Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Och så kom det en mage!

Helt plötsligt, från i princip ingenstans kom det en mage! Förra veckan platsade den lilla och behändiga magen finfint i både ridbyxor och jeans, visst den platsar fortfarande men det är sååå obehagligt! Förra veckan gick den även superbra att dölja men nu gör den sig påmind även i tältkläder! Mysigt javisst, men den känns mest fläskig. Snart blir den dock mindre fläskig men större i omfång. Det är grejer det!


Brrumma!

Idag har jag gått intro på ett ställe där jag ska vara och vikariera lite i höst, eller lite och lite, enligt alla lärare jag träffar verkar det bli en del. De har tydligen alltid någon i personalstyrkan som är sjuk. Inte mig emot. Jag gillar jobbet sjukt mycket redan! Det är iaf på en skola för autister eller elever med autistiska drag. Så oerhört intressant tycker jag.

I övrigt inte så mycket nytt. Har haft en lugn och trevlig helg. MIddag i goda vänners lag i lördags och myskväll med tacos i fredags. Har dock en son som blivit helt GALEN i dammsugaren. I lördags morse vaknade han innan fem, flög upp ur sängen, ut i hallen där slangen låg (vi har centraldammsugare) och säger brumma, brumma! Tur att pappa dammsugar ofta så Benji kan sitta på hans axlar och säga brumma!

WTF!!!

Man får tydligen inte äta esberitox när man är gravid!!! Hur ska jag nu överleva? Andreas och Benjamin är superförkylda och jag kan INTE bli dålig nu. Inte denna vecka. När som helst men INTE nu!
Hjälp!!


Finns det ingen hjälp när man är gravid? Är det bara att välkomna alla sjukdomar??Inskolning

Benjamin är superduktig på inskolningen, igår lämnade Andreas honom en timme och jag lämnade honom för en stund sedan och ska hämta honom senast 11. Det verkar gå precis hur bra som helst. MIn lilla plutt, när blev du så stor?

Har inga storartade planer idag, kan vara ganska skönt. Vädret är ju super så vi får nog försöka vara ute en del och samla energi!


Ha en skön fredag!


Torsdag

Det blev inget badande igår, när vi kom till simhallen hade de stängt :( Benjamin fick ut i skogen och plocka svamp (läs blåbär) med sin far och faster istället. Ibland är det skönt att han fortfarande är så liten att han inte förstår vilka planer vi hade och därmed slipper bli besviken.

Benjamin håller förresten på att inskolas på dagis just nu. Är verkligen supernöjd med val av förskola. Personalen är jättebra, det är en liten barngrupp, ca 12 barn (fast det har aldrig varit mer än 10 dessa dagar) Jag tror att han kommer stormtrivas där. Han har inskolning nästa vecka med sen är det på riktigt!!


Hejdå mamma, nu går vi till dagis!!


Höst

Oj, vilka höstvindar det viner idag. Jag och Spike var ute på en kort promenad i morse och jag trodde nästan han skulle flyga iväg. Vart tog egentligen den långa härliga sommaren, som jag nyss hade framför mig, vägen?
Fast jag längtar lite till höstrusket, till mustiga grytor, levande ljus, en riktigt romantisk film, ett riktigt gott glas rött.. nä.. vänta nu, det får vi lov att låta bli. Men värmande chaite är inte illa det heller. Eller varm blåbärssoppa med glass (fast jag äter det med grädde för då blir det mindre socker) Idag lutar det åt ett besök på simhallen. Min lilla guldfisk älskar ju att bada och vi har inte varit där sen i maj.

Nu ska jag dock passa på och lägga mig jämte min sovande skatt och snusa honom i nacken. Åh, underbaraste du!
Låga blodsocker om nätterna stör nattsömnen och jag blir om möjligt ÄNNU tröttare än vad jag redan är. Så jag skäms inte eller får inte dåligt samvete för att jag tar en powernap mitt på dagen om tillfälle ges!


Liten badpojke på stranden för några veckor sedan.Nu kör vi!

Nä, nu tar vi ett ryck och bloggar igen. Ordentligt. Det händer ju massa spännande i livet just nu och jag älskade att blogga och kommer att älska det igen. Nu väntar vi på Benjamins lillasyskon som kommer till oss i februari.  Gick in i vecka 16 idag så snart väntas ultraljud och vi håller tummarna för att är som det ska. Så länge njute jag av en liten begynnande men snabbt växande mage och framförallt av underbara, underbara Benjamin som alltså ska bli storebror. Jag kan inte fatta det! Det händer även lite annat i livet, men det får vi ta en annan dag. Först får ni väl smälta nyheten. Som sagt, det händer mycket nu. Och jag ska försöka dela med mig av så mycket som möjligt...Lillpyret i v 11+1Slut?

Jag har inte bloggat på länge, länge, länge. Och jag har tappat lusten. Känner att jag inte har något att skriva om. Ingen som bryr sig om att kommentera. Fast egentligen startade jag ju inte denna blogg för att folk skulle kommentera. Det är framförallt en dagbok. En öppen dagbok. Och jag gillar att titta tillbaka och se vad jag gjorde för ett år sedan, jag kan minnas det jag inte skrev, det jag kände..

Kanske hittar jag tillbaka till blogglusten, kanske gör jag det inte. Jag älskade ju att blogga!

Hur det blir kan bara tiden utvisa. Nu ska jag lägga mig i sängen, pussa på min helt underbara, fantasiska son och sedan sova sött..


Sverige - England 0 - 1

England gick precis i ledning före Sverige. De har något som Sverige saknar. Hon heter Malin. Och hon är min syster. Och hon for till England idag. Jag önskar henne "the time of her life" eller liknande. Men jag kommer samtidigt sakna henne. Hon är ju världens bästa syster. Jag vet en till som kommer sakna henne, tur för oss alla att han inte kan sätta ord på det än.Ha det bäst älskade syster!Gisele Bündchen
Hon måste vara världens vackraste kvinna och nu har hon dessutom kommit med kaxiga uttalanden om barnafödande och amning.

Seriöst alltså - i love her!