Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Happy halloween!!

ja, så var det halloween. Är det idag, igår, i lördags eller rent av nästa helg?? jag har ingen som helst aning. Igår kväll knackade det pådörren och Benjamin sprang glatt iväg för att öppna men lev ståendes i dörren alldeles tyst. På trappen stod två pojkar i 7-8 års åldern utspökade som Darth Vader (eller hur det nu stavas...) och den andra spökmålad i ansiktet. Konstigt att Benjamin blev lite rädd?? Nää... Till nästa år ska jag ha köpt hem lite godis för det enda jag hittade till dessa stackars blyga barn (de sa inte ett knyst utan bara stod där på trappen) var gammal choklad från föra julen..Utspökad Benjamin då han för några veckor sedan tyckte att det var trevligt att kleta fet salva i ansiktet..


Höstlov och morgonmys!

Jag startar denna vecka med tidig uppstigning. Eller sovmorgon det beror på hur man ser det. Strax efter 6 gick jag upp men då hade andreas och Li redan hållt igång i två timmar :(  Just nu går Adeles låt "Someone like you" på repeat, vilken fantastisk låt, jag föll för den direkt!

Denna vecka är det höstlov och det innebär en hel veckas semester för mig, underbart dessutom att det är på samma vecka som Andreas är hemma :)
Om en dryg timme tänkte vi traska ner till öppna förskolan, har ju inte varit där på drygt två månader så det ska li mysigt. I eftermiddag hoppas jag kunna ta mig en ridtur på Ike.
Jag är KÄR!!

I måndags var han äntligen vår! Föreningens nya voltigestjärna.
Vi tränade lite på honom i torsdags och i lördags fick han visa upp sig på tävlingen. Vilken stjärna han är, helt amazing!
Visst är han snygg!!! Nu måste jag jobba på min ridkondis, ush jag orkar ju ingenting ;)Äntligen!

Ikväll börjar äntligen mitt absoluta favoritprogram!! Anna Skipper for president :)


nalle Puh??

På fredag har en ny nalle puh film premiär och jag fick precis en idé om att jag och Benjamin skulle gå och se den. Undrar om det är en heltokig idé? Klarar han av och gå på bio? Läste någonstans att den passar fint för barn mellan 2 och 5 år. Men det kanske gäller barn mellan 2 och 5 år som gärna sitter stilla framför tvn. När benjamin tittar på tv görs gärna ALLT annat samtidigt och vi kan väl inte mer än skylla oss själva..

Hur som, funkar det inte får vi ju gå ut helt enkelt...
jag tror jag bokar biljetter dierkt!En kväll i stallet

Igårkväll byltade jag på mina älskade barn och åkte upp till stallet en liten sväng för att kolla på träningen, träffa alla och för att Benjamin skulle få jida på jobban! Han tog först en tur på Chico men det blev plötsligt lite läskigt tots stora voltigehandtag att hålla i. Sen fick han äntligen juda på jobban. I sadel. Och med hjälm. Då var han lycklig. Blir nog ingen voltigör av honom :(

Wallmans!

I lördags var jag och Voizone på Wallmans i Helsingborg, jisses vilken kväll!!!


delar av gänget!!

Jag och rebecca

Fantastisk show!


massa spexande...


musikskapande på hög nivå!

underbar kväll, tummen upp helt enkelt!I det här hemmet..

..


Finafina kökshanddukar inköpta på cosy home i halmstad. De vill man knappast torka händerna på. Tyckte det var ett fint budskap och så vill jag att alla ska känna sig som entrar vårt hus.
Framförallt vill jag att våra underbara, älskade barn ALLTID ska känna så.Blivande ryttare...


... kanske han inte är men han klär fint i sina nya ridbyxor!NM
Nu funkar det!Då bjuder jag på två bilder från förra helgen på vår faktastiskt goa Li