Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Nya tider

Livet blev lite övermäktigt med jobb, plugg och två levnadsglada barn (speciellt på natten) Jag hinner inte med mig själv, inte mitt hem och knappt min man heller för den delen. Förhoppningsvis blir detta väldigt SNART en ny vardag för oss och man hittar återhämtningspauser och energikickar där man minst anar det...

Helgen som passerade (oh my, det är ju helg nu igen vart tog veckan vägen???) var vi i Danmark på nordiska mästerskapen. Härligt att släppa plugg och andra beskymmer en hel helg och bara njuta av fantastiska prestationer och underbara människor! Njuter av minnet och längtar till nästa gång

bilder vill jag gärna bjuda på men det funkar ju inte GRRRR!


Hon vänder upp och ner på min värld!


Söt som socker är hon min lilla sessa!???

Hmm.. är det nåt nytt att man bara kan lägga upp 2 bilder per inlägg. Det funkar iaf inte att lägga upp fler. Här kommer iaf två till från vår grillkväll..

Hallandsåsen

I kväll var jag och Alina och alla barnen på åsen och grillade. Vi hade det supermysigt med grillad korv till barnen och supergoda grillspett till oss. Nu märks det att det är fredag efter en arbetsvecka och jag ska helt enkelt krypa till kojs och hoppas vi får en bra natt!


ikväll

Ikväll har det övats, lyssnat på julmusik och haft det allmänt mysigt med mina fina i Voizone. Ganska mycket julstämning nu, drygt 3 månader innan det väl är dags. Men det brukar ju vara så. Julmstämningen infaller på fel tidpunkter!

mamma var här och la Li och Benjamin och båda verkade somna gott utan större protester, dock har Li vaknat upp ett par gånger men nu hoppas jag hon är nöjd och sover gott inatt för jag behlver verkligen SÖMN! Var trött så jag var yr i eftermiddags. Egentligen borde jag legat i sängen nu men jag måste bara plugga lite till. men snart så...

Lite bilder från barnens kvällsdusch ikväll:va gör du brorsan??


bryllup

I helgen gifte sig älsklings barndomsvän och best man och vi hade en härlig dag och rolig kväll. Det ärsååå underbart med bröllop, varför gifter sig inte alla våra vänner???

Inte en enda bild på min grymt stiliga man, som var bestman, fick jag med :(LiFinaste lilla pluttan! Syster har såklart tagit de fina bilderna...


Blivande voltigör

Benjamin tränade på bocken i måndags...


I made it!!!

I lördags sprang jag tjejmilen, SPRANG!!! Jag sprang precis hela milen och är jättestolt!
Jag hade en sjukt dålig uppladdning,knappt någon sömn alls, hade kännt mig seg i kroppen hela veckan och stressigt blev det innan vi kom till gärdet. Men sen. Det var så lätt och jag kännde mig inte trött alls, ja förutom sista, långa,supersega backen som kom efter 9 kilometer, men när jag knatat uppför den återkom energin och jag orkade tom dra på i en högre växel de sista 500 metrarna... Sluttiden blev 70 minuter, något jag är nöjd med och jag höll samma tempo hela rundan, kollade efter 5 kilometer och hade då sprungit på 35 minuter. Nästa år ska jag absolut klara attt springa under timmen!

Nu börjar den värsta träningsvärken ge med dig, för visst har det kännts att man sprungit en mil på hårt underlag och tyvärr har jag nu åkt på en lätt förkylning med halsont, eller förkylning å förkylning det är bara halsont, därför blir det ett par lugna dagar nu innan träningen fortsätter.. hmm.. måste ha ett nytt mål!!