Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Härlig helg!

Har haft en helt fantastisk helg med alldeles för lite sömn ;) 
Fast tröttheten är värt det. 
Tog tåget till Göteborg i fredagskväll, mötte upp finaste barndomsvännen Henrik som jag inte stt på 4 år (hur sjukt är inte det???) Vi satte oss på nån uteservering/terass, drack vin, öl, åt ost och snackade massa skit! Riktigt riktigt trevligt!
Dagen efter var det dags för Göteborg horse show, vilket var 6 år sedan sist, helt sjukt det med! Vad har jag egentligen gjort de senaste åren? Levt i min familjebubbla tror jag...Och voltige såklart, 
 
 
 
Det blev visst en del alkohol i helgen ;)
 
 
 
Igår åkte jag och barnen in på barnmässa på Halmstad arena, barnen gick modevisning och var helt ljuvliga att se på. Stolt mamma!
Sedan åkte vi hem till Markus, åt lunch och efter det blev det en runda på stan, glass och lekplatshäng! Två trötta somnade i bilen på vägen hem och hade jag inte kört hade jag somnat jag med.
 
Visst var de fina mina små??
 
 
Jag fick med låna en mössa! Syliten gör superfina kläder!
Spännande med Ipad
 
På promenad genom stan.... tralla la la la la la (minns ni Gessles fantastiska låt från 2003?? en favorit!)
Lekplatshäng i pippiparken.
 
Tack lillebror för en fin eftermiddag, Benjamin pratade hela kvällen om när han kan få vara hos dig UTAN mig!


Ljuvliga dag

Vi hade en riktigt härlig eftermiddag igår, vi packade bilen med grill och korv, hämtade barnen på dagis och körde mot Hjörnered. Nästan på pricken exakt 4 år sedan var det såhär, bara jag, mannen och hunden. Tänk va livet har förändrats på 4 år. Två ljuvliga underbara barn och ny hund. Samma man och hustru... tack och lov. 


bästa beskedet!

'
 
Ikväll får det bli en liten skvätt skumpa!!! Bättre besked kunde jag inte få och flera veckors oro är nu borta!!!


magkänsla va fan???!!!

Ja, det var den goda magkänslan det. Den gick över till maginfluensa. eller magsjuka, eller va det nu var. Ett helvetiskt illamående var det iaf! Ush, riktigt hemskt och spy kunde jag inte heller hur jag än försökte. Nu är jag åtminstonde frisk igen tack och lov även om magen inte helt hundra gillade behandlingen den fick igår, tortilla de patatas och kryddiga salamis är väl precis det man bör äta efter magras??

Idag måste jag ta tag i matten, den har blivit lite eftersatt efter operationen. Konstigt det där förresten, när jag var kass och mådde illa gjorde armen inte alls ont och nu när jag är "igång" igen har den börjat göra rejält ont igen. En ursäkt för att ligga på soffan och slöa kanske?

Nä, nu ska jag ta tag i integraler och annat sköj ;)


åhhh!

Jag har en sån god känsla i magen idag, trots SMÄRTA i armen och grått, trist väder ute så har jag sol i sinne ;)
Har precis avslutat ett litet extrajobb och min kurs i hälsopsykologi känns intressant och rolig. Matten ignorerar jag idag ;) Inga planer för helgen utom FREDAGSMYS med syster idag och voizoneövning på söndag. 
 
Dock drar det inte lite i min zumbatarm och jag gråter en skvätt när jag tänker på att jag missar två (!!!) timmars är extrainsatt zumba imorgon, det blir förhoppningsvis fler sådana när jag kan vara med. 
 
Kanske dags att förbereda maten och njuta av min goda magkänsla. Må den vara läääänge!
Happy me ;)


Sjukskrivning vadå???

Vid flera tillfällen har läkaren frågat mig om jag jobbar eftersom jag skulle behöva sjukskrivas efter op. Efter op läste jag att sjukskrivning är individuellt men 2-4 veckor är vanligast.. Vet att jag undrade hur man skulle behöva vara sjukskriven i flera veckor för det här, jag var ju pigg dagen efter och skrev sen högskoleprov två dagar efter. Kände mig pigg som vanligt och hade inte speciellt ont. Men nu. En vecka efter. Aj aj aj! Jag har ont och är helt slut!
Var och tog bort plåstret igår (bara det var ju en härlig smärta) de senaste dagarna har det svullnat och sen gör det ont ut i hela överarmen och idag även bakåt mot skulderbladet. Sa jag att jag är helt slut?
Skulle behöva sjukskrivas från plugg, barn och hem i minst två veckor känns det som.
Som jag klagar... Igår hade jag dock en bra dag utöver sjukhusbesöket. Fick in i stan och bytt mina nya träningsbyxor som jag längtar efter att gå använda! Snabbvisit och kram med bästa svägerskan Anna och god sopplunch med syster. Kvällen bjöd sedan på mat hos mannen med min goda vän och hennes dotter när vi sedan kom hem kom Angelika och Malin på besök och vi smaskade fruktsallad. Somnade gott sen kan jag lova...
Idag är en lugnare dag och tack och lov för det. Jag är TRÖTT och armen smärtar. Jag har pluggat lite hälsopsykologi och tänkte ta tag i matten i eftermiddag. Nu får det dock bli en värktablett!



Monday morning...

Yohooo! Rolig start på veckan! Här ligger jag i syraförgiftning. Visst låter det hemskt?! Det är det också. Blodsockret har bråkat med mig sen operationen i torsdags och imorse låg det på 19 och jag mådde skit rent ut sagt. Man får i princip samma symtom som en maginfluensa så vet du vad jag pratar om. Hjärtklappning, illamående... you name it!

Kollade mina ketoner som låg på 4.8 och enligt min fusklapp ska man åka till akuten om det ligger över 3. Har fått tag i min sköterska och lytt hennes råd och om en timme ringer hon igen. Må fet vara bättre då har ingen lust att tillbringa mer tid på sjukhus just nu.

Igår körde vi vår första konsert som "nya Voizone" eller iaf tillfälliga Voizone med vår tillfälliga inhoppare. Du känner inte en sångglad man i sina bästa år? Isf send him to us! Det gick iaf ganska bra så om två veckor går det super!!!
Dessförinnan var jag en sväng i Malmö på årets voltigepremiär! Denna fantastiska sport som är helt omöjlig att slita sig ifrån.
Nu ska jag fördriva en timme med nån film kanske... Eller nåt annat!



Högskoleprov!

Lagom sliten i skallen just nu, men klapp på axeln till mig som skrev högskoleprovet idag, bara det är en bedrift värd att firas och uppmärksammas! Såklart kände jag mig dumförklarad och som stans största idiot efter alla delproven var över speciellt efter att det framgick att första provdelen, där jag kände att jag presterade bäst, inte räknades. Bittert eller vad? 
 
Nu har jag precis vågat mig på att rätta det, snacka om ångestladdat, jag vet ju att om jag skrivit någolunda så ökar mina chanser rejält att komma in på högskolan till hösten, de utbildningar jag funderar mellan hade nämligen knappt över 1.0 på HP våd förra årets antagning. Lägsta 0.6 tror jag och högsta 0.9, det borde jag ju klara tänkte jag... innan jag skrev provet. Just nu känns det som om jag hamnade runt 0.5, på sin tur kanske 0.6...
 
