Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Arrival from Sweden i Maynmar!

Hur ska man egentligen kunna återberätta denna resa?? det finns så mycket att säga, så många bilder att visa, så mycket, så mycket!

Men klart att jag ska göra ett försök.
Vi lämnade Laholm i torsdags (28/11), blev hämtad av Mike Watson som också bor i Laholm. Mike är en av Abbas originalmusiker, han har spelat bas på flera av deras skivor samt konserter. På Landvetter träffade vi Vicky som startat gruppen och som gör AnniFrid på scen, Madeleine som körar och Jonny som är manager. Vi flög sedan till Amsterdam, där vi träffade Hampus (gitarrist) och Mautitz (trumslagare) och strax innan boarding kom också Lalle (keyboard)

Från Amsterdam flög vi till Bangkok, där vi hade några timmar för god mat och lite shopping.

 
Ljuvligt gott Thai-icetea!
 
Sedan satte vi oss på planet mot Myanmar (Burma) och staden Yangon. En timmes flight med supergod mat och superservice! På flygplatsen i Yangon möttes vi av pressen samt säkerhetsvakter i mängd!
 
Därefter kördes vi till hotellet, där en kort stunds vila och kvällsmat väntade. Efter det åkte vi till peoples park för att kolla in scenen
 
Vackra omgivningar kring hotellet
Scenen
Schwedagon pagoda skymtade bakom scenen
 
Efter detta var det tillbaka till hotellet och sedan tack och godnatt. Morgonen efter åt vi först frukost innan vakterna (Specialtränade amreikanske livvakter från Phoenix) kom och escorterade oss till en tv-studio där vi gjorde en intervju
 
 
Efter detta åkte vi till scenen för att soundchecka, vakterna var med hela tiden och om vi behövde gå på toaletten följde de med, säkrade toaletten och stod sedan utanför, helt galet! Mitt under soundcheck drog värsta monsunen in och dränkte alla instrument.
Mike, Lalle och jag i bilen
scenbygge och räddning av elektronik
i väntan på ljud...
en av livvakterna
Greenroom blev dränkt
scenen förvandlades till en genomdränkt plats med presenningar över varje elektroniska pryl 
Lagom sladdhärva
 
När vi väl fått ordning på ljudet efter alla störtskurar och språkproblem begav vi oss till hotellet, ca 4 timmar senare än schemat. Dags för scensmink, hår och snabb energipåfyllning.
 
Detta fr räcka för nu, resterande bilder och information kommer i ett senare inlägg!
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback