Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

I loooove semester!Vilar, äter, myser, pussas och bara njuuuter. Jag älskar att vara ledig och jag älskar att vara i stugan i skogen. Ge mig fler sådana här dagar!Hembygdsparken

Igår åkte jag, Benji och Annie till hembygdsparken i Ängelholm. Vi hade en supermysig eftermiddag tillsammans. Benjamin tyckte nog att hönsen och getterna var roligast, getterna fick han ju både klappa och mata och det uppskattade såklart, Grisarna bara sov och kamoflerades fint i gruset så dom tror jag inte ens han såg..

Får garanterat bli fler besök där i framtiden..


Vi dukade upp med bullar, kakor och saft men det som lilleman satte i sig var vindruvor...

Imorgon börjar ÄNTLIGEN en veckas gemensam semester för oss, jag har längtat och längtat så efter denna vecka, vi ska ta oss en tur till stugan i Småland, göra så lite som möjligt och bara njuta av varandra!


Besviken men inte förvånad

Precis så kan helgen sammanfattas, besviken på mig själv, stolt över mina fina lagkamrater, stolt över min gamle fine häst, glad över hur bra prestationer vi gjorde tillslut, sjukt besviken på slutresultat och konstiga domarbedömningar, men samtidigt inte förvånad över just detta. Hmm.. varför har man egentligen valt att börja med denna bedömningssport? Idiotiskt egentligen. Men samtidigt en sport som har den största platsen i mitt hjärta och kommer så alltid att ha. En underbar sport, men dock orättvis ibland. Det är SVÅRT att glädja sig åt en förlorad guldmedalj, även då man vunnit silver. Har man vunnit silvret utan att förlora guldmedaljen finns det bara glädje, men i detta fall är det tvärtom. Och när poängskillnaden inte är större än 0.047 ja, då är det svårt att vara glad.

Jag försöker ändå glädja mig åt de två fantastiskt fina kürer vi presterade, åt att Vanzetto faktiskt gick kanonfint för mig under båda kürerna. Men som sagt, det är svårt.

Dock gläder jag mig stort åt Sara och Louises silvermedalj i pas-de-deux klassen. De gjorde två helt fantastiska kürer och underbara fina gamle bengan gick som en klocka. Gick dock ner i trav någon gång under söndagens program helt på grund av mitt extremt låga blodsocker. Det är lätt att tappa koncentrationen då. Dock är man även här fvörvånad över domarnas poäng, under deras första kür som var så gott som felfri fick de 6.5 i poäng av en domare och 4.9 av en annan. Hmm... borde egentligen kräva en förklaring på det, sov hon igenom programmet eller??

Nu ger vi oss och hästarna några veckors välförtjänt voltigesemester. Att smälta.


bilden är lånad från Amandas blogg

Under söndagen sändes finalen direkt på SVT, gå in och kolla den härSM/NM!

Nu drar vi till Malmö och SM/NM!!!Landet lagom

Men herre j-vlar vad det är svettigt! Vad hände med landet lagom liksom. Lagom varmt. nej då, nu är det antingen isande vintrar eller stekheta somrar. Vi kanske ska börja anpassa oss och leva därefter. För i denna värmen kan man inte vara lagom. Nu gäller allt eller inget.

Har haft sista träningen innan SM idag, imorgon åker laget och två av hästarna och på fredag åker jag, mamma, malin, benji, vazze och torre ner. Spännande värre!

Jag ska nu försöka få i mig lite kvällsmat, bärre sent än aldrig brukar det heta. Konstigt jag som brukar vara så glad i mat när det är varmt är nu plötsligt helt omöjlig med maten. Suck. Idag har jag dessutom krängt en massa socker för att hålla uppe blodsockret. skumt¨..

 
Jag och benji rastar i gräset på väg till Krumke, gott att SM går i Malmö så man slipper fara så långt...Blivande ryttare

Pappa får säga vad han vill, för bilderna talar ett klart språk!l
Blev en ridtur på Bengan idag mellan voltigeträningsomgångarna. han kiknar av skratt mest hela tiden.
Äntligen har jag hittat min kamerasladd, har precis hur många bilder som helst att lägga upp, får bli några i taget.
Nu ska jag gå å lägga mig jämte den vackraste prinsen i världen, min älskade son! Vi har flyttat ner sängen i källaren nu när det är så varmt vilket är superskönt.. Godnatt!Fredag

Ledig dag idag, mycket skönt efter en horribel natt. Liten har varit lite sjuk med feber i onsdags och inatt var det tydligen omöjligt att sova och han var hysteriskt ledsen. Annars har sovandet äntligen bättrat sig och jag tror (och framförallt hoppas) att vi hittat problemet. Liten får ju inte luft, utan helt plötsligt verkar det som om det täpper igen och han kan inte få luft genom näsan, vilket gör honom superledsen och så vaknar han. Stackare. Hoppas att vi kan få hjälp nu så att det kan bli bra. Har pratat med BVC som gett oss rådet att testa med koksaltslösning i en vecka, men jag tycker inte det hjälper. På måndag ska jag kontakta öron/näsa/hals i Halmstad så de får göra en utredning.

Eftermiddagen har spenderats på stranden. Liten har tagit sitt första dopp i havet och var hur nöjd som helst med det, sedan har det ätits mycket sand och busat med morbror och moster.

Och nu vill inte datorfan lägga upp min fina bild på min underbara son, så nu tjurar jag ihop å går å lägger mig istället. Nass!


Kalashelg!

Vilken kalashelg det varit. Anders 50 årsfest i fredes, Markus och Kims 50 årsfest i går och Vincents namnfest idag. Helgen avslutades med en trevlig grillkväll tillsammans med världens bästa lag! En toppenhelg helt enkelt. Imorgon är det återigen jobb som gäller, men på kvällen ska det mysas med min underbara familj, då är nämligen Andreas hemma! Underbart!Ja sådär "snygg" var man igår. Det roligaste var dock att tanten som jag köpte klänningen av i en secondhandbutik i Laholm tyckte att den skulle klä mig så fint. PÅ allvar. Vackert. Ja eller knappast.

Nä, nu måste jag sova, pallar ju aldrig jobba imorgon annars!


LEEEEDIG!

Välkommen sköna lediga fredag!

Snart åker vi till stallet för lite förmiddagsträning, sen ska det bakas en massa pajer hemma hos mamma åt Anders som fyller 50 idag! Stort grattis Anders! Ikväll blir det kalas ute i Trulstorp.
Det ska även fixas kläder till Markus och Kims 50årsfest med tema pensionär. Får bli en sväng till Kupan eller liknande.
Nu vill vi ut i solen!