Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

I löve Bruno!

Jag är helt löjligt förälskad i denna låt!!! Åh, såååå underbar!
 
 


Fisk och party

Alltså, matte. Det är svårt. På roligt alltså. Tiden räcker inte till och huvudet pallar inte mer. Ahhh! Behöver genomgångar! Men jag SKA klara det!
Plugg idag med paus gör gymmet MIT på dagen. Imorgon ska en inlämningsuppgift vara klar. Och jag klarar typ hälften av frågorna, suck!

Mannen i huset kom hem med stora fiskar efter sin dag på havet. Barnen tyckte det var läskigt och spännande med de stora bestarna! Jag med kan jag erkänna, fast mest läskigt!
Kvällen har spenderats på "living and room" party i skogaby. Mycket fina grejer. Funderar på att ha ett eget sånt party till våren.. Behöver dela upp handlandet lite.
Nu kallar sängen och jag springer glatt till den, imorgon väntar mer plugg och pulkaåkning i källshult!!



Rekord och premiär!

Li är inget stort fan av mat. Hon gillar välling. En bra dag lite pasta, kanske lite lite frukt, i bästa fall en halv köttbulle. På dagis får de i henne fil med kanel, någon enstaka gång en liten bit potatis och några ärtor!
Inget vi oroar oss över men visst ligger det där å gnager, å visst kan det stressa mig vid måltiderna. Sen hon var sjuk härrom veckan har aptiten.varit som bortblåst. Dessutom har hon minskat magsäcken och äter bara lite åt gången. Till råga på allt hade hon vägde hon 10,8 på sin tvåårskontroll, på 18 månaderskontrollen vägde hon 11.1.
Så, vi började ge henne grädde i vällingen, för att få i henne mer näring.
Och visst har det givit resultat. Ingen vägning gjord men kinderna är bulligare än förra veckan. :)

Igår premiäråt hon fisk på dagis. Jag har aldrig någonsin fått i henne fisk hur jag än försökt och igår satte hon i sig en stor bit på dagis. På kvällen handlade vi på maxi och damen ville likt sin storebror ha en korv, vilket hon brukar få, där hon tar en tugga på korven som hon sedan spottar ut för att äta 1/5 av brödet. En bra dag alltså, en hungrig dag. Igår åt hon HELA korven! OCH brödet.
Och idag åt hon en stor bit kyckling på dagis. Också det för första gången. Håller vi tummarna för att det släpper nu?!!



Sunday

Detta inlägg skulle postats igår men återigen fungerar blogg.se's app sådär!

Söndag, trött, Bamsegympa och huvudvärk! Härliga kombinationer! Barnen har gynnat som vanligt, Li håller på att somna middag, Benjamin önskade att få vila en stund och jag likaså...

Gårdagens konsert gick ganska bra, jobbigt med förkylningen tycker jag. Min tinnitus som kom smygande i höstas har blivit sjukt mycket värre och jag har svårt att veta hinkar ska placera Mona toner i kroppen, inget fungerar riktigt som vanligt. Men publiken verkade nöjda och vi med dem! Nya tag mot vårens konserter, först på tur står Våxtorps kyrka den 7 april!

För att byta ämne lite, så gillar jag undersökningar. Jag deltar gärna i små som stora, allt för att föra saker och ting framåt, men även bara för att det är intressant fakta. Aftonbladet kör små miniundersökningar så gott som dagligen på sin hemsida, skoj tycker jag och svarar gärna. Fast många gånger saknar frågorna svarsalternativ som passar mig. Som idag tex. Hu ofta äter du hamburgare? Jag äter i princip aldrig hamburgare, 5 gånger om året. Max!! Men nej antingen äter man det flera gånger i månaden eller är man vegetarian... Ja, ja, nån ska ju alltid hamna utanför..



Konsertdag

Läkaren gav mig penicillin för bihålorna plus rinexin så nu ska det väl bli ordning på mig. Dock mår jag illa av tabletterna verkar det som så det blir väl en tio dagars bantningskur.. Fick inte i mig nåt vettigt i matmängd igår, får bli små små mål...
Dessutom fick jag kollat upp en knöl som jag hittade i bröstet härrom veckan. En godartad cysta trodde doktorn men skulle ändå skicka mig vidare för att kolla den ordentligt. Fanns ingen anledning till oro sa hon. Så får tro på det helt enkelt..

Idag har vi konsert i Båstad kyrka, ska bli mysigt tycker jag. Ska framföra en sololåt som jag verkligen älskar :)
Igår hade vi möte med en sångerska från Göteborg som vill göra ett samarbete med oss, får se hur det blir med det. Nu är det göraiordningfrukostdax!!!



Jag föll..

..också för trenden med änglavingar på ryggen! Så igår inhandlades en liten tröja på Gina. Fint!

Har avnjutit mysig alla hjärtans frukost och ska snart bege mig till läkaren. Yrslen är kvar, öronen susar och huvudet (läs bihålorna) smärtar! Är två veckor sedan jag blev dålig imorgon och nu är jag LESS!!!



Typ kalas

Fyra goda ungar med födelsedag inom en vecka firades idag med glass och paket. Bara pågarna i gänget fyller år på andra årstider.. Hade bakat supergoda lchf-semlor! Oboj, va goda de var!!!

Kvällen har spenderats i wrångarp där vi smakat av delar av årets sparrismeny och bokat in oss på jobb i maj. Blir nog trevligt i år med :)

I övrigt mår jag inte hundra. Imorgon får det bli en sväng till läkaren. Vet inte im viruset angripit balansnerven på ett tokigt sätt, yr har jag varit hela dagen och som värst är det när jag sitter stilla... Konstigt. Nu är det sängen som gäller! Natt natt!!



Äntligen!!

Igår körde jag mitt första träningspass sen det här förbenade viruset tog över min kropp! Ett mycket lugnt pass, 15 minuters gång på löpbandet, lättare vikter och något färre repetitioner. Trots detta känns det rejält i baken och låren idag. Ska ut en sväng om en stund med och köra ett mag och axelpass tror jag. Funderar på dans ikväll men kanske ska vara snäll och träna lågintensivt några dagar, halsen gjorde rejält ont inatt.

Ska till BVC i eftermiddag med Li. Med skräckblandad förtjusning. Hon gick ner en del i vikt nu när hon var dålig :( inget kul alls. Men annars är hon mammas duktiga tjej. Ingen blöja längre och helt torr två nätter i rad!



Knappt bättre...

Barnen är bättre, har till och med varit på dagis men jag.. Visserligen har körtlarna på halsen gått ner men nu gör det ont i halsen, vilket skit!!!

Igår fyllde finaste lilla hönan två år! Detta firades med sång, paket och bråk om att man inte kan gå till dagis i baddräkt, även om den är fin och Bamse är på. Hon fick tillslut ha finaste festklänningen som kompensation. Li fick själv välja kvällsmat och ville ha pommes så det blev en tur till donken där hon år en pommes och två tuggor hamburgerbröd.. Suck!

Idag ska hon firas hos farmor och farfar, tillsammans med Lisa som fyllt år och farfar som fyller år! Många födelsedagar i släkten denna månad. Imorgon firar vi hemma med min sida av släkten.
Nu ska vi dock duscha, klä oss och ta oss till kyrkis!



Det är synd om mig!!

Ja, det är det. Jag är sjuk. Och det är inte för att jag mår dåligt det är synd om mig. Utan för att jag är rastlös, trött och inte kan träna. Att träna är verkligen beroendefamkallande och när man inte kan göra det man är beroende av mår man ju skit!!! Grr! Stackars mig. Eller hur?!

Barnen är också kassa, besökte doktorn idag och allt var "bra" med oss. Dvs bara en virusinfektion. Alltså vila, vänta ut å äta värktabletter. Inte min melodi precis. Li har nu sovit middag i fem timmar, helt otroligt men det är nog precis det hon behöver... Benjamin leker med sina bilar. Båda är feberfria idag men har hemsk hosta och ont i öronen... Fick meducin av doktorn för detta dock. Däremot hade de inte örondropparna han gav oss trots koll på båda de söndagsöppna apoteken. Försökte dessutom muta de matvägrande barnen med donken. Och de tog glada emot sin leksak och pillade i maten... Suck!

Tror jag ska lägga min lilla energi på att slänga ihop en fruktsallad nu, borde vara fint med extra vitaminer..



Taaaack!

Annie, nu när jag vet att du vet att jag skriver här igen så vill jag bara rikta ett grymt stort tack och en ändlös jublande applåd till dig för denna mysiga oCh fullkomligt glädjande kväll i skobygden!
Helt ljuvligt!

Jag blev upphämtad av hemliga chauffören Anja och vi började öppna kuverten allt eftersom vi körde, i kuverten fanns ledtrådar som tog oss mot Halmstad, simlångsdalen, mahult och slutligen flahult! Två fantastiskt fina små hus, härliga vänner, gott vin och livliga skratt! Välbehövligt för ett gäng mammor!

Nu är man hemkommen, med extra energi, till två stackars barn som fortfarande är sjuka. Li somnade nyss sittande jämte mig i soffan och jag vågar inte resa mig ifall hon vaknar. Fast om jag inte gör det kissar jag snart på mig... Får nog ta chansen... Att gå upp alltså!