Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

PREMIÄR

I söndags var det dubbel premiär. 
Först premiär för Li som fick gå på sin första voltigeträning, kan säga att det var en mycket glad liten treåring som lyckligt ringde å berättade för sin pappa att hon varit så duktig på träningen och fått träna på både Robban och Anton!!

Efter det hade Benjamin sin första fotbollsträning. Och denna, snart femåring!!!!!, var minst lika lycklig! Trots att, som han var noga med att poängtera, inte gjorde några mål! 

Dessutom har solen skint och värmt oss rejält denna helg. Fint väder ger glada barn och en trött men lycklig mamma! 

En plats i solen

Vi har snart bott på Årstidsvägen i fyra år. I fyra år har jag saknat en plats i solen. Vi har ett gigantiskt uterum. En altan under tak... I ostläge. Ja, alltså inte en ost å vinaltan, eller jo, det är det. Men den har utsikt mot öster. Dvs skugga stor del av dagen. I ahla hade vi ett ljuvligt soldäck, med sol från morgon till kväll. Och i år, efter snart 4 år här, kom vi på det! Växthuset som stod i trädgårdens nordöstra hörn dog med höstens stormar. Och i år byggde bästa mannen en trätrall där. Perfekt! 
Idag, den 25 april. Notera APRIL. Klockan 18.54 sitter jag ute i tunn tröja och njuter av kvällssolen! Åh, i love it!! Lite blommor och utsmyckning kvar!! Men åh, vilken fantastisk plats! 


Bye bye Helsinki

7 veckor har nog aldrig gått så fort! 17 shower sitter nu i ryggmärgen. Ett miljöombyte. 12 flygresor.
Det har kostat massor av energi. Och givit minst lika mycket. Jag är så glad och tacksam för att jag fått denna chans. Så tacksam för min fina mamma, samt svärfar och svärmor som ställt upp och hämtat på dagis, lagat mat, gosats och nattat våra ljuveler! 


Tidig morgon!

Sitter på tåget, sista turen till Finland nu! Tiden har verkligen flugit förbi och jag kan verkligen inte förstå att vi gjort 14 kvällar i Finland alla redan. Det har varit en härlig tid som gett så mycket mer än bara resvana! Vilken livskick det har gett, trots alla tidiga mornar, sena kvällar och ömmande fötter. 
Men som sagt, efter kommande tre kvällar är det slut. Nu siktar vi vidare mot nya äventyr och mål. Igår var jag i Halmstad och kollade på in-ear snäckor, finns en viss chans att jag har stor nytta av det under året!! Så håll tummarna för mig!