Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Förbenade sjukdomsfan!

Ja, jag svär! Jag är arg, upprörd, ledsen och i allmän chock! En härlig julhelg skulle avslutas idag med underbart julfirande hos pappa, ett julfirande jag alltid ser fram emot oerhört mycket, kanske det bästa julfirandet av dem alla, inga krav och framförallt ingen julmat!! Men istället för att mysa med familjen ligger vi på sjukhus. För min del fjärde gången i år, för Benjamin i princip första gången i livet, men troligtvis inte sista. Mitt hjärta, mitt renaste dyraste guld, min skatt och mitt allt har fått diabetes. Denna livslånga sjukdom ska han leva med resten av sitt liv.

Någonstans i mitt chockade sinne kommer ändå tankarna, det är "bara" diabetes! Det är inte cancer eller någon annan direkt livshotande sjukdom. Han kommer kunna leva precis som
alla andra, för det har ju jag gjort. Jag har aldrig begränsats av min sjukdom, ja förutom när jag lekte med Barbie hos systrarna Karlberg och det var dags att städa, då kunde jag ju tyvärr ALDRIG hjälpa till eftersom jag plötsligt fick så lågt blodsocker, men i övrigt nej. Han kommer också klara detta, han kommer också imponera med att kunna ta sina sprutor alldeles själv innan han ens börjat skolan. Jag var bara fyra år när jag kunde ta dem själv, jag tror han kommer vara minst lika grym.

Men ändå, nu ska vi flytta in på sjukhuset i flera dagar, nu ska vi lära om och lära på nytt, det är en sak att ta hand om sig själv, en helt annan att ta hand om någon annan, speciellt det dyrbaraste man har!

Nu ligger han här jämte mig och jag snusar i hans nacke som jag älskar så, han har precis somnat och om
bara några minuter ska de komma och kolla blodsockret igen och sätta en ny nål eftersom den förra krånglade. Han är strong och han är tapper och världens duktigaste kille. Och han kommer att leva och leva fullt ut!!!Lis bygge

Barn brukar gilla klossar, kul att bygga små torn med. Li är lite tjejigare av sig och bygger "torn" med sminkburkar istället :)Bygget är klart!

Å herre min je, nu håller jag med Andreas, det är gräsligt.jag önskar mig en sprits i julklapp så att jag kan dekorera det snyggare. Fick dölja allt det fula med alldeles för mycket godis...

Men så här blev det till slut iaf

Förresten, hur tokigt blev inte mitt förra inlägg? Ingen ordning på bilderna alls ju!Fjärde advent

Idag vaknade vi till små små fina snöflingor! Vilken fin present så här på fjärde advent. Vi åkte ut till min fars lilla lilla stuga i källshult och fick huggt en gran. Jag blev helt enkelt alldeles för snål när en granstackare kostar närmre femhundralappen. Men vi hittade tillslut en superfin "vanlig" gran.

Ny har båda barnen nyss somnat och Andreas ska åka tull jobbet några timmar och jag ska helt enkelt frissa i julstämning, sjunga julsånger och klä min gratisgran!!!Husbygge del 3 - failed!!

Det där med dekoration och kristyr var inte min grej... Skyller allt på spritsen! Hålet var för stort, sen för litet... Eller om det var tvärtom, bra blev det inte iaf. Ska köpa en tub så kanske det blir bättre för såhär kan vi ju inte ha det...Husbygge del 2

Jihoooo! Det sitter ihop. Andreas klagade på att det var fult men jag tycker det är jättevackert, dessutom ska det ju dekoreras ordentligt. Visst, det skevar, och det gör det ganska mycket. Men det håller ihop. Jag har aldrig satt ihop ett hus ever, det gjorde alltid min far eller farmor för man kunde ju bränna sig på "klistret" och det fick jag känna på igår, aj aj!

God morgon och GLAD lucia förresten! Här är det luciamorgon som stundar på dagis om en timme sen är det jobb som gäller!Husbygge del 1

I förrgår påbörjade jag mitt livs första pepparkakshus, gjort utan ritning och på helt fri hand! Å näää jag är inte pysslig och duktig med sånt så jag måste ändå erkänna att jag är grymt stolt!Löööördag!

Lördag kväll och jag sitter under filten i soffan och har precis tittat på så mycket bättre, verkligen ett fantastiskt program! Har varit på strandhotellet och sjungit lite ikväll, riktigt kul! Hoppas på mer sånt i framtiden :)

Har en vild busunge här som inte vill sova och jag är trött som bara den! Men han är sååå underbar så jag ska inte klaga, man kan ju ha sämre sällskap en lördag kväll.
Imorgon är det återigen dags för Voizone övning i kyrkan, mycket övning ger bra konsert får vi hoppas!

Nu ska jag fortsätta sippa på mitt vin och äta min sjukt goda ost som jag köpte på ebbas goda idag.Idolfredag

Härliga fredag är här! Efter en MINST sagt turbulent dag på jobbet har vi haft en härlig eftermiddag där vi hälsat på mitt gamla jobb i förslöv, ätit gott på älsklings jobb och varit inom familjen Albjär i Båstad på kusinbus och mys.

Nu har jag slagit mig ner i favoritfotöljen med ett glas vin, tända ljus och idolfinalen på tv. Barnen sover och jag njuter sååå av en lugn kväll.
Vem tycker förresten ni ska vinna?? Jag kan inte bestämma mig, Robin har ju en läskigt fantastisk röst och Amanda är ju helt underbar! Kan det få bli oavgjort?Mysigt besök

Ikväll har vi haft mysigt besök av Alina, Bella och Nora. God mat och glada busiga barn gör verkligen en kväll och det är underbart att se vad tjejerna betyder för Benjamin. För några månader sedan bråkade de mest hela tiden men nu leker de bra tillsammans alla tre. Snart är Li stor nog att hänga med i deras tempo och busa hon med!

Benjamin somnade som en stock efter de gått, inte undra på han har ju inte sovit middag idag.., nu har jag krupit ner jämte honom i sängen och ger upp denna lördag. Imorgon är det andra advent, voltigeträning och kalas står på schemat!Löööördag!!

God morgon lördag!
Här startade dagen runt halv sju men min fina man gav mig sovmorgon till 8, tack älskling!!

Jag sitter och har snöat in på att köpa hemmatandblekning på nätet, mina tänder är så hemska att jag inte ler så mycket som jag gjorde förr och så vill jag inte ha det längre.. Det är väl klart att den bästa tandblekningen görs på klinik men för i böveln, det har ju inte jag råd med! Har hittat en metod som verkar prisvärd och som fått många lovord. Easewhite.se är adressen, tror faktiskt jag ska testa...

Dagens planer är sång!!! I eftermiddag ska vi öva inför julkonserten med Voizone, den 26e i skummeslövs kyrka. Ni kommer väl? 16.00 är tiden.
Nu får det bli frukost!Första december

Nu är julmånaden äntligen här! Nu är framtiden ljus och jag har massor med positiva saker att se fram emot det närmaste halvåret. Jul, semester på Gran Canaria, bebismys och sen börjar tävlingssäsongen...

Idag har jag frusit konstant och efter jobbet kände jag mig hängig, jag som tänkte att jag skulle ut och springa.. Får försöka få till en runda imorgon istället!

Imorgon är det återigen fredag, veckorna rusar...