Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Vilken kväll...



Igår var vi i Halmstad på Fox and Anchor (Mårtenssons) på deras kareokekväll, vilket denna dag känns som ett litet misstag..
Ush, alldeles för mycket folk, alldeles för mycket oerhört onyktert folk, alldeles för mycket folk med tråkig attityd.
Ibland känner man sig bara gammal och träig.
Men i övrigt hade vi trevligt. Om man bortser från när vi kom dit.

Om tre timmar börjar jag jobba, och just nu är jag bara seg och inte det minsta sugen på det.
Huvudvärken är bättre min inte borta. Men det brukar vara ganska lugnt att jobba första dygnet på läger. Det brukar vara packa upp, bädda säng, äta kvällsmat, titta på tv. sova.. ganska soft
Imorgon bär det av till halmstad och spela laserdome. Roligt roligt.
Vad som händer på kvällen vet jag inte. Var/är ju lite sugen på att gå ut men jag vet inte. Malou, Marias kompis som var med igår sjunger på Sand ( i båstad, pianobaren) så det hade ju klart varit kul att se henne där
Får se vad älskling känner för.

Nu ska jag hoppa i dushen och sedan packa väskan.
ha en härlig fredag!




Ibland kan jag inte hålla mig för skratt!



Godmorgon!

Huvudvärken är liite liite bättre, men tror faktiskt att jag stannar hemma och vilar mig idag med. Ska ju vara pigg och glad imorgon då jag ska jobba på läger, vilket tar mer på krafterna än man tror.
Så dagen idag blir det soffan, film och kanske en promenad med lillbossen om jag orkar.
Såg förresten sex and the city filmen igår, ja.. vad kan man säga, klart den var bra! Hade ju inte direkt förväntat mig något annat. Problemet idag är ju att jag måste köra å lämna den. Känns som ett projekt bara det..

Tillbaka till rubriken. Ibland är han för rolig min älskade man.
När jag kom upp imorse, och gick in på toaletten, möttes jag av att luckorna stod öppna och lådan utdragen. Ni bara måste förstå hur komiskt det är. Kan man vara så trött på morgonen att det är jobbigt och stänga badrumsskåpet efter att man stoppat in tandkrämen igen? Ja, det är ganska roligt. Jag fick mig ett gott morgonskratt iaf. Puss på dig honey!






Jag längtar...



Jag har börjat längta efter julen. Snart snart snart, får man ju faktiskt börja pynta lite lite. Eller snart och snart. Men det är ju snart bara en månad kvar till första advent.
Jag längtar efter att ta fram alla grejer, att få pynta, göra julgrupper, äta pepparkaka, handla julklappar, lyssna på julskivorna, göra en julkrans att hänga på dörren, sjunga julsånger, dricka glögg och julmust, pynta granen.. men framförallt längtar jag efter långa sköna lata dagar med familjen.

Julen är ju helt underbar. Varje år samlas vi hos mamma, äter, sover, gnäller, dricker, öppnar paket och framförallt umgås!!
Åh.. jag tycker det är underbart. Jag älskar verkligen julen!
Och denna jul kommer ju vara lite speciell, vi firar vår första jul som man och hustru. Mysigt värre. Åh, jag längtar nästan så att det gör ont.







Stannar hemma


Min huvudvärk vill verkligen inte ge med sig så idag har jag bestämt mig för att stanna hemma. Bara ligga på soffan..
Kanske ska pallra sig iväg och hyra en film, har ju fortfarande inte sett Sex and the city filmen, och jag tror inte älskling är så intresserad av den så det är kanske bäst att passa på. Måste ändå iväg idag för att åka till apoteket, insulin och andra diabeteshjälpmedel börjar allvarligt ta slut.



Mys från igår..






Aj aj!



Jag har ont i huvudet!
Och det händer typ aldrig.. Men idag, då passar det på. Och för övrigt även igår. Konstigt det där, tror ju typ jag fått cancer eller nåt ju. Ush, hemska tanke!

Hoppas att det släpper tills imorgon, kan meddela att mår jag såhär kan man mog hellre anställa en sopkvast imorgon, den hade gjort mer nytta, OCH varit trevligare!
Och framförallt måste jag ju må bättre tills på torsdag, då blir det värsta tjejkvällen ju! Eller ja.. vi är ett glatt gäng med tjejer som ska in och kareoka oss i Halmstad. Ska bli sjukt kul..

Jag är lite sugen på att gå på bio imorgon.. Men som vanligt när jag är iosugen så är där inget som jag direkt vill se. Eller visserligen, skulle ju faktiskt vilja se "Vicky Christina Barcelona" men jag är tveksam till att jag får med min äkta hälft. Kan ju ge det som förslag iaf.

Idag har jag dessutom insett att vi fortfarande inte skickat ut några tackkort eller skickat in bröllopsannons till tidningen. Är det för sent att göra det nu? Problemet är att jag inte kan välja ut ETT kort? Jobbigt värre.. Måste ha hjälp.



Nu ska jag gå ner och lägga mig jämte älskling i soffan och bara myyysa!







Solen skiner och jobb hela dagen!



Idag vaknade jag och insåg att jaa... solen skiner och tänkte att idag ska jag ta en härlig morgonpromenad, det var nämligen ett tag sedan. Sen kollade jag klockan och insåg att.. nää det hinns inte med. Typiskt.

Börjar jobba alldeles strax, idag ska vi åka och bowla med ungarna på jobbet, skoj.

Jag är för tillfället lite avis på dem som befinner sig i varmare land (jag är sååå frusen hela tiden)
Annie och co är på väg till Bali efter ett par dagar i Singapore... hoppas ni har det helt underbart.
Allra käraste syster åkte igår till Jerez i Spanien och kommer inte hem förrän 15 december!!! Lyxunge...
Hoppas verkligen att hon har det underbart och får "the time of her life"

Nu ska jag gå ner och fixa till mig lite.






Måndag...



Ja, så var det måndag... igen...
Idag är jag ledig och lycklig, men trött på väder och vind.

Har heller ingen lust att sitta här för jag tänkte pyssla lite och göra fint här hemma...

favoriter idag:

Melissa Horn - Vår sista dans
Sonja Aldén - Du får inte

Underbart...




Hemma!!!



Så skönt att vara hemma igen. Mässor är alltid kul, men jag har tröttnat på det där med hotellfrukost och allt som hör mässor till. Fast snart är det ju Stockholm. Och det är nog årets roligaste mässa, plus att vi alltid gör en massa annat kul på kvällarna. I år ska vi bla på Wallmans med M och E. Sååå kul det ska bli!

Men nu är det som sagt skönt att vara hemma igen..
Klockan är inte speciellt mycket, men jag är helt slut och ska nu alldeles strax sova.
Imorgon ska vi till malmö och Örestads rs på tävling. Ska bli trevligt värre.

Nu blir det sängen. Ska bara fixa min pastasallad tills imorgon.

Hoppas ni har en härlig lördag!'




Jönköping!



Nu är vi i Jönköping och jobbar på Elmia. Trevligt värre, men ack så segt!
Igår letade vi upp en resturang som vi besökte sist vi var här på mässan. Taste of Beirut.. Mycket trevlig och intressant att äta libanesisk mat. Älskling tom drack libanesiskt öl och ja.. det smakade fint det med!
Det roliga med hela alltet är att vi inte hade en blekaste aning om hur vi skulle hitta dit, Vi ringde M som vi var där med sist som fick lotsa oss runt halva Jönköping.. Och ja.. vi hittade det!

I natt har vi sovit på ett F1 hotel (inget att rekommendera) Scandic var fullt redan i januari men inatt och imorgon natt sover vi där, tack och lov. Jag som alltid måste springa upp på nassen behövde ju klä på mig hur mycket som helst och tassa ut i korridoren inatt. Så ikväll blir det skönt att komma till ett "rikigt" hotell. Men så mycket mer blir det nog inte ikväll, äta mat, ta en låååång dushb och sedan ta det lugnt och glo på tv.

Nu får jag nog ta mig tillbaka upp till montern. kanske är det dessutom inte meningen att man ska blogga från Elmias datorer! Men jag tänkte på stackars Josse som inte visste hur hon skulle klara sig utan mina inlägg, så gumman här får du ett. Inte så värst intressant kanske, men iaf.
Kram på er alla!




Tävla!


Det här med bloggtävlingar är ju så oerhört populärt och jag har aldrig brytt mig om att vara med i någonting, men så tänkte jag idag när jag surfade förbi Helenas blogg , där hon länkat till en bloggtävling, att tja... varför inte?



Sofias Fashionroom har i samband med rosa bandet-kampanjen startat en tävling och lottar nu ut en rosa goodie-bag med lite smått och gott. För att vara med och tävla klicka här så kommer du direkt till tävlingen med mer information.
sofiasfashionroom.blogg.se


Passa på att tävla du med, eller önska åtminstånde mig lycka till!! ha ha





Honeymoon!!



Jag kom precis på att jag fortfarande inte delat med mig av  resterande bilder från vår bröllopsresa..
Så det är kanske dags nu.. Har ju lagt ut ett par, men just nu drömmer jag om sol och värme så här kommer några till..














Hur i helskotta kan man??



.. ärligt talat.
Igår på vägen hem från stugan var jag så in i helvetes hungrig, inte så konstigt kanske, hade ju bara ätit frukost och detta var på eftermiddagen. Jag har ett visst begär av mat och blir ganska grinig om jag inte får det. Så ja.. vi stannade till på statoil i ljungby för att köpa en macka eller något. Där hade de absolut intgenting som jag ansåg att man kunde äta, så ja.. mot ALLA mina principer blev det McDonalds.. Beställde någon hamburgare och morötter.
Ush å tvi å blä och fy i helvete! Det gick ju inte att äta. Man kan undra vad det är de har i sina hamburgare? För inte FAN får det kallas kött? det smakar ju skit! och konsistensen sen..nää blää...
I övrigt påstod hon jag beställde av att i denna variant skulle hamburgaren vara lite kryddigare. I helvete heller..
Jag var (och är fortfarande) sjukt upprörd. Ska man verkligen få lov att kalla detta mat?

Nog om de, idag är det måndag.
Ny vecka, nya tag. Börjar jobba halv 1 idag, tog en riktigt underbar sovmorgon till halv 9 idag. Tyckte personligen att jag var värd den. varför vet jag inte.. men iaf.
Nu ska jag gå ut med vovv...




Myshelg i stugan



Så var man åter till verkligheten... nästa gång blir det en längre vila i stugan.
Vi har bara haft det gott, myst, promenerat (tyvär så har inte vädret varit på vår sida, regn igår och värsta stormen idag) spelat spel och ätit hur mycket som helst.. så gott..
Men nu var man hemma igen och kanske har man nu lite mer energi för att klara kommande vecka, med mycket jobb.
Fast på tisdag är jag ledig och då, då blir det spa med mamma.

Här kommer lite lite kort från helgen.




sötaste bossen är precis som jag; en värmeälskande mysis...



Nu blir det film och mys i soffan...





Skogen!



Nu åker jag och älskling tillsammans med vovvis och mammas Freja till familjens stuga i småland. Ska bli skönt med ett avkopplande dygn. Det blir mycket skogspromenader, massa mat och mys i stugan med eld i öppen brasa!

Ha alla en underbar helg, så får jag lov att återkomma imorgon med bilder...


Älskling klipper gräset utanför stugan förra sommaren...




Mysig eftermiddag!



Tack Josse för den trevliga fikastunden.. var supermysigt och jag hoppas vi gör om det snart, snart, snart!

Innan jag åkte till stan och träffade Josse tog jag en sväng om hos mamma. De har nämligen åkt på en liten minisemester så jag tänkte kolla till hundarna... och syster, ha ha, visste ju inte att hon var hemma men så var fallet och det är ju alltid mysigt..
kelade med favorit-spike, och kollade in de gudomligt söta kattungarna.
Älskar kattungar...


         
Syster passade på att fota mig när jag inte märkte av det... därav minen.. ha ha



Underbart söta....



Spike vill oxå leka med kisebäbis







det närmar sig helg och jag längtar...



Helgen närmar sig ja... tack och lov. För jag vill bara vila och hämta andan ett tag.  Och det gör man sååå bra i stugan.
Har idag mest haft möte på jobbet. Skönt att sluta tidigt tycker jag. Dessutom var min kollega tillbaka från sin USA resa idag och det kändes bara så skönt att hon är tillbaka. Hon är bra och jag trivs mycket med att jobba med henne.
Ju mer jag tänker på arbete och arbetssituation så kommer jag på att oj va jag saknar mina kollegor i Förslöv.. Jobbet saknar jag inte så mycket, vissa ungdomar har klart satt sina spår och man tänker på dem en del, men det jag saknar mest är ju A och M.. De är ju så goa. Och såklart saknar man många av de andra med, men vissa har ju flyttat och jobbar inte kvar så det skulle lixom inte vara detsamma ändå.


Min gamla arbetsplats... som jag ibland saknar lite..

i eftermiddag/kväll ska jag in till Halmstad och träfffa J. Det var ett tag sedan så det ska bli jättetrevligt tycker jag.

Nä, nu får det bli en tur med vovvis.

sötast...





Mitt i veckan



Onsdag idag... är trött på denna vecka redan!
Längtar till helgen då vi ska upp till stugan i Småland och bara göra ingenting, ska bli såå skönt!

Nu sitter jag återigen på jobbet och väntar på att kidsen ska sluta skolan och komma hit, vilket sker om ca 10 minuter.
Sen blir det full fart hela eftermiddagen!
imorgon har vi handledning här på jobbet, tror nästan att det är det bästa som händer i jobbväg varje månad. Hon vi har handledningen med är så oerhört proffessionell och sååå duktig, det ger verkligen massor!
Nu får jag sällskap, hej hej!




Tisdag och inget jobb..



Idag är jag ledig och såå jag behövde det. Är nog inte riktigt kry. Trött och hängig och älskling är likadan..
Men nu börjar jag känna mig lite lat då jag faktiskt inte gjort något som helst vettigt på hela dagen.
Jag har dock varit och hälsat på farmor en runda, hon blev så glad så att hon grät.
Jag får bara så dåligt samvete att jag inte hälsar på henne oftare.. Får bli ändring på det nu. man behöver ju inte vara där så länge och det är ju faktiskt helt underbart att se att hon blir så glad och uppskattar det så mycket!



Nä nu ska jag ta mitt förnuft till fånga och även fånga denna dag och bege mig till stallet. Behöver träffa lite underbara djur och speciellt min älskade Bengan. Får kolla om mamma ska upp om vi ska jobba lite med Bellis med!




Trevliga pågar det där..





Lång dag



Dagen har varit som en typisk måndag, tröttsam, lång och segdragen..
Men teckenspråkskursen var bra intressant och herregud va man lär sig fort!

Nu sitter jag här, trött och frusen och inser att det borde vara förbjudet att jobba 10 timmar en måndag. Men nu är det över och den fruktansvärda huvudvärken gav med sig under promenaden vi tog när jag kommit hem.
Nu får det snart bli lite te för att bli lite varm..

Tävlingen igår var för övrigt trevlig, de är så duktiga alla töserna! Och speciellt sötaste lilla michelle som tävlade individuellt för första gången. Helt otroligt att hon bara hållt på med detta i ett år, jag tror att hon kan bli riktigt bra i framtiden om hon bara bestämmer sig för det. Stödet hemifrån har hon redan, vilket är såå viktigt!!
Amanda min älskade favorit är alltid bara bäst med! Åh, det är verkligen en tjej jag önskar all lycka och lite till.
Om två veckor är det dags för sydserie-final i Malmö på Örs. Då ska jag med och fixa Bengan. Dock har jag sagt till Fia att hon gärna får lina på tävlingen, men allt annat ställer jag upp med! Ska bli roligt..



Sofia med "nya" hästen


gamle goa Bengan fick följa med som vanligt..



En del av tjejerna som tävlade individuellt!


Nu är det dags för te och kvällsmys!







Trött måndagsmorgon!



Ush... Jag gillar inte tidiga mornar, inte under den mörka perioden av året, och SPECIELLT inte när man börjar jobba klockan 7! Det borde vara förbjudet! Dessutom kom jag till jobbet precis 7, inte en minut i och inte en minut över utan prick! Tror ni inte ungen som jag ska ha hand om redan är här utanför då? Jojomen! Jag blir galen.
Då får man ju sätta arbetstid från kvart i sju istället!

Inatt har jag lidit av ryggont och sovit dåligt, ryggen är fortfarande ond nu på morgonen..nu är det verkligen dags att vi köper ny säng. Så tråkiga pengar bara och jag tycker ju om min (vår) säng, den är ju helt underbar, men den börjar bli slut nu, suck..

Ush va jag känner mig negativ idag, förstår inte varför... Är såklart inte så sugen på att jobba ända till 17, men det blir säkert bra. Ska på teckenspråkskurs i eftermiddag och det ju alltid intressant.

Nu tror jag faktiskt att jag ska ta en paus och gå en promenad, så kanske jag vaknar till liv..




Och så var det söndag igen!



Hade en väldigt trevlig kväll i Båstad igår, god mat och underbara barn..
Senare skulle vi vidare till V som hade fest, men jag mådde inte speciellt bra i min mage vid det laget så jag körde faktiskt hem. Jättetråkigt var det att gå och lägga sig och tänka på att jag kunde haft det mycket trevligare där.
Men det kommer väl fler trevliga tillfällen får man hoppas.

Nu är det söndag igen som sagt och idag ska jag faktiskt köra iväg och träffa mina favorittjejer. det är voltigetävling i Våxtorp.
Dags att bege sig!




Heeelg!



det var längesedan det var så skönt med helg. Idag gör jag inte mycket mer än det jag verkligen måste.
Hade en mycket trevlig kväll igår, även lillebror tittade in när det vankades dessert. Alltid nice.

Idag fyller lilla skrutten Oliver 4 år,  Stort stort grattis till honom.

Ikväll ska vi dock till Båstad på middag och om vi inte blir allt för sena där blir det ett stop i Laholm på vägen hem, där det vankas överraskningsfest för en vän som fyller år. Typiskt att man inte kan vara på två platser samtidigt..




Tidsfördriv...



Sitter på jobbet, snart bara två timmar kvar. weiii!
Behöver lite tidsfördriv, har en ungdom kvar och han sitter och spelar nintendo och jag har gjort alla andra viktiga sysslor för dagen/veckan. Såå... vad hitta på?

Satt och ego-kollade lite gamla och nya bilder på mig på min facebook, ibland kan jag verkligen sakna mitt blonda hår?
Eller? Vad är egentligen bäst?

 eller

Det är frågan det

Sen hittade jag en bild som jag nästan glömt bort?
Hade en tidningsfotograf från tidningen Må Bra (tror jag att det var iaf) som kom och fotade mig i stallet efter att jag gjort en intervju med dem angående melatonin .


underbar bild tycker jag.

Härligt nu har jag fördrivit drygt tio minuter!



Ikväll tänkte jag bjuda på en fördring gjord på mousserande vin och blåbärspuré
Vet inte alls om det kan vara gott men jag hoppas på det. Dricker ju gärna Bellini men tänkte idag
att jag ville testa något nytt. Det är bara att hoppas på det bästa..



Nu får jag väl gå och titta till min lille vän här på jobbet! Hör hur Tv-spelet låter så jag vet att han är igång iaf..




Äntligen fredag!



Äntligen är helgen på intåg och jag har precis kommit till jobbet, känns sådär faktiskt.
Ska dessutom jobba till 19.00. Men det är ju bara att bita ihop och se glad ut!

Igår kväll var jag så trött att jag gick och lade mig strax efter nio, det är så hemskt att vara så trött, blev ju både illamående och fick huvudvärk. Skönt var det iaf att få somna i tid. Och har faktiskt sovit förhållandevis bra inatt så idag är jag nästan människa.
Var ju i stallet med mamma igår och fixade lite med Bellis. Söt krake det där. Longerades för första gången med sadel och han var sjukt duktig, reagerade inte på något. Snart är det dags för första uppsittningen, ska bli såå spännande!

Ikväll har vi bjudit hem A och hennes pojkvän (om man får kalla honom det, är ju väldigt nytt!)
Ska iaf bli så kul och få träffa honom, äta god mat, dricka massa vin och spela lite spel eller något..



Ha en trevlig fredag!




Skriv på!!!


För alla er som ännu inte gjort det, skriv på!
Ni gör det här

Nu är det nämligen dags att vi verkligen förändrar synen på våldtäkt!






It-geni!



Det är ju inte riktigt vad jag skulle vilja kalla mig själv.. jag är värdelös på allt vad it och andra tekniska grejer heter..
Men idag, ja alldeles nu precis har jag fått bredbandet att fungera på mitt jobb!

Jag är bara så bra!
Om ca en timme slutar jag och då planerar jag att ta en tur till stallet med mamma!
Trevligt ska det bli.
För övrigt har nu min trötthet gått över i en helvetisk huvudvärk!  Jag har ju ALDRIG ont i huvudet! Suck..

Nu måste jag nog jobba... lite i alla fall..




såå slut!



Jag är så in i helvetes jävla trött!
Denna vecka har jag haft problem med blodsockret varje natt, dvs jag har inte sovit ordentligt på flera nätter... dvs jag är så oerhört slut. Har precis kommit från jobbet där jag har haft möte ed en förälder, nu börjar jag inte förrän halv 2 så nu blir det garanterat en stund på soffan!



Jag älskar min nya mössa!!!




Aldrig mer



Med risk för att både låta och agera som en fjortonåring som vaknar upp efter sin första fylla så måste jag säga ALDRIG MER! Alltså aldrig mer Gekås, suck...
Allt började med kö in, KÖ IN!!!! när fan hände det senast? Visserligen är jag ju inte där speciellt ofta men iaf. Segt. Funderade på att vända redan där men gick in trots allt. Katastrofalt val. Så mycket folk, så mycket trängsel och så galna människor! Trots allt blev det shoppat en massa skit ändå. Och mycket pengar blev det! Fy f*n!

Men som sagt nu såhär i efterhand när man tittar på allt skit och allt annat kul man handlat så blir det kanske att man tar en tur upp nästa år igen!

 
Älskling med den överfulla vagnen och en sliten jag!




Shoppingdax!!!



Idag ska vi åka till Ullared och Gekås..
Är egentligen inget fan av detta varuhus men ändå är det lite kul. Eller det är kul innan och det är kul när man kommit hem med alla grejer. Att gå där inne med alla galningar och trängas är INTE kul.
Men idag ska vi dit, jag och älskling. Får se om vi lyckas göra några fynd!





Back to reality...



Ja.. så var helgen och årets Skånemässa avklarad!
Det har varit roligt, tråkigt, jobbigt och intressant. Jag har handlat som vanligt, dock kunde jag lägga band på mig så det blev bara lite småsaker, krämer och örhängen. Och så fixade jag nya fina naglar med. Alltid trevligt.

Idag började jag jobba klockan 7, inte min favorit precis, speciellt inte efter en sådan helg, imorgon är jag dock ledig, tack och lov för det, jag är ju helt slut.
Ikväll kom pappa, Nettan och Jonna på besök, blev lite kanelbullar och te, mysigt värre!

Nu ska jag ner och gosa med mina älsklingar, eller ja en av dem iaf, den lille gangstern har fått grisöra så han har nog att göra själv..




Mot Malmö!



Nu åker jag och älskling till Malmö och jobbar tills på söndag!

Besök mässan om ni inte har något för er i helgen... jättebra för shoppingsugna!






jag är sååå bra!



Idag har jag varit rökfri i 6 månader! Grattis till mig!


Aldrig mer vidriga cigaretter!!!