Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Uppdatering från igår

Detta skulle publicerats igår men internet fungerade inte så vi tar det nu istället.. Mer updates imorgon! 

Nu är vi på väg mot världens äventyr. Jag har knappt sovit, knappt ätit men energin räcker och blir över ändå. Tydligen väntar värsta hysterin när vi kommer fram, tv-bevakning redan när vi kliver av flyget, poliseskort och allmän polisbevakning! Detta är tydligen den största nyheten i Burma just nu och vi är det fjärde bandet/artisten från utlandet som någonsin uppträtt i Burma. Hur sjukt??!! 
Man väntar uppemot 100 000 personer i publiken. Helt sinnes! 
Om jag är nervös??! Inte det minsta! Om jag ljuger??! Så jag tror på det själv... Nästan! 
Ja, det är bara att inse att detta är det största och mest spektakulära äventyr jag någonsin kommer vara med om! Håll en tumme för att allt går bra för mig och oss!Helt helt galet!

Om en vecka har jag gjort min första konsert med Arrival from Sweden. I Burma. Inför en gigantisk publik. Det är så ofattbart att jag inte är i närheten av att greppa det. Jag ska alltså flyga till andra sidan jordklotet, bo på värsta lyxhotellet, klä mig i abba kläder och sjunga Abbas bästa låtar tillsammans med ett oerhört duktigt gäng. I en enorm park. I yangoon. I Burma! 
I veckan har jag nåtts av tv-inslag från burmesisk tv där de gör reklam om vad som komma skall. Så galet!!!! 

Jag övar och övar och Abbas musik är så oerhört häftig, den blir bättre och bättre. Så oerhört genialisk musik! Jag är så nervös och känner press och prestationsångest. Jag drömmer texter och nynnar konstant. Tänk om jag glömmer allting??!! Jag måste lita på min egen förmåga, jag vet att jag kan! 


Här ska vi sjunga! Coolt eller vad???


superman?

Läste Blondinbellas blogg förundrades över detta:

"Jag skulle vilja ägna ett helt inlägg åt hur fantastisk han har varit mot mig under hela graviditeten. Odd har kommit med frukost på sängen nästan alla dagar (!), när hormonerna har tokat till sig och jag varit ledsen/arg kommer han med små presenter, han har haft världens tålamod och aldrig blivit irriterad på mig (trots att jag varit pain in the ass i bland). Varje dag får jag komplimanger över min kropp och hur duktig jag är. Han har hjälpt mig måla tånaglarna när jag inte nått ner och övat på andning med mig varje dag de sista veckorna. Dessutom är det Odd som köpt alla G:s första gosedjur och fixat och förberett allt hemma. Han har vikt varenda litet plagg, förberett varenda liten kräm som behövs till skötbordet. Odd är redan en superpappa."

Oj, finns det sådana?
För tio år sedan hade jag tyckt att det var överdrivet och löjligt, men tänk så fort man förändras. Hade blivit överlycklig av frukost på sängen och små paket då och då. Så länge lagar jag min egen frukost och shoppar små paket som jag inte slår in... till mig själv alltså, fast jag ska nog börja slå in dem. Med perfekta sidenrosetter.
När jag tänker på det ska jag nog börja köpa presenter till mig själv på rutin, slå in dem och välja ett någon dag då jag känner att jag behöver det, eller bara vill ha något. Då kanske man till och med har glömt vad man köper och så blir det en överraskning på riktigt. I paketen ska det ligga små lyxiga tvålar, bodylotions, nagellack, ljuslyktor, böcker, glittrande smycken, fina strumpor, vackra underkläder, lyxig choklad, väldoftande handcreme, osv...

Och köpa blommor och skicka hem dem till mig, eller ännu bättre få dem till jobbet ( som jag inte har, skolan blir ju bara pinsamt att skicka blommor till...) kanske beställa dem till mitt hotellrum när jag ska iväg och jobba i utlandet.

ja, har man inte romantik i vardagen så får man ju fixa det!Diabetes

 


Vill ha!

Vill ha! Vill ha! Vill ha! Vill ha! Vill ha! Vill ha! Vill ha! Vill ha! 
Fifty shades of grey for kappahl 


Ljuva morgon

Att stiga på tåget 06.13 är inte så fel ändå. Ljuv musik i mina öron och dagen startar jag med ett leende på läpparna! 

Bäst denna morgon;
Michael buble - Lost
Melissa Horn - lät du henne komma närmre 
Kings of Leon - cold desert 
Regina spector - samson 
Foo fighters - best of you 

Nej, nu börjar Melissa horns Kungsholmens hamn, måste stänga av innan tårarna rinner!