Majalotta - In this life there are nothing but possibilities

Rekord och premiär!

Li är inget stort fan av mat. Hon gillar välling. En bra dag lite pasta, kanske lite lite frukt, i bästa fall en halv köttbulle. På dagis får de i henne fil med kanel, någon enstaka gång en liten bit potatis och några ärtor!
Inget vi oroar oss över men visst ligger det där å gnager, å visst kan det stressa mig vid måltiderna. Sen hon var sjuk härrom veckan har aptiten.varit som bortblåst. Dessutom har hon minskat magsäcken och äter bara lite åt gången. Till råga på allt hade hon vägde hon 10,8 på sin tvåårskontroll, på 18 månaderskontrollen vägde hon 11.1.
Så, vi började ge henne grädde i vällingen, för att få i henne mer näring.
Och visst har det givit resultat. Ingen vägning gjord men kinderna är bulligare än förra veckan. :)

Igår premiäråt hon fisk på dagis. Jag har aldrig någonsin fått i henne fisk hur jag än försökt och igår satte hon i sig en stor bit på dagis. På kvällen handlade vi på maxi och damen ville likt sin storebror ha en korv, vilket hon brukar få, där hon tar en tugga på korven som hon sedan spottar ut för att äta 1/5 av brödet. En bra dag alltså, en hungrig dag. Igår åt hon HELA korven! OCH brödet.
Och idag åt hon en stor bit kyckling på dagis. Också det för första gången. Håller vi tummarna för att det släpper nu?!!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback