Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

WOW!!!

Bästaste syster Malin ska fota på bröllop idag och igår passade vi på att öva att fota tomtebloss, så läckert!
 
 
Coolt va? 
 
Idag är årets sista dag, Vi ska ha nyårsmiddag hemma, en gammal lagkamrat ska gifta sig (tänkte åka och titta i kyrkan) Just nu sover mannen och jag ska fixa och dona här lite, förbereda lite mat och ta mig till systemet klockan 10, var på Eurostop och försökte lösa drickat men det var fullkomlig kaos, hoppas på bättre lycka dag. 
 
 
 


Idag bröt jag trenden!

Jag har sjungit i Förslövs kyrka tre gånger. Ett bröllop, ett dop och en begravning. Alla gånger har jag varit gravid. Idag var det dop. Utan barn i min mage. Det var ett fint och känslosamt dop och lilla Maja var så söt!

Ikväll somnade båda barnen tidigt, jag och mannen gör nog detsamma, fast lite soffmys får det bli först...


Helg igen?!

Man blir förvirrad av dessa dagar, tisdagar blandas med lördagar, ena dagen är det söndag och dagen efter torsdag, tokigt men förbaskat underbart och härligt! Andreas har varit ledig denna vecka och bara det är ju ljuvligt. 
Idag står övning inför dop på schemat, shopping och förhoppningsvis ett möte med en kär och mycket saknad vän! Och det är lördag, eller??
Mannen har fått sovmorgon, samlar pluspoäng och hoppas jag får sova länge på nyårsdagen ;) men nu börjar det så smått bli dags att väcka honom och starta dagen, idag får den startas med kaffe käner jag!
 
Bjuder på en tuffing i brillor ;)
 
 
 
 


jul jul, strålande jul

bjuder på en och annan bild från de senaste dagarnas julfirande ;)
 


Nystart!

Jag har ett tag funderat på att göra en nystart med denna gamla "dagbok".. Satt för några veckor sedan och skulle leta upp något recept eller kort eller jag minns inte längre vad det var och skrattade och grät mig igenom många inlägg. Det är ju bara sååå kul att läsa vad jag gjort, hur jag mått och hur barnen utvecklas.. 
Detta kommer inte bli en blogg som önskar få en massa läsare, detta är min blogg och min dagbok men visst du är välkommen att läsa den. 
 
God fortsättning önskar mina gryn!