Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Huset före och efter

bilderna talar väl sitt klara språk... eller?

 


Tjejmilen!!!Anmälningsbekräftelse
Artikelnamn Antal à pris Summa
Anmälan till Tjejmilen 2010, Fun Run 1 275,00 SEK 275,00 SEK
Total 275,00 SEK
Varav moms 0,00 SEK
Förnamn: Maria
Efternamn: Albjär
Födelsedatum : 1983-03-31
Klubb:FavoritsysslaBenjis nya favvosyssla är att städa i toaletten, mysigt värre... Glad är han i vilket fall när han skrubbar och skrubbar med toaborsten..


Sällskap?

Jag funderar starkt på att sätta ut en kontaktannons någonstans, Andreas har nytt jobb och jobbar numera bara varannan vecka, men då HELA veckan och framförallt hela kvällen. (sen är han ju ledig en hel vecka däremellan, så jag ska inte klaga) men jag känner mig lite ensam här hemma så min kontaktannons skulle se ut ungefär såhär:


 

Trevlig person/trevliga personer sökes för sällskap ojämna veckor mellan 19 och 21. Du ska ha gott humör, humor och gilla sällskapsspel, rödvin och snyftiga kärleksfilmer. Du får sällskap av en dödstrött och gnällig mamma som somnar till tvn, i efterrätten, med näsan i yatzytärningarna. Eventuellt kan umgängestiden förlängas till 23 på helger, under förutsättningarna att jag får barnvakt så att jag kan sova lite på dagen för att ladda...

Hör av dig!


 

Vad tror ni, skulle jag få något sällskap?Mera kalas

I lördags hade vi kalas för Benjamin igen. För de lyxlirarna som vid första kalastillfället befann sig på soliga och varma cypern.


Snören är mer intressant än paket...


Tittut i mitt nya tält!

Dukat på altanen

Vi bjöd på vacker pastasallad

Glad gosse i pappas gamla skjortafredag

Lite av bloggtorka har infunnit sig, känns som om jag inte har något vettigt eller för den delen heller ovettigt att skriva om. Det känns som om jag just nu lever långt ifrån vardagen. När blir det vardag igen?

Det är så mycket som har hänt den senaste tiden med flytt och annat. Livet har förändrats ganska stort. Jag tror och hoppas att det kommer bli superbra men just nu längtar jag bara efter någon form av vardag. Allt är bara kaos nu och jag har ingen som helst koll på någonting, missar läkartider och annat viktigt. Jag skyller på flyttkaos men det känns som om det är oordning på mycket. Trots allt detta så känner jag mig positiv och är nöjd med min tillvaro.

Lillfisen som bara är finast i hela världen, så skönt att värmen äntligen har kommit så att vi kan vara ute utan en massa kläder. Det händer så mycket i hans utveckling nu, han tar efter det man gör och lär sig nytt hela tiden. Jag hoppas att han snart tar sina första steg och kanske kanske börjar sova bättre. Önska kan man väl, eller


1 år

Min lillskrutt har blivit 1 år, jag vet inte vart året har tagit vägen och det enda jag kan konstatera är att jag fått en underbar son som fyller mina dagar med så mycket kärlek.
Förra lördagen hade vi kalas för honom här hemma med hela släkten (ja.. utom de där som flytt till cypern..)
Benjamin njöt av allt bus, stoj och stim och var väldigt skeptiskt till tårtan


i centrum bland kusinerna!


tur man har kusiner som visar hur man gör med de nya leksakerna


inga tecken på att bilja blåsa ut ljuset i tårtan, men spännande var det..


skeptisk till tårtan

gick bättre när jag fick smaka själv

vill du ha mamma???

kusinerna hjälper till att öppna det stora paketet medan benjamin är fascinerad av en ny leksak


en finfin bil fick han av morbror och annaTack alla för fina presenter!gunga!

Benjamin älskar att gunga, försökte fånga glädjen på bild men det är ju helt omöjligt.. Han tjuter av förtjusning och skrattar om vartannat, härligt! Skönt med lekplats nära.Jag är kär!Kan man bli annat i denna fantastiska pluttunge som vägrar sova om nätterna och äter dåligt.. nä, det är omöjligt. Underbara, älskade barn!


Jag är stolt!

Idag har jag sprungit vårruset, jag sprang nästan hela tiden och detta trots att jag inte haft någon som helst möjlighet att träna och ladda för detta pga förkylningar, penicillinkurer, maginfluensa och dyl. Och trots allt detta joggade jag 5 kilometer på 40 minuter! Wow! Och jag är så stolt över mor min som kom i mål bara någon minut efter mig, heja mamma, du är bäst! Är grymt sugen på att träna hårt i sommar och springa tjejmilen i spetember, det borde ju inte vara omöjligt, detta var ju ganska lätt.

Dock var det svinit kallt idag, knappa sju grader och när man väl slutat springa och skulle njuta av picnicen efteråt så frös man helt makalöst mycket. Ringde älskling och bad honom sätta igång bastun och det var nog det bästa på heeela dagen, 20 minuter i bastun och en kall öl. Nu har jag duschat i vår takdusch som äntligen kom på plats idag efter diverse strul. Och imorgon slipper jag diska för hand för nu är diskmaskinen fixad och inkopplad. Tack rörbolagen i Halmstad, ni är pålitliga!!! Nu saknas bara lite lampor här och var och el i en del av kontakterna, imorgon bitti kommer securitas och installerar larmet.


Lillskrutten åt revben för glatta livet igår, mums! observera den provosoriska lamlösningen i bakgrunden!

sover sötast i hela världen, men inte godast tyvärr..

Nu ska jag bokstavligt talat slänga mig i sängen och sova så gott så gott, kommer troligtvis inte kunna gå imorgon.


Flyttkaos!

Äntligen har vi flyttat in! Vi lever bland lådor, byggdamm och överblivet emballage men vi har FLYTTAT!
Det känns så himla bra och jag är verkligen lycklig lottad som får bo i ett så vackert hem med en fantastisk man och en underbar son!

Nu ska jag sova och samla energi inför morgondagen, mera städning, uppackning och fix..