Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Middag

Såhär kan det se ut när det vankas snabbmiddag hos oss

min middag, sallad med chevreost(såklart, vad annars??) skogsbär valnötter och serrano..

andreas kvällsmat; hamburgare, bröd och ketchup



juice

Benjmamin har nu fått smaka juice till frukost. Lite helglyx ska man väl ha..


Biter mest i glaset

Hmm... vad var det här??


Mmmm... gott!

Åh, så gott! Vill ha mer!

Kom precis på mig själv med att irritera mig på att solen lös så att jag inte såg vad jag skrev! Hallå!!! Solen lyser! Underbart! Kära snö, försvinn nu så att jag kan gå min dagliga promenad, just nu är det totalt omöjligt då grannen skottat upp all snö i en stooooor hög mitt på vägen, kanonbra, verkligen. Hmm.. så fick jag sagt det med.



Det smälter!

Det droppar konstant från taken och jag hoppas så att våren är på ingång. Eller vad som helst, nu vill jag ha bort det här och nu verkar det försvinna..
Hade en trevlig trip till Trelleborg, det blev middag och lite vin, lite sömn och så hem igen ungefär, men vi hann umgås en hel del och det var precis det jag önskade
PÅ vägen hem körde jag och Benji inom Nova i Lund som jag hört så mycket bra om, men jag tyckte i princip det var som alla andra köpcenter, dock lättnavigerat eftersom det går runt, det gillas! Och så fick vi med oss lite nytt te hem, det gillas det med!

Inatt har Benji sovit så bra, han somnade sent igår, strax innan 8, fick välling strax innan 10 och sov sedan till 6. Underbart! Jag känner hur energin så sakteligen är på väg, hoppas bara att man kan "lagra" lite till kommande svåra nätter.. Nu sover han en stund i vagnen och jag ska titta på film.


benjamin och Kims lille kusin fann varandra direkt..



Ensam bland vänner


Eller kanske den fula ankungen? Lite udda är den allt iaf, den stackars lilla tulpanen som inte riktigt passar in..

Idag sov Benjamin till 06.00!! Dock med två uppvak under natten.. It is getting better!!!
Det är svårt att minnas hur fruktansvärt jobbigt det var bara för två månader sedan när han vaknade en gång i timmen och bara skrek.. Min stackars älskade prins. Äntligen har du fått lite mer ro.

Ringde och kollade mitt saldo imorse och möts av orden: Ditt saldo är 19 423 !!!! What??!!
Inte helt fel, tyvärr är det typ 10 000 som ska bort eftersom det verkar som om Laholms kommun betalat ut mer än min lön till mig. Hur svårt kan det egentligen vara?? På min lönespec ser det ut som om jag fått 4 olika löner... weird..
Plus att försäkringskassan ska ha tillbaka pengar för dagar som jag jobbat.. suck! Och desstutom hittar jag inte fakturan från CSN. Vet i sjuttsiken vart den har tagit vägen, måste leta leta leta så att jag kan betala den NU och inte glömmer den..

Nu ska jag fortsätta packa/leta efter csnfakturan..

Hoppas du får en underbar helg!



Heeeelg!

Torsdag och helg. Underbart! Är ledig imorgon och då blir det en härlig trip till Trelleborg och Linn som fyllde år i måndags. Jag och Benji åker ner och stannar över natten, myser och har det trevligt. Älskling är i Göteborg och jobbar så vi passar på att hitta på något annat..

Idag var det alltså sista jobbedagen denna veckan, har jobbat mer än på länge så jag belönande mig själv med lite vin.. Orkade inte laga mat så det fick bli lite rester idag, inte fy skam det heller.

Inatt har liten sovit bättre än på länge, önskar så att det är på väg att vända nu, han somnade vid halv 8, vaknade och fick välling halv 1 och sov sedan till 20 över 5. Helt fantastiskt. Ge oss fler nätter av detta slag!


älsklingarna sover... jag var bara lite bitter som behövde åka och jobba då.

måste bara lägga upp denna snöbild, idag är den vardagsmat men snart, snart (hoppas jag iaf) har man glömt hur mycket snö vi egentligen hade..

nu blir det kvällen. Nass nass!



En helt ovanligt vanlig onsdag

Har haft en ganska bra dag på jobbet, fick mig en pulkatur i eftermiddags och fick njuta av solljuset! Helt underbart, tänk va mycket energi lite solljus kan ge. Känner mig piggare än på mycket länge och det trots jobbiga nätter och mycket jobb. Dock får jag sova ganska mycket nu eftersom älskling tar mycket på nätterna nu när han är hemma..
Vi njöt av varm choklad och pizzabullar i snön och för en gångs skull tyckte jag att det var riktigt mysigt med snö. Imorgon är sista arbetspasset på denna vecka vilket känns skönt, jag vill umgås med min underbara son mer än jag hunnit med denna vecka. Skrutten har verkligen ett superhumör nu och busar som aldrig förr, det är verkligen full fart hela tiden, det gäller att njuta nu, för snart tar han sig fram av egen maskin och jag tror att han kommer hålla sin mamma sysselsatt!

Ikväll har jag dessutom varit en snabb sväng i stallet, red och longerade vanzetto som gick så fint för mig, känndes riktigt kul.
Nu blir det sova för hela slanten.. Sov så gott kära du och dröm söta drömmar!



hejdå!

benjamins nya grej är att säga hejdå.. eller hädä som han säger, han vinkar glatt och säger hähä när man vinkar och säger hejdå till honom. Idag sa han det dessutom till kassörskan på maxi när vi hade handlat färdigt, inte alls gulligt, nä, bara helt bedårande. Jag smälter hela tiden..

Jobbet idag har varit riktigt roligt, har bakat pizzabullar och kollat på hockey. Imorgon blir det troligtvis bowling, nice.. Hoppas på lika trevliga dagar resten av veckan så att det inte känns så långtråkigt med så långa dagar..
Imorgon har vi voltigeuppvisning på hemmaplan, det är nämligen gymkhanatävling och vi ska ha uppvisning i pausen, alltid lika roligt!
Nu ska jag gå å lägga mig så att jag orkar med morgondagen, börjar ju redan 8.. suck!



sportlov

God förmiddag! Snön har ännu inte gett upp och det snöar tokigt mycket och jag undrar faktiskt lite när det tänkt sluta med detta. Börjar bli ruggigt trött på det faktiskt...

Idag är det jobb som gäller, i princip hela veckan, är ledig på fredag dock.. Och det är lååånga dagar nu när det är sportlov. Men det ger ju samtidigt lite fler timmar, vilket inte är fel.
Bäst att ge sig av, man vet ju inte hur lång tid det tar att köra i detta snökaos!


Liten buspojke på kalas i lördags..



Matkoma

Var lite besviken på gårdagens chevreost så idag fick det bli en favorit i repris. Mera chevre, valnötter, serrano och rouccola, mums mums! Kan äta chevreost var dag i princip.. Det var ett rent helvete att vara gravid och inte få äta denna underbara ost, men samtidigt, hade kunnat vara utan all chevre i världen för min goding.

Idag har vi varit på kalas, Alexandra och Nikki fyller år. De hade hyrt gymnastiksalen i Östra Karup och hallen var fylld av glada och busiga barn, Benjamin var nöjd med att sitta och kolla in alla coola killar och tjejer.

Nu ska jag placera mig i soffan, med ett glas rött och min underbara make!



Ensam

Jag har precis lagt Benjamin, som somnade så gott efter massa välling, saga och godnattsång, Andreas har åkt ut till Fredrik för att basta, dricka öl och kolla hockey. Jag har laddat upp med vin, chevreost, serranoskinka och sallad, ska snart fixa till det och sedan bara njuta. Jag har aldrig gillat att vara ensam hemma innan, speciellt inte en fredag eller lördag, men just nu tycker jag bara att det är skönt. Konstigt hur man kan ändras..

Har haft en riktigt trevlig dag idag, har varit på mellbystrandsgårdens öppna förskola, Benjamin satt som ett ljus och hade fullt upp med att kolla in alla de stora barnen som lekte som galningar. Sedan tillbringade vi ett par timmar hos Lina. Hon, jag och Caroline planerade lite inför kommande voltigesäsong, fikade och hade allmänt trevligt. På vägen hem blev det en sväng inom huset, det fixas och donas och blir riktigt bra, älskling och jesper är verkligen superduktiga.

Nu ska jag ta och fixa till min kvällsmat, honungsrosta lite valnötter, njuta av mitt vin och längta lite efter älskling..


Min älskade prins har lärt sig vinka, han blir såå glad när man vinkar till honom och vinkar glatt tillbaka!

vinkevink!



100215

Jag är redan sååå trött på att vara förkyld och det känns som om detta bara är början.. blööö!
Dessutom snöar det idag.. blöö igen.
Ush va jag känner mig negativ, får bli ändring på det, bums! Jag ska försöka ta en liten powernap nu och hoppas jag vaknar och känner mig på topp!

Benjamin sov gott i bilen härrom dagen..



Efter 2 veckor..

Renoveringen är i full gång, idag har vi spacklat sovrummet, kontoret, delar av hallen och vardagsrummet/köket. Vi hade inte mer gips att sätta upp så tyvärr hann vi inte riktigt färdigt med gipsandet och spacklandet. Har benjamins rum kvar plus hall och kök. Vill få börja måla snart så vi kan börja lägga golvet. Allt har verkligen gått kanon hittills och det händer mycket, älskling har semester nästa vecka med sen är det bara att låta hantverkarna ta över helt.
När tror du att vi är färdiga att flytta in???


Ingen vägg kvar..

Här kommer köket att bli sen

jag skruvar lite.. eller blir jag skruvad kanske??

Spacklat och fint i vardagsrummet

världens snyggaste toalett måntro?

Benji känner in sig i sitt nya hem. Eftersom det ekar tycker han att det är grymt kul att säga -eh!! eh!! med jämna mellanrum!

Får fortsätta dokumentera.
Nu ska jag gå å lägga mig, mår sådär faktiskt.. förkyld, ont i halsen och hosta.. blöö!



Inte redan!!

När man har barn i tonåren är det många som sätter lås på spritskåpet, men inte ska man väl behöva göra det redan???



Trööött!

jag fryser och är trött! Ville bara skriva ett litet meddelande till dig och säga hej. Har varit dålig på det. Dagarna har flutit så fort förbi. Hoppas du mår bra och är VARM. Jag har försökt få upp värmen med te men det gick sådär. Nu börstar jag tänderna och går å lägger mig istället. Jobb imorgon, hela dagen..

Åh.. min älskade plutt. Mamma älskar dig villkorslöst... och gränslöst!
Har varit och tagit bilder i huset nästan varje dag. Det händer massor. Ska visa dig när jag hinner!
Godnatt



Nu får det vara slut!

Jag är trött på kyla, is och snö! Bort, bort bort och ge mig lite vårkänslor!
Vet inte riktigt vart denna dagen har tagit vägen.. Klockan är redan två och jag har inte fått gjort något vettigt alls.. Benjamin sover just nu sin andra nap för dagen efter att ha ätit sin välling, som just nu är det mest populära här. När han vaknar hade jag tänkt att vi ska åka till huset, kanske försöka veckohandla och kanske titta inom min farmor en sväng. Försöker just nu få ihop en matsedel för veckan men det går sådär...
Får hoppa i duschen istället. Jämfota!



Sköna söndag!

Roliga och intensiva dagar har passerat och idag njuter vi av lugnet. Jag och Benji iaf, älskling är och jobbar i huset (Han är såååå duktig min älskade man) Benjamin sover nu gott i vagnen en stund och jag har det alldeles tyst här i huset.. Ganska skönt faktiskt. När plutten vaknar får det bli lunch och sedan en tur till huset. Ikväll är det voltigeträning på schemat, kür till den nya musiken. weiii! Ska bli spännande värre.



Vacker!

Våga vara ditt vackraste jag! En uppmaning från Claudia Galli idag på Efter tio. Jag har länge kännt mig trist och tråkig och orkar aldrig göra mig iordning, håret är katastrofalt, jag är missnöjd med alla mina kläder och ja.. känner mig inte direkt på topp! Men det är ju bara jag som kan göra något åt det så idag fick det bli en lite fin frisyr. Nu ska jag åka till jobbet och känna mig lite fredagsfin!
 

Lyssnar förresten till världens bästa Michael Buble, i Love!


Åh... helskotta, nu är jag ju sen till jobbet!!!



Dagen i bilder


Jag i entren till nya huset

Väggen är riven!!

en fikamamma!!

en glad benji

vi hälsade på Josse och lille Bosse

hej bosse, säger Benji

sötnosarna!

Sen hälsade vi på hos världens bästa morbror!

Anna spökade ut plutten i päls..

mys med morbror!!!

Låter bilderna tala. En härlig dag helt enkelt.



Öppna förskolan

Kommer några bilder från öppna förskolan igår




2/2 2010

Känner mig ganska utvilad efter en ganska bra natt. Lilleman somnade någon gång mellan 7 och halv 8, sov sedan till halv 12 utan ett enda uppvak!!! fick välling, sov till halv 3, fick välling igen åt dock inte så mycket och sov sedan till 5. Då var det morgon och inte lönt att ens försöka få honom att somna om. En riktigt bra natt måste jag säga. Dessutom har älskling semester nu så han tog honom både vid halv 12 och vid 5, så jag fick sova till halv 8. Tack älskling, du är bäst!

Nu sover liten förmiddagsnap och jag ska försöka snygga till både mig och mitt hem, får se hur det går, ska till öppna förskolan och sen är det jobb i eftermiddag.



voltigebloggen

har "tagit över" tjejernas voltigblogg och ska försöka hålla liv i den och uppdatera den med intressant information
Följ oss här
Laholms voltigeblogg

Den är dock fortfarande under konstruktion och lär väl så vara ett bra tag till, hoppas på att få den riktigt snygg såsmåningom, med hjälp av världens bästa syster..



Nu börjar vi!!

I middags skrevs papprena på banken och sedan var huset vårt! Vi lät det inte vänta utan åkte upp och började slita ut golv, väggar och annat direkt!

Hela familjen byggare bob
 
jag river upp golv, fick låna benjis hörselskydd, nice!

Benji vill så gärna hjälpa pappa!

Älsklingen ger sig på väggen som ska ner!

Jag trivs redan här säger bus-Benji!

Det är mycket som ska fixas och göras, kök, toalett, golv, lister, väggar... ja listan kan göras lång, men jag tror det kommer bli kanon när det väl är klart.
Nu ska jag nog faktiskt försöka gå å lägga mig, jobb imorgon. Ska dessutom försöka hinna till öppna förskolan en stund på förmiddagen.
Sov så gott!