Men.... pam pada pam!!!! Jag har rättat det till 87 p av 160 (säkert lite fel här och där...) OCH det borde betyda ca 1.0 eller räknar jag helt fel??? de där tabellerna kommer ju inte ut förrän om tre veckor. Jag får helt enkelt hålla tummarna några veckor till! Å skåla i ett glas rosé så länge! SKÅL!!!


post operation

Operationen gick bra. Blev dock tokig då de sa att jag skulle få en tidig tid men så icke blev fallet. Var på sjukhuset 7.45 och fick börja med ultraljud för att de skulle markera ut vart den satt eftersom den inte gick att känna med handen. Sen fick jag operations tid klockan 11, jo då, tack för den! Där fick jag släpa omkring i snygga operationskläder och frös som en tok.. Fick senare en jädrans massa piller (panodil, typ voltaren, morfin och nåt mot illamående) blev ganska däst...
 
POsitivt nog fick jag in på op strax innan halv elva. Allt löpte på fint tills jag skulle få "sömnmedlet" i armen, herre min je så ont det gjorde. Långt värre än föda barn smärta. Aj aj aj. Jag skrek som en stucken gris kan jag lova. Mycket konstigt tänkte jag också, de två gånger jag opererats tidigare har jag inte känt av någonting sånt alls... Sen skrek jag lite till och somnade. Kul upplevelse, Tack för den!
 
Operationen skulle ta runt en timme och jag vaknade sedan vid ett ungefär. Man är ju sååå härligt trött efter en op. Jag slumrade av och till och kunde verkligen inte hålla uppe ögonen men hörde allt alla sa runt omkring mig. Vid två var jag tillräckligt vaken och på hugget så jag fick åka hem. Mådde sjukt illa på hemvägen, fick sitta med öppet fönster för att kylas ner å få luft. Ändå åkte jag glatt inom Max och köpte en mumsig low carb burgare och morötter som smakade ljuvligt. sen slumrade jag på vägen hem, gick raka vägen in i sängen och sov lite till. 
 
Under kvällen mådde jag förhållandevis bra, fruktansvärt äcklig smak i munnen och amen var halvt bortdomnad. Smaken är kvar idag men armen känns något bättre. Och ont har jag knappt... Tack och lov. Känns lite svullet och något ömt men inte värre...
 
Nu ska vi snart till öppna förskolan med barnen, sen ska mannen ut å fiska och ikväll blir det grillat, det har utlovats tonfisk, yummie!!!!! så här snygg var jag igår btw ;)
 
 
Hoppas du får en fin fredag!


Op imorgon!

Imorgon är det dags, ska in på operation imorgon bitti, behöver jag meddela att jag är nervös och har ångest?!! blää! Här varit på ett härligt, svettigt zumbapass ikväll och nu är det dags att hoppa i duschen med min nya härliga tvål ;)



Påskhelgen

Inte så illa att fylla år ändå. Riktigt trevligt faktiskt! I lördags hade jag "tjejfest", vi var 13 töser som kalasade och hade det riktigt trevligt! Jag hade anordnat tipspromenad runt om i huset, bjöd på sangria och paella, på spåret tävling och musikquiz... Och världens vackraste dessert! Kvällen fortsatte sedan på strandhotellet med dans, dans och mera dans! Tillslut hade jag dansat så att jag inte längre kunde gå på mina skyhöga klackar. En härlig kväll helt enkelt. Och vilka presenter jag fått sen då!!! Oj oj oj, fina viner, korgar med massa fint och gott i, presentkort på massage, en grymt snygg kuvertväska, en kväll med musikquiz och massa annat. Såååå uppskattat! På nassen när vi kom hem fick jag välja min egen present. Tre påskägg med okänt innehåll och jag drog högsta vinsten! I sept åker hela familjen på semester!! Åh, ljuvligt!!

I måndags firade jag med familjen och lite enkel fika, även då fick jag fina presneter...

Idag är det redan onsdag, hann inte riktigt med något denna vecka känner jag, dock är den inte slut än, men imorgon ska jag opereras...huuu! fredag vet man ju aldrig hur jag mår, lördags är det höskoleprovsdags ja, och sen är det ju söndag igen. Då ska vi ha konsert! Du missar väl inte detta?? Klockan 18 i Våxtorps kyrka!


 
Bildbomb var det ja!