Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Det närmar sig semester!!!

Om några dagar ger vi oss av på en efterlängtad semester och denna gång bär det av långt över Atlanten till (förhoppningsvis) soliga Florida! Jag, mannen, barnen och bästa syster ska njuta av upplevelser, sol, bad, skitmat och shopping. Avkoppling, nåt glas vin och seghtseeing väntar också. 
 
 
Planen ser ut som sådan:
Vi kommer flyga till Miami (med Air Berlin från Köpenhamn via Düsseldorf) och när vi ändå reser kommer vi köra direkt upp till Orlando när vi landat. Där kommer vi stanna i en vecka, måndag-måndag och vi bor här på hotell, i en lägenhet med två sovrum. Planen är att besöka Disneys Magic kingdom och någon form av vattenland om vädret är på vår sida. Vi får se om vi blir rastlösa eller om det är skönt med poolhäng och planera dagarna därefter. Li fyller år på lördagen och det ska såklart firas!
 
 
På måndagen den 9/2 far vi tillbaka ner mot Miami, där väntar tio nätter i Hollywood (visste förövrigt inte att det fanns ett Hollywood i Florida med...) Hollywood ligger mellan Miami och Fort Lauderdale och vi har hyrt en lägenhet en bit från stranden med pool och lekplats på området. Vi har planer på att besöka Miami zoo, Miami beach, Everglades för att kika på alligatorer, STRANDEN, eventuellt något vattenland och jag vill gärna ner mot Key West. Får se om jag lyckas övertala resten av gänget att det är värt att åka bil en bra stund för detta. Kanske att jag kan tänka mig att inte åka hela vägen ut utan bara ta oss mot The Keys, kanske Key Largo eller Islamorada
 
Stranden i Hollywood
 
Detta blir som en liten resedagbok, mest för att jag älskar att läsa om resmål på detta vis och därför vill bidraga med våra upplevelser. Och för att det är kul att få en resa dokumenterad såhär...
 
Nu väntar packning, planering och läääääängtan :)
 
En önskan om att få komma så nära Karibien som det är möjligt...
 
Men är grymt nöjd med:
 
 
 


2014

För min egen skull - en årsresume' 

Startade året med x antal turer över Östersjön. Helsingfors blev som en andra hemstad några dagar i veckan under en tid. Underbart roligt och ljuvliga kollegor! Skolan rullade samtidigt på som vanligt och såhär i efterhand undrar jag hur jag fick det att fungera. När showerna var slut i Helsingfors var det mitten av april och full vår i Sverige och kallaste vinter där. Sparrissäsongen tog över men efter det blev det ett låååångt, skönt och väl förtjänt sommarlov. 
Njutbara stranddagar
En resa till krumke i Tyskland för en hel helg med voltige 

En tur till Öland :)
En liten med rolig USA-turné 


Semester med familjen (och halva släkten) på Cypern 

Ett gig i Singapore med 12 h seightseeing 

Nobelfest på pianogatan 

En helgalen snabbtrip till new Delhi också innefattandes ca 6 h seightseeing och show på ett 60årskalas
En weekendresa med mamma och syster till Riga :)

Och slutligen julefriiiiid. 

Och en trevlig nyårsafton 

Sammantaget - en herrans massa resande!! 28 flygningar närmre bestämt. Typ lika många som i hela mitt "tidigare" liv ;)