Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Swapshop och USAs Venedig

Nu är det snart dags för hemfärd, imorgon eftermiddag lyfter vi och landar sedan i Köpenhamn på fredag morgon. 
Vi har nu försökt krama ur det sista ur denna resa, med blandade resultat ;)

I måndags besökte vi swapshop i fort lauderdale. En jättestor marknad med kläder, skor, leksaker, elektronik, frukt m.m. Där fanns också en spelhall, till Benjamins stora glädje och ett tivoli, även en utomhusbio. Ganska tacky ställe men kul att ha sett. På eftermiddagen skulle Andreas ut på en fisketur med båt så jag, Malin och barnen hände i fort lauderdale. Vi kollade in kanalerna och de fina husen och båtarna. Hände på stranden och kollade kitesurfarna, käkade glass, hälsade på polishästar och hade en allmänt mysig eftermiddag. 


Älskar frukt och grönt-marknader!! 

Li är nöjd eftersom hon är tillräckligt lång! Ridande poliser på små (!!!) hästar. Här fanns också cyklande poliser och poliser på Segway... Här hade jag kunnat tänka mig ett hus. Komplett med pool och båt 


Igår ställde vi klockan och körde tidigt mot florida keys. Planen var Key largo och islamamorada. Jag hade önskat att åka hela vägen ut till Key west men det ville ingen annan så der fick bli en kompromiss. Dumt val. Där var det svårt (läs i princip omöjligt) att hitta en strand som inte var privat. 
Slutligen hittade vi en! Med lekplats, basketplan och grillande pensionärer. 
Sen körde vi mot Miami south beach, badade i de härliga vågorna och åt på sämsta restaurangen ever! Usel service, sjuka priser och inte speciellt god mat. 
Ja ja, vi fick uppleva lite av Miami iaf ;)
Vackra vyer i florida keys 
helvild tös! 

Blääää för restaurangen 
En god och rykande drink! 

Idag, sista dagen, blir det shopping på sawgrass mills!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback