Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Lite sorglig start på dagen..

.. fick jag när jag såg att min vackra välkommen skylt som jag fått av anna och lillebror i julklapp förra året trillat ner från sin plats och gått sönder!!! Jag som älskar denna skylt så! Men skam den som ger sig, jag gick ut hårt i jakten på en likadan och fann den tillslut i webbutiken Mamsellk och till min stora lycka fann jag även en ljusstake som jag letat efter i två år!!! Åh, snacka om lycklig för en sån sak, ha ha! Men vilken webbutik sen, oj va mycket fint!!


fin va??

Mina båda älsklingar sover och det är så tyst i huset. Jag har varit och skrivit ett vidrigt slutprov i folkhälsokunskap och kunde ha varit på bättre humör. Borde pluggat lite nu men pallar verkligen inte efter detta prov. Får ta igen det imorgon så gott det går, innan jag och mamsen beger oss till det fantastiska varuhuset i Ullared.. igen. Jag var ju där precis, men det är fler saker som behöver fixas och inhandlas så det var bara att åka upp igen. Denna gången kör vi på strategin att åka upp sent, brukar vara ett vinnande koncept!


Snö, snö och åter snö!

Vilket vintrigt landskap som sträcker sig utanför fönstret. Och kallt är det med. Var ute med mammas Freja för en stund sedan och isvindarna går rakt igenom alla kläder... brr!
Jag försöker plugga, men som vanligt är det jobbigt med motivationen. Fick skickat in min sista uppgift i folkhälsokunskapen och imorgon ska jag skriva slutprov. men har inte en susning om vad jag bör kunna, läraren kan inte ge mig svar eftersom proven ser olika ut i olika kommuner. Vilket sjukt system. Boken ger mig ingen direkt kunskap. Får väl helt enkelt gå dit och hoppas på det bästa..

Har beslutsångest om mitt hår. Har gått till Stina på Hår & Sånt nu ett par gånger och faktiskt blivit blond! Men nu känner jag att jag inte har råd, det är så mycket annat pengarna ska gå till; julklappar och alla grejer till bebisen, barnvagn och babyskydd och bla bla bla..och det kostar nästan 1500 spänn att bli fin i håret och så varar det i typ 6 veckor.. Förr gjorde jag slingor själv, fungerade alltid jättebra, så varför tvekar jag nu?! 

Nä nu får jag snart ringa hem man och barn, det är tomt här hemma utan dem och nu pallar jag inte plugga mer idag!

och internet bråkar så det blir ingen bild!


Stämningsfullt



Snö utanför fönstret, julmusik och mys.. Dock saknar vi pappa här i huset!


Glad första advent!

Det fixas och pysslas, pyntas och donas. JUlmusik ljuder från högtalarna, jag har gräddat lite pepparkakor och bara myser! Nu ska jag dock ta mig en liten vilopaus när benji ändå sover, han hade planer på att gå upp halv tre inatt så jag är lite sliten, har varit många nätter med riktigt dålig sömn nu.
Lite senare ska vi nog ta en tur till stan och julskyltningen!


Pysselkväll med mamsen!

Igår hade jag och min bästaste älskade mamma pysselkväll. Det gjordes kransar i första hand, samtidigt som vi tittade på Idol, gäller att vara tidseffektiv :) Jag fick även till 3 julgrupper och en adventsljusstake. Var supermysigt och vi avslutade kvällen med lite bastubad..

Pysseltime

Mamma fixar sin fina krans

Det är inte helt lätt att välja hur de ska se ut..

Såhär blev min krans


En liten julgrupp

En lite större julgrupp

Är så lycklig för att ha min mamma nära och så närvarande. Igår underhöll hon både mig och Benjamin och idag har hon passat benji så att jag kunde åka och sjunga, Och äta lunch på älsklings jobb utan att behöva slänga i mig maten. Idag har eftermiddagen spenderats hos mamma med henne, syster och bror. Älskade familj!
Nu är jag slut och ska faktiskt säga hejdå till denna dag. Imorgon är det första advent!!


Shopping!

Har i eftermiddags/kväll varit på en liten shoppingtur på Eurostop. Inte helt enkelt med en vild 1 1/2 åring men med lite stöd och hjälp från min älskade syster (tack, du är världens bästa) och lite underhållning en stund av min underbara bror och anna så gick det trots allt. Kom hem med en julklapp till mannen, en fleecetröja och nya vantar till benji, en bok till mig (Gynnings Ego woman) och pynt och pyssel. Ska försöka få till ett par julgrupper i helgen och en fin adventsljusstake kanske, får se om det blir en tur i skogen imorgon för att fixa lite lingonris och mossa..

Benjamin fick äta Mcdonalds till kvällsmat, men det lockade inte så mycket, förutom äppeljuicen, den satt fint. Men jag förstår honom, det är verkligen vedervärdigt, pommesen smakade riktigt illa och var sega och sladdriga, nuggetsen var knappt varma och sega de med det enda som var gott var morötterna och hur svårt är det att misslyckas med det?? Nä, hädanefter ska jag bojkotta donkan!!

Fick hem min nya pump tidigare, Är fortfarande helt lyrisk över denna service! Det är alltså företaget som ger fantastsik service, tyvärr inte sjukhuset. Har ringt som en galning till medicinkliniken och först klockan 4 fick jag tag i min sköterska, riktigt dåligt tycker jag!! Fcik frågan om jag ville ha en likadan färg som jag har på den förra och svarade att det inte spelade någon roll, den jag har är mörk grå, nästan svart. Men lite senare blev jag lite orolig för att jag skulle få en chockrosa eller knallblå. Nu kom det en likadan. lika bra det tror jag..

Det kanske hade varit ballare med en av dessa?
De finns säkerligen bara i USA, i Sverige ser man väl till att skattebetalarna slipper betala för extra skojigheter som skal till pumpen. I USA bekostas ju pumpar direkt att användaren. Tur för mig att vi bor i välfärdssverige, vilket vi förmodligen inte gör i en evighet så det gäller att börjar spara inför framtida insulinpumpinköp!


Dålig motivation

Ush, vilken fruktansvärt dålig start på dagen! Min pump har totalt lagt av och jag har jagat efter någon på medicinkliniken hela morgonen/förmiddagen. Det sista budet jag fick var att någon skulle ringa innan 10, men jag har fortfarande inte fått något telefonsamtal :(
Fick iaf tag på en oerhört trevlig och hjälpsam tjej på pumpföretaget. Hon kunde fixa så att de skickade en pump som kommer fram redan ikväll. Annars skulle jag visserligen bara behövt vänta tills imorgon. men nätterna är ju den tidpunkten jag behöver pumpen som mest och eftersom jag är gravid fixade hon så att den skulle komma fram redan ikväll. Fantastiskt!

Till råga på allt var insulinpennan jag hade hemma utgången ur datum för tre månader sedan, men eftersom jag behövde insulin innan apoteket öppnat så fick det gå ändå, och det verkar ha fungerat.

Var och lämnade Benjamin på dagis för en stund sedan och han blev så ledsen så när jag skulle gå, hatar att behöva göra detta! Allt funkar så mycket bättre när andreas lämnar, nu var där dessutom bara vikarier idag och då blev det klart extra känsligt. Tårarna sprutade som sjutton på mig hela vägen hem, jag vet ju att det går över men det är sååå hemskt att se honom så förtvivlad!!

Dessutom, som om detta inte räcker, har vår värmepump slutat fungera. Vi har en tekniker här som håller på å fixar men larmet går där nere en gång i kvarten och han är ute och jobbar, ganska svårt att koncentrera sig i detta pipljud och inte heller lätt att koncentrera sig när man behöver springa ner i källaren stup i kvarten.

Ge mig lugn och ro och lite motivation att få igång pluggeriet NU!!

Fick förresten en blomma när vi var och sjöng med Voizone för drygt 2 veckor sedan, idag gav den upp! envis blomma, sånna gillar vi. Ska till Eurostop i eftermiddag och då besöka blomsterlandet för lite inhandling av julblommor och pyssel... me like!


Graviditet 1 och 2

Ingen graviditet är den andra lik säger vissa, jag är den första att hålla med. Herre gud, det enda som är likt är formen på magen...

Det känns som om magarna är ganska lika va?? Kan ni gissa vilken av bilderna som tagits idag?

Som sagt det är den enda som är likt, i övrigt är det bara skillnader

  • Förra gången hade jag gått up mer än dubbelt så mycket som jag har idag på samma inskrivningsvikt.
  • Benjamin var en lugn och stilla bebis som gav mig små små puffar ibland, bebisen i magen är ett riktigt vilddjur i jämförelse
  • Jag har fått bristningar, blöö... det slapp jag förra gången
  • Magen är tyngre och jobbigare att släpa på denna gång
  • Jag har mått sämre och mer illa denna gång än förra
  • Blodsockret var jobbigt under graviditeten med Benjamin, nu är det ännu värre!
Förresten så är den första bilden från när jag väntade Benjamin och den andra från idag...
Jag håller tummarna för att förlossningen ska bli totalt annorlunda och vara överstökad på sisådär 2-3 timmar!


...

Ännu en dag till ända och jag är så trött så trött och har så ont i min stackars rygg.. För många timmar med pluggande framför datorn tar ut sin rätt på kroppen. Skönt att det snart är över, då ska jag vila lite mer om dagarna, tror min stackars kropp behöver det, magen känns så tung om kvällarna att jag hade behövt något att bära den med..

Blev bjuden på frukost av Emmi imorse, så gott att få komma till nybakade scones och en trevlig pratstund såhär mitt i veckan, får absolut bli fler gånger! Hon bor ungefär 200 meter härifrån men jag höll verkligen på att frysa ihjäl på den biten, vilket extremt ruggigt väder! Andreas har börjat lägga plattorna i tvättstugan, det kommer bli så fint!

Ikväll kom syster på busigt besök, hon och benjamin har busat som galningar i flera timmar, inte undra på att han (säkert hon med) sover som en stock just nu. han har börjat säga -mer, mer! när han vill att man ska fortsätta göra något speciellt med honom, jag sjöng -ja ser det snöar när vi skulle handla och sen fick jag inte vara tyst..

Nu blir det sängen här, innan jag faller ihop och somnar med datorn som huvudkudde.

I min nya varma vinterjacka som täcker magen!!!

Visst kommer det bli fint?!

benjamin är en mästerfotograf, får typ ta bort ett 30 tal bilder av detta slag när han varit i farten. Jag är nämligen rädd för att få tinnitus därför får han låna kameran ibland.

Har förresten gjort egen pepparkaksdeg idag, så gott. Med mycket mandel i. Sån deg som är som en lång rulle som man skär av bitarna. Mums! Tror att de små korvarna åker in i frysen, annars är risken stor att jag äter upp dem innan de hinner bli gräddade!



Söndag

Ännu en vecka till ända. Har precis suttit en stund och svettats i bastun. Jag älskar vår bastu!!! För en tid sedan såg jag en tidningsartikel med en rubrik något i stil med *Gör om sin bastu till ett praktiskt förråd* Jaha, och hur tänkte de då? Jag skulle då ALDRIG göra om bastun till ett förråd, men möjligtvis ett förråd till en bastu...
Tyvärr blev jag sjukt yr, vilket aldrig hänt förr, så det blev bara en liten kvart i bastun. nice ändå.

Nu tror jag faktiskt att jag ska gå å lägga mig, behöver få pluggat mycket imorgon, plus att jag jobbar på eftermiddagen.


Mina älsklingar kvällsmyser i soffan


Vaccin??

Jag vaccinerade mig inte mot svininfluensan förra året, hade planer på det ett tag men vaccinet var slut de gåger jag väl skulle göra det och till slut beslöt jag mig för att låta bli. Jag var helt enkelt mer rädd för de eventuella biverkningar jag kunde få av vaccinet än att bli sjuk. Nu senast när jag var hos barnmorskan så pratade vi om detta och hon tyckte att jag skulle gå å vaccinera mig mot den "vanliga" influensan i år. Men jag är såååå skeptisk. Samtidigt kan tanke på att bli riktigt sjuk oroa mig men det gör även biverkningarna av sprutan. Är det verkligen bra för bebisen?

Gaaahhh! Detta veleri. Någon som ken ge mig ett vettigt råd och motivering, tack!


Ge mig jul NU!!!

Jag längtar så extremt mycket till julen, det är alltid samma visa! Fast i år går jag steget längre, jag har redan tjuvlyssnat på favoritjulsångerna, jag har smygsmakat pepparkaka och idag åkte jag faktiskt och köpte ett paket pepparkakor (Göteborgskex pepparkakshjärtan, bakade med smör, de enda riktigt goda) och glögg. Nu ska jag bara plugga någon liten minut till sen ska jag njuta av detta innan läggdags.


Var för övrigt med Benjamin på 18 månaders kontroll på BVC igår, han var nyvaken och på sitt allra sämsta humör stackarn. Men i övrigt blev han godkänd. Han fick spruta som han knappt reagerade på, han blev nästan argare när vi skulle mäta honom. han hade för övrigt växt 4 centimeter på 3 månader, min ståtlige son!

20 minuter mer plugg, sen GLÖGG!!!


Vagga?!

Jag skulle vilja ha en vagga till liten. Vet inte riktigt om den kommer användas men det är ju sååå fint. Gärna en sådan man hänger i taket. Det finns dessutom dem som gungar upp och ned och detta ska tydligen vara kanon för små kolikmagar. Hoppas verkligen att pyret slipper kolik men i vilket fall vore en vagga underbart att ha.


Denna tycker jag är såååå fin, den finns här och nu någon vill köpa den åt oss ;)
Denna sägs vara super men är inte alls så vacker som den andra


Gekås

har idag varit på det stora varuhuset Gekås. Suck! Sååå mycket folk. Är så glad att farmor ville passa Benjamin så att han slapp följa med för han hade aldrig pallat stackarn. Trots detta fick vi handlat en massa men endast en massa saker till Benjamin och kusiner och dylikt glömdes bort, vilket i sin tur innebär att jag får åka dit igen.. Det är omöjligt att handla leksaker någon annanstans när man sett priserna de har där.  Nu är jag dock tröööött men måste försöka plugga en stund innan läggdags.


Motivation?

har ingen motivation alls idag och det har varit jobbigt överhuvudtaget den senaste tiden. Inte blir det bättre av att tiden rusar och jag börjar bli måttligt stressad. Så jag borde heller inte skriva här kanske. Ska snart dessutom till jobbet, vilket gör mig lite ectra stressad. Imorgon tänkte vi ta en tur till det berömda stora varuhuset mitt i skogen och det betyder att det inte blir plugg imrgon heller... hjälp!!!
Nä, nu måste jag få undan lite!

Har förresten glömt att visa hur fint det blev med de nya möblerna i uterummet så här kommer en bild



Fast finast är ju han som sitter i såklart!


Drömhuset

Har hittat ett hus jag verkligen hade velat ha, så, om du känner för att ge mig 3.5 miljon för detta hus så tänkte jag slå till på detta
En barndomsvän bodde där när hon var liten, ett hus med hjärta!
Lycklig den som har möjlighet att köpa det..


Helg

Hade så mysigt besök av morbror janne, lisa och min lilla kusin vincent igår. De bor ju i Stockholm så vi ses alldelels för sällan. Benjamin och Vincent lekte så gott de små kan och såg ut att trivas i varandras sällskap. Nu längtar vi massvis till jul då de kommer ner igen.


Idag ska vi hem och fira pappa/morfar. Har de senaste 5 åren jobbet på mässa i Stockholm när det är fars dag så idag känns det lite extra mysigt att fp fira


Härliga fredag!

Trött som en gnu är jag idag, sover sååå dåligt. Hoppas inte det ska vara såhär under resten av graviditeten, 3 månader med kass sömn  och jag kommer aldig orka med någon förlossning! Benjamin somnade dock i sin egen säng utan större bekymmer även igår, skönt. Vaknade dock redan vid halv 2 och kom in till oss, fast jag blir ju egentligen bara glad när han kommer, det är ju såå mysigt och dessutom sover jag bättre, fast det lär väl ändras.

Skrev slutprov i ämnet småföretagande förra veckan och nu imorse kom detta svar:

Mycket bra svar och relevanta kommentarer.
Slutbetyg MVG

Yeyyy!!! Sjukt nöjd. Men, nu måste jag stressa vidare med de andra uppgifterna.. Suck!

Kan ni förstå att man gärna vill sova jämte en sån här goding, det är svårt med barn som växer upp..


Är liten stor nu?

Idag fick vi uppBenjamins nya säng, det bäddades fint i den och nu när jag kom hem efter kvällens sång sover han sött i egen säng. Det har han inte gjort sedan i juni och just nu känns det tomt och ledsamt att gå å lägga sig utan att snusa i hans hår.. Förmodligen kommer han snart gënde in till oss eller vaknar och gnäller i sitt rum, inatt får han sova vidare i vår säng, jag behöver hans doft...

Näää.. nu måste jag gå å lägga mig, man vet ju aldrig hur en sån här natt kan bli..


Rena rama julafton!

Tack bästaste faster Kajjan (eller bästaste svägerskan, för min faster är hon ju faktiskt inte) för att du kom som värsta jultomten igår! Kajsa hade varit med sin klass på studiebesök på Dermanord i Frillesås och där kunde man handla deras produkter för halva priset. Dermanord är ett av mina absoluta favoritmärken gällande hudvård och jag som bara skulle ha en foundation och en rengöring köpte betydligt mycket med. Systra mi var inte heller sen att hänga på!


Noll motivation

Det går sååå segt med pluggandet idag, jag försöker tänka logisk och enkelt istället för att krångla till allt men jag får inte ihop det. Vilket gör att jag fastnar och inte kommer någonstans. Grr!

Tror faktiskt att jag ska slopa svenska C, Engelska C och folkhälsokunskap de två resterande pluggtimmar jag har idag och istället koncentrera mig på spanskan. Får de om det går. Idag har jag nämligen inte lust att analysera ett känt tal, analysera och jämföra två engelska dikter (gamla sådana med jobbigt segt språk) och jag har inte heller lust att föreslå förändringar i det lokala folkhälsoarbetet för att nå de nationella målen?
Visste ni förresten att ett delmål till nationella folkhälsokommitténs nationella folkhälsomål nr 12 - minskat tobaksbruk - är "en tobaksfri livsstart från år 2010" Ett ganska intressant mål, speciellt med tanke på att det är 2010 idag. Undra hur de tänkt? Ska man förbjuda rökande mammor och belägga dem med böter om de röker som gravida eller med små barn i sin närhet. Det tycker jag. Höga jävla böter kan det vara. Jag tycker riktigt riktigt illa om när man röker i små barns närhet! BLÄ!

Nä, nu får det bli lite spanska

Å den lilla magen den växer..


Kärlek

Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med, det handlar om att finna den man vill vakna med. Det handlar inte om att finna den man vill leva med, det handlar om att finna den man inte kan leva utan. I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen.


Tack mitt allt för att du får mig att känna precis så, för mig är du hela världen!



Vill ha!

Jag vill ha en hängstol..




Finns bla den här och den här
Kan ta den i julklapp, en svart, tack ;)

Dessutom vill jag ha ett barnkök/leksakskök i trä, har sökt på blocket men det är bara en modern variant i plast som folk säljer, hade gärna köpt en begegnad hederlig gammal spis i trä, bäst för miljön... och plånboken ;) Det lär väl komma upp såsmåning om, bäst att hålla utkik!


Hektisk helg?

Det känns som om en hektisk helg precis sprungit förbi, men sanningen är den att den egentligen inte var så hektisk. Vad som är sanning är att jag är TRÖTT så att jag mår illa och fryser. Vad som mer är sanning är att vi haft en mysig och trevlig och konstigt nog ganska lugn helg trots att mitt tillstånd talar för annorlunda. Fredagen var mest lugn och familjemysig, eller lugn och lugn, Benjamin var som en riktig terrorist och busade till halv 10 på kvällen.. Igår hade vi gäster och åt fantastisk god mat, vilken kock till man jag har!

Nu har jag startat bastun så nu blir det en liten liten stund i den...


Barnmorskan, plugg och bio

Ja, precis som överskriften säger, detta har varit min dag.
Blev så glad i fömiddags hos barnmorskan, hade bara gått upp 0.3 kilo på två veckor. Sammanlagt plus 5 kilo på 25 veckor, hade varit fint om det kunde stanna runt plus 10 kilo! *önsketänkande* Jag bad henne jämföra min nuvarande vikt med min vikt i samma vecka unde förra graviditeten och jag väger nästan 7 kilo mindre denna gång!! Så gött!! Och förra gången var jag hysteiskt nyttig och motioneade som aldrig förr, denna gång är jag varken jättenyttig eller superaktiv. Min grej är uppenbarligen att vara sådä svensk, lagom alltså. Vid denna tidpunkt förra gången hade jag dessutom ett större symfus/fundus mått, så förhoppningsvis blir jag inte lika stooor och det gläder mig oerhört!

I kväll har vi varit på bio, skönt att få komma iväg en liten sväng bara jag och älskling, vi såg Hämnden, en riktigt bra film tyckte vi. I övrigt är det mest plugg som gäller i min vardag. Imorgon är det dags för slutprov i småföretagande. Ska förresten skriva en rapport och till rapporten göra intervjuer/enkäter. Någon som har något intressant ämne/bra frågeställning? Jag ä helt tom i skallen när det kommer till det, bukar vara tvärtom, så jag skyller på tidspressen.

Sjukt suddig bild på rund mage... Benji har pajat min kamera med självutlösning, eller pajat och pajat, gjort något knasigt med den och nu måste jag lämna in den... busunge! Därför halvtaskig bild, men ändå.. Har gått in i vecka 26 nu, det rullar framåt!


Changeling

Imorse/förmiddags fick jag äntligen tiden, eller rättare sagt tog jag mig tiden, att se filmen Changeling. Hua mig, vilken bra film, men vilken fruktansvärd historia. Ett livsöde som verkligen griper tag om en. Ush.. Man ska helt enkelt vårda varje dag som man får med sina kära.



Vill kort berätta om gårdagen..
Vi kom in till sjukhuset på utsatt tid 7.50 och fick träffa en narkosläkare som skulle kolla hans förkylning, han blev totalt vansinnig när hon skulle lyssna på hans lungor. Efter en stund fick vi veta att operationen blev av. Andreas och älskling fick byta om till operationskläder och de gick iväg till salen. Jag, nervvraket, lämnades med några tidningar.. Andreas kom tillbaka och allt hade gått bra, han hade blivit vansinnig förståss, vilket jag redan räknat ut, han gillar inte att folk som inte känner honom rör honom. Till min stora lättnad hade de inte bråkat med nålar utan sövt honom på mask direkt.

Sedan kom den låååånga och oerhört jobbiga väntan, informationen vi hade fått var att det kunde ta upp till en timme. När det hade gått över en timme började jag få lite lätt panik, när klockan fortsatte ticka och ingen berättade något för oss målade jag upp det värsta av skräckscenarion och häll på att bryta ihop flera gånger.

Till slut kom en sköterska, men bara en av oss fick följa med till uppvaket, jag sprang in men när jag fick se min älskade plutt med mask över munnen bröt jag ihop totalt. Andreas fick sätta sig hos honom istället. En timme senare bytte vi av och han hade fortfarande inte vaknat. Lika bra att låta honom sova. Tillslut kom sköterskan och sa att vi nog skulle väcka honom och precis då vaknade han. han gnydde lite i min famn och var lite ledsen i omgångar men inte så hysterisk som jag hade fasat för. Han fick välling och somnade lite senare om i pappas famn.

Vi fick åka hemåt strax efter 2 med en trött och sliten plutt. I bilen tog illamåendet över för mycket och han kräktes ner hela baksätet och sov sedan resten av färden hem. Hemma blev det en liten dusch och sen kvicknade han till ordentligt. Lekte och busade på precis som vanligt, skönt!

Idag är han oförskämt pigg, äter som han ska (vilket han visserligen gjorde redan igårkväll) och nu sover han middag. Så skönt att denna dag äntligen är över. LÄkaren sa att han kunde vara svullen i upp till två veckor och låta mer täppt men inatt har han knappt snarkat alls! Skönt för honom...


Det är över!

Äntligen är denna hemska fruktade dag över, Benjamin mår bra och är pigg och glad som en speleman!
Jag däremot är dödstrött och ska gå å lägga mig bums!

Får berätta mer en annan dag, godnatt!


Oro

Imorgon har ska Benjamin opereras och jag är utom mig av oro, för en operation som egentligen inte ska innebära någon större risk, men vad gör väl det, det är min son och då är alla risker oroande.. även de ytterst små. Och speciellt de då jag inte är med hela tiden. Försöker intala mig att det egentligen inte är en större risk än att sätta sig i bilen, för det är det ju inte, men ändå.. Jag har oroat mig så inför detta och sovit skit i såå många nätter nu. Nu har oron blivit lite annorlunda eftersom han är lite förkyld. Då är det inte säkert att det blir av, de ville bedöma själva imorgon. Jag hoppas ändå att det blir av imorgon, jag orkar inte med denna oro en gång till, inte just nu! Jag och bebis i magen behöver min sömn..

För den som inte vet ska Benjamin göra en s.k. abrasio, dvs en bortskrapning av körteln bakom näsan. Detta för att han har svårt att få luft om nätterna och snarkar så. Jag har bävat så för denna dag, samtidigt som jag vill att den ska bli av. jag vill att den ska vara ÖVER!!!

Jag har idag skrivit ett arbete om Münchhausen by proxy i min engelska kurs och jag kan absolut inte förstå att man kan bli så psykiskt sjuk att man kan utsätta sitt eget barn för något så fruktansvärt. Jag bävar då för denna lilla operation och känner skuldkänslor för vad jag tänker utsätta mitt älskade barn för. men det är för hans skull och jag hoppas så att det går bra imorgon och att det kommer att hjälpa honom framöver...


Mitt älskade allt!