Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Vad är det vi sätter i oss???

Jag har som tidigare berättat "äntligen" blivit förkyld. Och nu vill den väl inte ge sig av. På kuppen fick jag även hosta. Detta kan jag leva med, men jag väcker konstant mina barn med mina intensiva hostattacker, därför gav jag mig idag av till apoteket för att få hjälp. När man ammar kan man inte ta alla läkemedel utan jag fick tips om ett läkemedel mot hosta som heter nipaxon. Fine. Jag kommer hem och öppnar förpackningen för att läsa bipcksedeln. har ni någongång läst vilka biverkningar man kan få av olika läkemedel???? Det är ju skrämmande! Här är det vanligt med yrsel, huvudvärk, dåsighet, bröstsmärtor, buksmärtor, kräkningar m.m. m.m HJÄLP!!! Dessutom står det ordagrannt " Hos vissa personer kan noskapin ge upphov till intensiva buk/bröstsmärtor 1/2 - 4 timmar efter intag. Smärtorna går över av sig själv efter 1-3 timmar. " Hjälp igen. Jag är nu MYCKET osäker på om jag verkligen vill stoppa i mig detta skit som jag dessutom betalade 119 kronor för.

Är det vi som är dumma i huvudet eller hur länge ska läkemedelsverket och läkemedelsföretagen få behandla oss hur som helst?? När ska samhället inse att vi bara blir sjukare och sjukare ju mer medicin vi stoppar i oss? När ska samhället, individen och livsmedelsverket förstå att det är vår livsstil och vår sjuka inställning till mat och hälsa som gör oss sjuka. Nä, jag tror helt enkelt dessa hosttabletter åker rakt ner i soporna. Nu är det slut på sånt skit, jag vill inte bota en "enkel" åkomma och på köpet få en massa andra..






Anonym
06 June, kl. 17:58 | Blogg;

Ett tips som blivande sjuksköterska, är att låta förkylningen själv gå ur kroppen... Kroppen kommer i sån obalans av att pendla upp och ner med hjälp av läkemedel, så bättre att kroppen får "läka utan hjälp". Sen är det självklart tråkigt att hela familjen blir drabbad när du har hosta och så, men det gäller att välja :)

Jenny
06 June, kl. 21:43 | Blogg; http://jennysabina.blogspot.com

Jag håller med dig man blir livrädd. Känns som jag ätit en massa konstig medicin de sista åren och jag blir livrädd varje gång. Just nu äter jag Trombyl som kan ge en massa skit men läkaren säger att det är ingenfara bl.a. bl.a. Ja vad gör man??



Har ni lust för fika nån dag fram över från och med på torsdag har jag o Ellen 3 veckor sommarlov innan mannen i huset är ledig, så vi umgås gärna om ni vill :)



Kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback