Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Äntligen fredag!

Hej härliga fredag! Och hej
sista dagen innan påsklov! Idag hade vi en annorlunda dag i skolan. Teaterbesök och påskmys med fika och lekar. OCH det bästa av allt, idag har Benjamin fått följa med till skolan. Efter att ha frågat samma fråga varje morgon nu i veckor fick han svaret ja istället för nej eller en annan gång på frågan - får jag följa med till ditt jobb?



Lycka! Vi är friska..

Båda barnen har varit på dagis idag och jag har startat igång med träningen med en härlig "primal walk" med syster! Må det nu vara, jag vill röra på mig och må bra..

På lördag fyller jag år, ibland önskar jag att man kunde längta sådär mycket som man gjorde som liten. Nu är det ångest, vill inte bli äldre, vill fortsätta ha min stora dag och vill inte vara ensam. Det borde vara lagstadgat att hela familjen är ledig när någon fyller år. Ibland hatar jag mannens yrkesval, på lördag är det ett sådant ibland.
Idag köpte jag mig en fin flaska amaronevin. Som födelsedagspresent. Men eftersom jag ska på träning på bökeberg på söndag tänkte jag tjuvstarta och dricka det imorgon..

Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och sussa gott, förhoppningsvis hela natten. Li sov förresten sin första hela natt härrom dagen, må det nu få fortsätta!



And it goes on and on and...

Blev vab idag igen.. Ush å blä, inget kul alls faktiskt. Li har gnällt konstant hela eftermiddagen och kvällen och somnade tillslut på golvet nedanför soffan, tokunge!

Jag har kommit in i dåliga tider med maten, äter aldrig kvällsmat längre, idiotiskt för ofta blir jag vrålhungrig framåt tiotiden på kvällen istället. Idag fick det bli lite yoghurt och valnötter till nattamat ;)
Min stackars mage har verkligen gjort uppror idag, helgens mat satte sina spår helt enkelt.. Dagens lunch bestod dessutom av några knäckebröd och måttet var rågat, sov middag en stund efter lunchen och vaknade "bakis"
Undra om jag kanske ska kolla om jag inte tål gluten? Eller bättre att låtsas som om det regnar??? Det är ju inte alltid det går illa....



Den ena efter den andra...

Först var det Benjamins tur, krupphosta och feber, den lille stackaren hostade så att han kräktes ett par ggr :(
Nu är det äntligen pigga ögon och full fart i mammas älskling igen..
Och då var det såklart lilla hönans tur, 39.8 i feber alldeles nyss och uppkräkt slem på mig :( suck... Mina stackars älsklingar...

Igår när båda var ganska pigga gick vi bort till serves loppis här i lilla tjärby. Vilken cirkus. Arga tanter som armbågade och knuffade sig fram bland rent skrot och skit!! Å nää vi fyndade inget.. Har annars mycket planer på saker vi vill göra här hemma, måla/tapetsera en vägg, fixa en rabatt, staket, växthus å annat. Kul att känna glädje och inspiration för sånt igen. Kan kanske bero på ett positivt skattebesked i år :)
Idag vill jag ut och röja i trädgården, men dimman och därmed kylan släpper säkert inte taget om oss idag heller. I eftermiddag ska vi fira farmors nittiårsdag, respekt!

Näää nu är jag trött på sjuka barn! Trött på löpsedlar som skriker ut - såhär länge stannar vårvärmen! pigga, friska barn och vårvärme tack!!!



Sjukt

Läskigt att 1 av 3 som svarat på frågan varit otrogna.. Helt oacceptabelt om man frågar mig. Behöver man vara otrogen mot sin partner saknar man annan spänning och glädje i livet tror jag.. Hoppa fallskärm och skaffa en kul hobby för f-n!



Idag..

Idag har jag varit ledig och det innebär nästan alltid att jag och kidsen hänger på öppna förskolan, mysigt tycker vi och idag fick jag släpat med lite kläder som jag satte ut till försäljning.. Det gav snabbt resultat och en hel del var sålt på några minuter :)

I eftermiddags har vi njutit solen, eller kanske soldiset och vårvärmen! Vi hängde lite i stallet och Benjamin spelade fotboll med jennys son och var helt överlycklig över detta.. Li kröp rundor och åt grus ;)

Nu sover båda barnen, eftersom jag känner mig ensam sover benji i soffan för att jag ska få känslan av nån form av sällskap. Hans fridfulla andetag gör mig dock trött så jag somnar nog snart jag med..



Vår!!!

Älskar dessa färger! Mera! Mera! Letar färgglad, härlig vårjacka. Tips?



Äntligen firad!

I veckan som gått har vi äntligen fått fira lilla Lis födelsedag som inträffade för en hel månad sedan... i torsdags firades hon tillsammans med kusinerna i Båstad eftersom de också fyllt år :) och i går, lördag slog vi till med kakkalas här hemma: marängtårta, morotskaka, kokostoppar och vaniljkakor.. Allt utan både socker och mjöl! Och mums va gott! Marängtårtan blev en riktig favorit och så även morotskakan. Kommer göras fler gånger vill jag lova!

Ikväll har vi haft konsert i munka ljungby, så nu är man trött och sliten och ska somna gott



Å så var det med det!

Ja tack! Tar gärna en släng av urinvägsinfektion också! Ska nog göra om detta till en sjukblogg för det är precis så det känns att vårt liv är just nu! Jag vill vara frisk! Orka vara pigg, glad...
Näää godnatt, hoppas jag vaknar på
bättre humör imorgon!



Morgontur

Imorse vågade jag äntligen mig ut på en tur, har känt mig frisk i över en vecka så nu var det dags helt enkelt, men ush efter att ha varit dålig sen i julas och knappt tränat på den tiden heller så är kondisen i botten igen :(

Men såååå skönt det var! Dock måste jag få ordning på telefonen och lägga in musik för att lyssna till radio funkade inte, fick 5 sek sedan tyst i 2-3 min och sedan 5 sekunders musik igen.. Störande? Japp så in i!

Men äntligen, nu är jag igång!!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/314874/images/2012/pic_192087745.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/314874/images/2012/pic_192087745.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/314874/images/2012/pic_192088011.jpg" class="image">



Mer soool!

Jag hoppas på att vi får någon forn av kompensation från försäkringsbolaget så att vi kan åka på en ny semester sim vi förhoppningsvis kan njuta av på riktigt!
Men... Med vår tur, vågar man ens hoppas??? Planet var ju försenat på vägen ner och det ska man få ersättning för, MEN då ska planet LANDA mer än 6 timmar för sent. Vi lyfte drygt 6 1/2 timme för sent och landade 5 timmar och 54 minuter för sent, dvs ingen ersättning... Grr!
Imorgon åker kvitton och papper från våra läkarbesök iväg till sveland, håll tummarna!



Välkommen mars!

Äntligen är mars här! Denna månad som brukar vara full av vårtecken och ljus! De säger även att våren kommer med rekordfart i år, inte mig emot, jag sitter gärna ute på min födelsedag och äter frukost i år som jag gjorde för några år sedan..
Nu börjar jag äntligen känna mig frisk med så snart blir det löpturer i vårfriska luften.