt. Gudstjänster brukar, i mitt tycke, oftast vara tråkiga och utdragna timmar, men idag var det ganska kul. Många gånger är de berättelser som berättas i kyrkan riktigt intressanta och framförallt tänkvärda, även för någon som inte är speciellt troende. Men det krävs en bra präst, som vet hur man talar. och idag var det en bra präst och en trevlig gudstjänst, mest för att vi sjöng, men även däremellan.

Vi försöker även beställa ett badrum. Det är inte helt enkelt. Har varit inne på Comfortbutiken idag och det blir ytterligare besök där i veckan. Håll tummen för oss är du go, kanske lyckas vi hitta något så att badrummet blir beställt. Vi får ju huset om mindre än en månad och det sista jag vill är att behöva vänta på badrumsmöbler..

Nu tänkte jag troligtvis bege mig till stallet, är egentligen såååå trött, som alla andra dagar, fast idag känns det lite värre, blev knappt 4 timmars sömn inatt, sammanlagt och tyvärr inte sammanhängande. Men jag behöver röra på mig och så även hästen. Får se hur det blir. Först måste ju älskling komma hem

Nu är lilleman missnöjd, dags att leka lite tittut eller nåt!


Välkommen 2010

Så var det nytt år. Igen.
Vi hade en oerhört trevlig kväll igår bland alla underbara barn, och vuxna med för den delen. Benjamin ville dock INTE sova under kvällen utan somnade bara enstaka små minutrar typ.. Han sov inte vid tolvslaget så vi klädde på honom och tog med honom ut, han var sååå fascinerad av alla raketer. Efter det somnade han och sov tills vi åkte hem vid halv 2.
Nu ska jag alldeles strax bege mig till stallet, ska träna dressyr. Härlig start på nya året!

Jsg skålade i cider, för andra året i rad. Nästa år VILL jag ha riktigt god champagne..